netbet 03.04.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) .... a sie kur@#$ pochwalę... niby nie piszę dziennika... ale czasem coś fajnego machnę samorobnie. stanałem przed problemem - lampa w pokoju dziecioka... pojechaliśmy z Matką Dyrretorką zrobić zwjad po sklepach dupa - 4 stów nie wywalimy na "lampkę" pier@#$ - sam zrobie:D pisiedział ... podumał.. wymyślił.... zrobił! całośc kosztowała ... hmm... jakieś 9 dych ( bez żródeł śwaiatła ) pozdro NETbet'światły p.s. tak naprawdę to jest kolejna lampa u nas samorobna... pierwsza była "budowlana" druga i trzecia wiszą w holu na parterze - to jest dopiero jazda - nie pokażę bo spapugujecie czwarta jest ta - ta jest NAJDROŻSZA! Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.04.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cieeeenka J. (i dawno temu zrobiona lampa z ponacinanego wzdłuż i wywiniętego w "tulipanka" ścinka rury spiro, całość nasadzona na żarówkę wiszącą na drucie u sufitu) Ps: a tak na serio - poobcinałbym chyba te końce kątowników, poza tym dobra, samorobna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 03.04.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cieeeenka ... no to masz lepszego gita.. kiedyś zamażył mi się "abażurki" w holu... ale bez sensu kupić... lepiej zrobić ..pisać z czego to jest zrobione?:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.04.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 03.04.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ... no to masz lepszego gita.. kiedyś zamażył mi się "abażurki" w holu... ale bez sensu kupić... lepiej zrobić [ATTACH=CONFIG]252733[/ATTACH] ..pisać z czego to jest zrobione?:lol2::lol2: z wiaderek po farbach??? Powiedz, że zgadłam ja, twoja ukryta fanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 03.04.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Obstawiam że to tapeta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 04.04.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 toć to piżama wojskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.04.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Obstawiam że to tapeta ! fakt! zewnątrz jest tapeta...ale... z czego jest zrobiony stelaż? to jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.04.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 z wiaderek po farbach??? Powiedz, że zgadłam ja, twoja ukryta fanka ... niestety - moja fanko poza tym - to jest wykończenówka a nie prowizorka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 14.04.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 fakt! zewnątrz jest tapeta...ale... z czego jest zrobiony stelaż? to jest git! Teraz to bym obstawił że pokrywka od wiaderka, choć skoro ma być git to pewnie coś oryginalniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 16.04.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 ... niestety - moja fanko poza tym - to jest wykończenówka a nie prowizorka:lol2: No wcale nie chciałam urazić niczyjej wykończeniówki tym wiaderkiem. Ale takie miałam pierwsze skojarzenie jak to zobaczyłam. Będę grzecznie czekać na rozwikłanie zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.04.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel. 17.05.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Witam. Przede mną deskowanie i papowanie dachu. Chcę zrobić to sam. Zaciekawiło mnie na zdjęciach to że gwoździe papowe pomalowane są czymś czarnym... Przyglądałem się dachom w mojej okolicy i nie widziałem czegoś takiego ale to może być dobry pomysł. Czym najlepiej to malować.?? Jakimś lepikiem, dysperbitem, czy czym.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.05.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam. Przede mną deskowanie i papowanie dachu. Chcę zrobić to sam. Zaciekawiło mnie na zdjęciach to że gwoździe papowe pomalowane są czymś czarnym... Przyglądałem się dachom w mojej okolicy i nie widziałem czegoś takiego ale to może być dobry pomysł. Czym najlepiej to malować.?? Jakimś lepikiem, dysperbitem, czy czym.?? cześć... papiaki zasmarowałek uszczelniaczem dekarskim... trochę roboty jest, ale nic nie cieknie - słowo! ( sprzedawany w wiaderkach ... takich czarnych z zielonymi napisami... chyba.. ) pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 23.05.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 papę papniakami mocuj tylko w górnej części. Na to zakład kolejnej rolki od góry. i na to kontrłaty.Papniaki ogólnie niewidoczne. Pod kontrłaty taśma uszczelniająca albo smarować lepikiem na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.05.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 A tak se wpadłam, popatrzec czy jeszcze cos robisz, czy juz Ci sie znudzilo Ale widze, ze teraz w dizajn podzedles Nie mam zielonego pojecia z czego ta lampa, ale znajac Ciebie to nie kosztowało wiecej niz czteropak, bo by Ci bylo zal Pozdrawiam Msu, nianczaca dzieciaki i lepiaca pseudo cegly z goldbanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroka 29.05.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Hej, podpinam się pod tema bo też jestem na etapie budowy domu-co prawda ja tylko mocno wspieram męża bo to on zajmuje się budową i robi prawie wszystko sam-no bo niestety nie wszystko się da samemu. Trzymam kciuki za resztę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.06.2014 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) słuchajta ! mam problem i szybko go musze opanować... hydrofor...niby prosta rzecz a zgłupiałem...woda w studni jestzawór zwrotny na samym jej dole - jakieś 4m pod lustrem wodynabija do 4 włacza się przy spadku ciśnienia ponizej 2 ale....ciśnienie spada w ciągu minuty i hydrofor zaczyna pompować !! i tak w kółko!!zaobserwowałem jakieś dziwne tykanie/skwierczenie w okolicach wentyla.. ale sam wentyl jest szczelny i jakieś ciśnienie za min jest...nie sprawdziłem jakie bo manometru brak. jakieś pomysły? aa... dodam... zbiornik mały jakieś 50l ... tam w środku jest jakiś balon? Edytowane 14 Czerwca 2014 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 14.06.2014 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Opukaj zbiornik i sprawdź czy woda w nim jest po cyklu pracy hydrofora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 14.06.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ... tam w środku jest jakiś balon? W hydroforze przeponowym, taki prawdopodobnie masz -jest http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210885-Pompa-do-studni-g%C5%82%C4%99binowej&p=5733505#post5733505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts