Kasieńka i Piotr 05.02.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Netbet, jak wybudujesz trzeci dom to już Ci nic nie zamarznie;) Pozdrawiam cieplej ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 05.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 siemasz Net , śledzę Twoje poczynania chyba od samego początku, ja tez stawiam dom systemem gospodarczym, dużo robimy sami, no i dzisiaj jakoś tak się wziąłem i powiedziałem że wkońcu też trza założyć dziennik i podzielić się swoimi spostrzeżeniami, pozdro i trzym tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 07.02.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Siema pod podanym przez ciebie adresie pojawia sie taki oto komunikat cyt "Ten plik został usunięty w związku z naruszeniem praw autorskich albo został usunięty przez użytkownika który go wysłał." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 07.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 co do psów to wez jeszcze jednego bo jedem bedzie miał smutno ja mam dwa laby psa biszkoptowego i suke tez czorną.o takie to moje maleństwahttp://img715.imageshack.us/img715/3199/obraz009a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 07.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ...tez to zauważyłem... i dlatego zdjąłem posta... Ipawlow zdjął? ACTA już zadziałały? ... na mnie? wiedziałem że kiedyś mnie cenzura dopadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 07.02.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 jak to mówia "nie znasz dnia ani godziny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 07.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 co do psów to wez jeszcze jednego bo jedem bedzie miał smutno ja mam dwa laby psa biszkoptowego i suke tez czorną. o takie to moje maleństwa no był taki pomysł...był był...tylko bysmy mieli dwa czarne jak Matka Dyrettorka zobaczy to zdjecie - pewnie zara mi każe szukać gdzieś biszkopta ale faktycznie "maleństwa" .... jak Ty dajesz rade je - DWA - trzymać w mieszkaniu? w bloku dobrze widzę? ( za oknem balkony, czyli jakieś blokowisko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 07.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 od kwietnia juz w domku(wykańczam góre i siebie przy okazji) a wczesniej w mieszkaniu tez dawalismy rade. we dwabedzie im weselej u mnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No to fakt, że pies sam się bardzo nudzi. Nasz jest tak "wyposzczony", że jak tylko kogoś widzi, to od razu micha mu się śmieje, skacze jak szalony i tylko czeka, żeby się z nim pobawić :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.02.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 moje bez postu skaczą na innych z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 11.02.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Cudowna jest ! Kochana psina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja odsnieżam takim czymśhttp://img822.imageshack.us/img822/4279/maluchwakcji.jpgBy makawel at 2012-01-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpawlow 17.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) ...tez to zauważyłem... i dlatego zdjąłem posta... Ipawlow zdjął? ACTA już zadziałały? ... na mnie? wiedziałem że kiedyś mnie cenzura dopadnie... Hej Nic mi w temacie zdejmowania pdf-ów nie wiadomo. Powiem więcej, otóż w linku zawarłem kolejny odcinek i dorzuciłem wszystkie poprzednie. Jesli o ACTA chodzi to wszyscy sciagający kolejne odcinki możecie spac spokojnie gdyż zanim pojawiła się ich pierwsza częśc o zgodę na publikację poprosiłem samego ojca dyrettora i... otrzymałem JEGO błogosławieństwo. LINK: http://www.uploadstation.com/file/EVyQsNv/Cedryk.zip Edytowane 17 Lutego 2012 przez lpawlow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 http://img689.imageshack.us/img689/233/snieg2f.jpg Chyba sobie coś takiego zmajstruję Hak mam, paletę mam, deski mam... Tylko moim skromnym zdaniem, paleta powinna być obrócona o 90 stopni (spodnie deski wtedy będą za płozy robiły) i czymś dociążona. A desek płużących powinno być dwie i w klina J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 w temacie odśnieżania, ten quad którym równałeś podwórko powinien odśnieżać równie skutecznie co wyrównywał ogródek, albo inny patent samoroba http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49418-czym-od%C5%9Bnie%C5%BCacie-podziel-si%C4%99...-%C5%82opata-maluch-od%C5%9Bnie%C5%BCarka..-co-jeszcze http://img689.imageshack.us/img689/233/snieg2f.jpg wszytko fajnie... tylko jak sniegu napierd@#$ z poł metra to taki pasek nawet nam nie wjedzie, o ciągnięciu palety nie mówiąc... pomysł gitesowy na mały snieg. gdyby natomiast ta paletę przyśrubwać do zderzaka i dorobic jakis klinik:lol2: tak jak w tym kaszlaku byłoby super tanio i "samorobnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.02.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ee tam gdyby był to Netbet to by jarał szlugi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 eeee... ja tam mam lepszą giere... http://www.gry.pl/gra/Thor_Towers.html nawet na liscie "top" jestem... jakieś zawody urządzamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.02.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 w temacie odśnieżania, ten quad którym równałeś podwórko powinien odśnieżać równie skutecznie co wyrównywał ogródek u nas w jednym składzie drzewnym zapitalają qadem z pługiem jeno pył leci, a powierzchnię placu mają naprawdę dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 22.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Współczuję. Masz szambo z kręgów i na łączeniach widać piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 z kręgów jest tylko ten nieszczęsny kominek... dwa kręgi.. pościło pomiędzy nimi... i leje sie jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts