Jarek.P 19.08.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Oj mi niejedne strzeliły, jak pot do tyłka przykleił. Kurcze, to jednak typowe Moimi, pięknie rozdartymi w kroku się w swoim dzienniku nie chwaliłem, bo uznałem, że nie ma czym, a tu jak się okazuje, to nie wstyd, a wręcz powód do dumy Noc, może jeszcze się pochwalę. Jak tylko wymyślę, jak owemu "powodowi do dumy" zdjęcie zrobić, żeby pokazać, a zgorszenia nie siać J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ... ale MSU chuderak marny, tyka prawie 1,80 zaiwania aż mi szczęka opada... no powiem że MSU bije wszytkich na łeb! na tym forum widzialem juz wiele... sam niejedgo doświadczyłem...ale.... jak zaczęła pisać MSU co to ona wyprawia na budowie z Miśkiem... gały wylazły z orbit i szczena tez poszła w dół ...nawet mam swoje ulubione zdjęcie od niej z dziennika...MSU HARD CORE! http://img163.imageshack.us/img163/6849/240820111284.jpg oj... pną się legendy... pną wysoko... pozdro NETbet p.s. MSU - ile tam jest do ziemi w razie upadku? z 6 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 20.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Moja żona to lękliwa. Za nic w świecie tak wywyja nie potrafiłaby. Ja będąc 10m nad ziemią i szlifując krokwie miałem stracha czy decha podemną wytrzyma. Za tydzień czeka mnie deskowanie tej połaci nad tarasem i bedzie się łazić po kalenicy. MSU, nie chcesz poskakać sobie na naszym dachu?? masz okazję teraz bo jak będą deski z papą to można sobie dupsko nieźle zadrapać o posypkę. Pozdrawiam. Raz to nawet przepuklina strzeliła i w marcu zeszłego AD w tucholi się leżało (jakbym wiedział jak się człowiek czuje po cięciu to w życiu bym sam nie polazł pod nóż - zachciało się kozaczyć i rzucać bloczkami metr wyżej... Co nas nie zabije, to nas wzmocni,... BasH robokop zasiatkowany. Ale na jakość to nie wpłynęło. Córa jest :P:P Ja nosząc po 2 bloczki z BK lub fundamentowe o oręż się nie bałem - bardziej o kręgosłup i giry (w końcu to ponad 60kg). Na szęście bez awarii się skończyło. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez rkowal79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.08.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 No proszę, tak mnie uszy zapiekly, ze od razu wiedzialam czyja to sprawka, oj Bash...za tą tykę to oberwiesz przy pierwszej okazji:D Netbet, jak teraz popatrzylam na to zdjecie to wygladam z tym katownikiem, jak jakis ninja, tam jest okolo 5- 6m.Bynajmiej teraz przy wykonczeniowce probuje wykrzesac juz resztki sil i jak wleze jeszcze na na sciane szczytowa przy ocieplaniu to nieomieszkam Cie o tym powiadomic. Ps.ja mam lek wysokosci, na samą myśl o wysokości mi się pocą ręcę, dlatego robię w rekawiczkach .... Panowie, kiedy montujemy spotkanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 21.08.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Panowie, kiedy montujemy spotkanie ??? A Panie nie?? :P:P Ktoś musi zarządzic co i jak, gdzie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.08.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 spotkanie? nie no.... znowu ochlaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.08.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Panowie, kiedy montujemy spotkanie ??? a co na to misiek ? MSU, nie chcesz poskakać sobie na naszym dachu?? masz okazję teraz bo jak będą deski z papą to można sobie dupsko nieźle zadrapać o posypkę. sie kolego nie wcinaj w kolejke:) na razie to MSU jest "zaklepana" do mnie na zbrojenia stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.08.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ps.ja mam lek wysokosci, na samą myśl o wysokości mi się pocą ręcę, dlatego robię w rekawiczkach .... ... ja tez mam lęk wysokości! dlatego wiekszośc prac robiłem w papmersie bo mi się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.08.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 a co na to misiek ? Misiek, z checia by sie wybral jako pierwszy, przeca nigdzie nie napisalam ze bez Miska, baaa nawet o tym nie pomyslalam, baaa bałabym sie o tym nawet pomyslec sie kolego nie wcinaj w kolejke:) na razie to MSU jest "zaklepana" do mnie na zbrojenia stropu Taa, na takie zwykle terivki to mi sie nie chce rak brudzic Nawet tam porzadnego podciagu do skrecenia nie masz, ehh HEBa zes se wstawil...profanacja No przeciez wiencow krecic nie będę.... ... ja tez mam lęk wysokości! dlatego wiekszośc prac robiłem w papmersie bo mi się .... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.08.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Taa, na takie zwykle terivki to mi sie nie chce rak brudzic Nawet tam porzadnego podciagu do skrecenia nie masz, ehh HEBa zes se wstawil...profanacja No przeciez wiencow krecic nie będę.... :lol2: a mam mam jedno zeberko dlugie 5,5 metra, szerokie 24 cm wysokie 45cm, zbrojenie 6x20mm i 2x12mm, do tego belka przy schodach, dluga na 2,5 metra, szeroka na 15 i wysoka na 24cm, zbrojenie 6x20mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.08.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 a mam mam jedno zeberko dlugie 5,5 metra, szerokie 24 cm wysokie 45cm, zbrojenie 6x20mm i 2x12mm, do tego belka przy schodach, dluga na 2,5 metra, szeroka na 15 i wysoka na 24cm, zbrojenie 6x20mm... ..jak na moje laickie oko - jakieś 3 godziny robótek na drutach:D ... i będziesz wzywał ZBROJARKĘ MSU do takiego pryszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 23.08.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 no pewnie:) tylko wiesz, to nie dlatego ze mi sie nie chce, czy cos... sam bym zrobil... no ale skoro lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 27.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ..jak na moje laickie oko - jakieś 3 godziny robótek na drutach:D ... i będziesz wzywał ZBROJARKĘ MSU do takiego pryszcza? 3 godz jesli ma strzemiona co 30cm. U nas jest podciąg 4,5mb złożony z 9 prętów fi12mm i strzemiona z fi 6mm co 3cm przy belce teriva i co 10cm pomiędzy belkami. Ważyło to trochę bo w trójkę ledwo dygnęliśmy do szalunku. Kręciłem kręciołą troszkę więcej jak 3h a robiło się całkiem fajnie zwazywszy na wygodę przy przeplataniu druta wiązałkowego. Zwykłe belki wieńcowe12mb ze strzemionami co 20cm kręciło się 90min z przerwami na masaż kręgosłupa. Jednym słowem temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.08.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 no i masz... jeden z drugim caly misterny plan aby sie czesci roboty pozbyc i MSU zaprzegnac zniweczyli wpizzz... lobuzy sam se zrobie, trudno, bo cholera jakie inne wyjscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.08.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ... aby sie czesci roboty pozbyc i MSU zaprzegnac zniweczyli wpizzz... lobuzy Jak tak dalej pójdzie fama o możliwościach MSU to będą dowcipy nie z Chuckiem Norrisem, a naszą koleżanką w roli głównej Póki co, to Chuck Norris potrafi nalać wody do sitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 29.08.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Cześć Netbet. Tak na łoko trzeba dać narożniki z siatką do styropianu, bo jak lala będzie chciała się podrabać o narożnik to poniszczy wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jak tak dalej pójdzie fama o możliwościach MSU to będą dowcipy no w zasadzie o bladynkach juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.08.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Cześć Netbet. Tak na łoko trzeba dać narożniki z siatką do styropianu, bo jak lala będzie chciała się podrabać o narożnik to poniszczy wszystko pamiętam.. pamiętam.... o lalkę się nie martwię, woli łapą się drapać ...a do napadu śmiechu doprowadza nas drapanie się tylną łapą po brzuchu:lol: kundel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.09.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam Przeczytałam ostatni post w dzienniku.... Podglądałam dłuuuugo. Wielki szacun dla Ciebie. Szkoda że kończysz bo fajnie piszesz - może jakąś stodołę jeszcze albo kurnik ? Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.09.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Szkoda że kończysz bo fajnie piszesz - może jakąś stodołę jeszcze albo kurnik ? Pozdrawiam Renata Net ma jeszcze poddasze do zrobienia Coś pewnie skrobnie... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts