kalio 27.03.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 A może netowi strop się zawalił ?? kurcze oby nie Mały konkurs:Co robi teraz net ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 27.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No co może robić? Browce spijać i nie przejmować się brakiem NETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.03.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Netbeznet? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.03.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Raczej Beznetbet Aczkolwiek to bardzo ciekawe, czemuż tak nagle zacichł i nie odzywa sie na FMie... Jak kto ma do niego namiary, to niech się spróbuje skontakcić, czy żyw li jeszcze, azali cza zbierać na wieniec (tfu tfu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 27.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 , czy żyw li jeszcze, azali cza zbierać na wieniec (tfu tfu)... ... chyba z szyszek chmielowych... Złego diabli nie biorą Jak karku nie skręcił do tej pory to nie skręci. Pewnie ma inne przygody i wpadnie z nienacka na FM za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A ja obstawiam że protestuje przeciwko Poprakom Obibokom taka partia i że podnoszą wiek emerytalny tylko do 67 przecież taki net to do 90 będzie chaty budował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 29.03.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Net do cholery wiosna już jest, obudziłeś się już z zimowego snu to daj znak życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.03.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ..chcą zdementować plotki że: - porwał mnie ufok - strop mi pierd@#$ na łeb - net wysiadł - protestuję przeciw temu i owemu ..pragnę poinformować że: http://img152.imageshack.us/img152/7127/nierobie.jpg A CO! ...chwilę mnie nie było, a tu taki szum... ...znaczy robię : - spijam bronki - sadzę thuje - równam teren - założyliśmy trawnik - 500m - ganiam bażanty, bo france wydziobują nasiona - postawiłem tunel foliowy - posialiśmy pomidory, paprykę, ogórki, marychę... ..generalnie nic się nie dzieje.... pozdro NETbet'sadzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Wszyscy pisali, że coś się stało. I stało się, ON NIE ROBI! Pozdrowienia net! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Net: tak głośno o tych pomidorach nie pisz, bo się zjadą warzywniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 01.04.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A więc jak NEt posiał pomidora to znaczy że wiosna przyszła...A jeśli chodzi o pozostały zakres prac to widać, że kolonizujesz zdobyty kawałek globu... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/91/4/d/4389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych dla całej rodzinki http://img528.imageshack.us/img528/166/wielkanoct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 07.04.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa życzą Marcin z Iwoną http://img35.imageshack.us/img35/5774/easterl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 07.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Spokojnych i pogodnych Bo jak zimno to zając nie robi http://nicalbonic.blox.pl/resource/zajac_wielkanocny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.04.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisz jeszcze ze ogladasz "Maje w ogrodzie". Normalnie szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.04.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ... no ... dziś oglądnąłem... nawet fajna ta Maja;) 'tydzień na działce"... to jest temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.04.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 to teraz ja dwa slowa przeczytalem Wasz dziennik chyba ze 3 razy (niezmiennie bawi mnie do lez rozmowa NetBeta z babcia:)) i pomimo ze dziennik MSU jest doskonaly i podziwiam ich oboje za wszytsko to jednak Wasz dziennik popycha do przodu, daje sile i wiare ze sie uda wlasnymi silami znalazlem u Was taki wlasnie kawalek: PO TRZECIE: Ja tu nie piszę po to, żeby komuś coś udowodnić. Wszyscy wiedzą, że to można zrobić samemu. Piszę dlatego, że: - Ci, którzy chcieli by budować tak jak my niestety muszą liczyć się z pewnym poświęceniem. I nie mam zamiaru nikogo pouczać. Opisuję swoją przygodę. Jeśli się nasz dziennik komuś kiedykolwiek przyda to tylko będzie mnie to cieszyć. mnie sie cholernie przydaje tak jak i dzienniki MSU czy KWITKO i innych, tylko jakos tak bardziej osobiscie chyba... taka mielem wewnetrzna potrzebe aby to napisac, wiecej juz nie bede sie wywnetrznial PS. NetBet czasem to bym cie nawet mogl usciskac, ale generalnie deklaruje ze jesli kiedykolwiek bedzie okazja to podaruje ci jakas zacna butelczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.04.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ja też, wraz z mężem, jesteśmy Twoimi fanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 NetBet i Tobie zabrakło spinek do namiotu i Ty żeś se nic nie wyczarował??? No wez, bo nie poznaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts