Pan Roman 27.12.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dawno, dawno temu, w czasach gdy dinozaury wylegiwały się w cieniu ogromnych paprotników, a Netbet taczką woził piasek żeby obsypać ścianę fundamentową, przeczytałem taka deklarację: że kuchnia, że na Blumie, że taniej, że samemu i że da się... dobrze pamiętam czy to już uwiąd starczy? I Szczęśliwego Nowego Roku oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 27.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kuchnię się da samemu Karteczka, ołóweczek, rysujemy, liczymy blaty i jedziemy zamówić pocięte kawałki do sklepu. Jakby co polecam PHU Drewno na Rokicinskiej. W miarę tanie, dobrze i oddają odpady Teść robił sam (trochę mu pomagałem), wyszło 3x taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.12.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 .. ja już kilka kuchni "opierdzieliłem" ... to tu, to tam... ostatnią robiłem u siebie w starym mieszkaniu w kamienicy... kuchnia nie była duża... jakieś 30m2... poszło 20 płyt meblowych na same korpusy...ehh....to była kuchnia! a z szafkami jakiejś strasznej filozofii nie ma... trza tylko uważać na dostepne wymiary frontów - tu mozna sie "machnąć" - ... i może sie okazać że pod naszą "wysmiganą" szafkę nietypową - bo akurat taka pasuje w ciągu - ni ma drzwi. i lipa wtedy... kombinowania...przerabiania... i z reguły wtedy wychodzi szafka na wino ( potrzebna w każdej kuchni jak jasna cholera ) jak zacznę grzebać przy meblach - cos tam pokaże w dzienniku.... podziękowania ślemy wszystkim za życzenia... i prezenty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.12.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/271/3/d/3165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 08.01.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Normalnie Perła ten popiół i suczka też! ; ). Gratuluję zwierzaka. Pilnuj , żeby w nawyk nie weszło kopanie dziur, chociaż to w genach mają, bo krecie kopce to będzie pikuś przy dziurach jak podrośnie. No i macie psa idealnego do kotłowni, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 08.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 macie psa idealnego do kotłowni, hehe. Oba cwaj czorne ,kudłate, z spojrzeniem niewiniątka a nie wiadomo co strzeli do głowy, oczywiście Netbet i Furia. Matka Dyrektorka oba cwaj okiełzna, żarciem ,piwem a w ostateczności ukręcającą śruby mocarną ręką. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Uśmiałam się z ostatniego pustu, świetny pies tzn suka PS.Lepiej FURIA niż AWARIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 08.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Net czy Ty trzymasz bronki przy piecu ? ja rozumiem że można nie lubić zimnego .. ale zeby zaraz koło pieca stawiać A ta ilość popiołu to z ilu dni (lub kg węgla) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 09.01.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Piękny piesek, imię też niczego sobie... Niech sie dobrze chowa... na następna zimę bedziesz mógł sanki przewiązać i wiooo... Mówisz, że w nocy nie widać... za to na śniegu nie schowa się nawet jak bedzie 0,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 09.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Net czy Ty trzymasz bronki przy piecu ? ja rozumiem że można nie lubić zimnego .. ale zeby zaraz koło pieca stawiać A ta ilość popiołu to z ilu dni (lub kg węgla) ? A ja myślałem że tu zielone przy piecu to efekt spalania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To nie efekt, ale źródło życia dla Net-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Net czy Ty trzymasz bronki przy piecu ? ja rozumiem że można nie lubić zimnego .. ale zeby zaraz koło pieca stawiać A ta ilość popiołu to z ilu dni (lub kg węgla) ? ..a Ty wiesz jak zimno jest koło tego pieca! to że jest to jednostka grzewcza wcale nie oznacza że jest tam gorąco jak w piekle... ...a poza tym - czy ja wyglądam na "fana" grzanego piwa z ... błeeee ... sokiem? taką porcję popiołu wywalam raz na trzy - cztery dni ... czyli jest to "garść" z jakiś 80 kilo... chyba niewiele, bo to jest sam popiół... czasem tam cos spadnie przy "rusztowaniu" , ale jest tego co kot napłakał... pozdro NET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 To nie efekt, ale źródło życia dla Net-a ..jak źródełko wyschnie - umrę! ... i nie będzie 'wieści"... ... których tak po prawdzie to i tak nie ma za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mówisz, że w nocy nie widać... za to na śniegu nie schowa się nawet jak bedzie 0,5m dzis rano spadl snieg!!! nareszcie widzę "córeczkę" jak łazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Netbet, tak z ciekawości: skąd wziąłeś psiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.01.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Netbet, tak z ciekawości: skąd wziąłeś psiaka? ...z łogłoszenia...podesłać namiary? zostały jeszcze dwa takie gity... ino samce... i trochę bardziej wyżarte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.01.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Net czy już powoli dorastasz do małej taniej powietrznej PCi ?? znaczy się czy już znudziło ci się palenie w kociołku ?? do pompy nie dorosłem.. nie wiem co to ... nie wiem jak działa... nawet nie chcę wiedzieć ... nie chcę wiedzieć ile kosztuje... nie chcę wiedzieć jakie to proste... nawet ... no wiesz... ...a palenie - spoko luz... aż tak często to ja tam nie chodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 11.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Trochę ruchu się przyda zawsze... a jeszcze bronek przy okazji przyklei się do rąsi...Widzę, że piecyk pięknie pali...A powiedz NET jak plany na nowy sezon...wiem, że już mieszkasz...ale coś trzeba zrobić - napewno...całe podasze czeka...po za tym myślę, że do lata zacznie brakować miejsca...jakoś sie człowiek przyzwyczai...Także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Trochę ruchu się przyda zawsze... a jeszcze bronek przy okazji przyklei się do rąsi... Widzę, że piecyk pięknie pali... A powiedz NET jak plany na nowy sezon... wiem, że już mieszkasz... ale coś trzeba zrobić - napewno... całe podasze czeka... po za tym myślę, że do lata zacznie brakować miejsca... jakoś sie człowiek przyzwyczai... Także... Podpuszczasz go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Sunia jest piękna, ale to psi niemowlak to bedzie spać, sr.ć i żreć. Wy kanapowca z niej robicie ale jak dorośnie to kanapa dla wszystkich będzie za mała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts