Inż. 17.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Czołem Net...Normalnie psina rośnie jak na drożdzach:)A poziomka (zajac) spoko... też się przytada... pilnuj pilnuj niech kruszeje... Widzisz Net, ty normalnie jest znany w polsce... może Cie teraz do Tańca z gwiazdami zaproszą... Wierny Fan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 18.04.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Widzisz Net, ty normalnie jest znany w polsce... może Cie teraz do Tańca z gwiazdami zaproszą... Niedługo Neta czeka taniec z płytami (na piętrze) - widzę, że kolega powoli cywilizuje swój kawałek gruntu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chagall 18.04.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Pozdro dla NINY od CHAGALLA Laska rośnie jak na drożdżach i pewnie niedługo będzie się mieściła tylko na tylnej kanapie w samochodzie Chagall (golden retriever) już od dawna nie jeździ na przednim fotelu pasażera - waży 45kg! PS. Siedząc na tarasie i patrząc na nasze pole (prawie 1,5ha pozaklasowej ziemi) zadałam mężowi pytanie - czy z działalności rolnej na naszej działce można by było się utrzymać? Roześmiał się i odparł, że nie, ale ja stwierdziłam, że jest jeden profil, na którym nawet można by zarobić - mar...chewka oczywiście Życzę udanego sezonu wegetacyjnego i pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 19.04.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Po baaaaardzo długiej nieobecności chciałbym serdecznie wszystkich powitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.04.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 PS. NetBet czasem to bym cie nawet mogl usciskac, ale generalnie deklaruje ze jesli kiedykolwiek bedzie okazja to podaruje ci jakas zacna butelczyne ten dziennik pisałem i .. ciagle cos tam piszę właśnie dla was... żebyście wiedzieli że nawet jedna zmotywowana pijanica może postawić dom:lol2: ..a flaszkę możesz wysłać kurierem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.04.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Po baaaaardzo długiej nieobecności chciałbym serdecznie wszystkich powitac matko świnta!! kto to wrócił!! gdzieś sie podziewał? rok? dwa lata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Widzisz Net, ty normalnie jest znany w polsce... może Cie teraz do Tańca z gwiazdami zaproszą... Wierny Fan.... NETbety to nieloty i niedansory.... i mają niemedialne gemby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.04.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (prawie 1,5ha pozaklasowej ziemi) .... że jest jeden profil, na którym nawet można by zarobić - mar...chewka oczywiście Życzę udanego sezonu wegetacyjnego i pozdro! ... tylko w waszym przypadku jak wytłumaczyć władzą że te 1,5 ha to " na własny uzytek " nie ma szans zjeść tyle mar..chewki przez sezon... nawet z kumplami.... pozdro NETbet'sadownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 NETbety mają niemedialne gemby:D Oj tam, nie przesadzaj Każdy ma medialnom gembe, ino zależy do czego Będą kręcić film o ufoludkach, to każdego zatrudnią A w tym tańcu z gniazdami, to kto, jak nie ufioki, występują? O, toż nawet mnie kiedyś nakręcili i to na potrzeby JM Muratora Dobrze, że mieli cyfrowe kamery, a nie na taśmy, bo by im wkręciło wszystkie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 a fotoshop tp od czego jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No do filmów, to ciężko fotoszopę wykorzystać, ale after efekts jak najbardziej Tyle, że mnie nie retuszowali :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.04.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 ten dziennik pisałem i .. ciagle cos tam piszę właśnie dla was... żebyście wiedzieli że nawet jedna zmotywowana pijanica może postawić dom:lol2: ..a flaszkę możesz wysłać kurierem:lol2: daj adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ....dobijanie kostki jest... jest dobijające, łapy rwą po całym dniu jak cholera... a zostało mi jeszcze trochę.... druga strona i jakiś kawałek drogi.... ano dokładnie.... u nas jakieś 200m2 wjazdu... wszystko ręcznie.... we dwójkę.... łącznie z kopaniem,sypaniem gruzu itp.... ubijaniem (nie no... tu pożyczyliśmy ubijarkę.).... gumowe młotki w łapę i do roboty.... oj boli łapka, boli ....celem uspokojenia wszystkich że "siem zapadnie" - nie zapadnie się... była zagęszczara i mocna stabilizacja gruntu. a nawet jak troche wpadnie... to znowu będę miał co robić... i tak do usranej śmierci... ...muszę trochę zmartwić... jednak się zapadnie.... ale tak jak piszesz.... i tak do usranej śmierci.... hihih.... ale w sumie trochę lżejsza robota.... my tylko piachem podsypywaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja u siebie robiłem na piachu z cementem Jak na razie nic się nie zapada Robiłem sam, prawie bez zagęszczarki (prawie, bo część jednak ubijałem płytówką pożyczoną od mojego byłego budowlańca - obecnie przyjaciela ). W sumie położyłem jakieś 50m2 kostki - łącznie z wykorytowaniem, zagruzowaniem, zasypaniem piachem, oraz piachem z domieszką cementu. Pierwszy młotek gumowy nie przeżył połowy prac Rozpadł się bidok na 2 części Poza tym był za mały i musiałem popełnić inwestycję w młotek 1,5kg... A łapka boli, oj boli, po całym dniu ubijania kostki na tarasiku... No i nie można tego zostawić na później, bo cement zwiąże i późniejsze dobijanie tylko zepsuje, niż poprawi. Net: schody Ci wyszły całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 24.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Cześć,Schody wyszły jak trza, zwłaszcza kolor:)A nie za lekki ten młotek masz..... Ja zamiaruję sie na 60m2 tarasu z kostki i przyznam szczerze, że nie potrzebnie robiłem płytę przed wejsciem... kostka była by ładniejsza... a tak gres będę musiał połozyć... A jakieś plany na ten rok... zanim siły całkiem opadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 24.04.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Net a kostkę sam oczywiście robiłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 24.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 matko świnta!! kto to wrócił!! gdzieś sie podziewał? rok? dwa lata?? Dwa latka zleciały, ale fajnie że już mieszkacie. Ja ciągle jeszcze mam dziuuuuuurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 24.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Net a kostkę sam oczywiście robiłeś ??? oczywiście że sam. nawet tarczę do ciecia napyliłem diamantem sam, żeby jakoś szło cięcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 24.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 nawet tarczę do ciecia napyliłem diamantem sam, żeby jakoś szło cięcie.. To ja nie chcę wiedzieć, z czego diament zrobiłeś... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 24.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja pierdziu, normalnie, przejeżdzając przypadkiem koło Waszej chałupy- w życiu bym jej nie poznała... Ale dopieszczasz Chałupinkę i zagrodę, fiu fiu. A folii zazdroszczę...już widzę przed oczami te pomidorki, papryczki, sałatkę- mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts