majki 08.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jesteście DEBEŚCIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nieźle zalaliście formę ... Ale ja jestem fanem tego zdjęcia I bardzo dobrze, że od tyłu Przepraszam, że od tyłu ale nie było czasu na pozowanie http://www.fothost.pl/upload/09/37/0a9bf902.jpg ... mam nadzieję, że Twój chłop mnie nie zabije ... serdecznie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 08.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 normalnie jak rzadko coś piszę tak teraz muszę chociaż słów mi brak z podziwu oczywiście chylę czoło do samej ziemi, debeściaki to przy Was małe pikusie!!! śledzę Wasz dziennik od początku, i przjejeżdżałam koło Was nie raz i zawsze podziwiałam nawet miałam wstąpić kiedyś ale jakoś tak nie wyszło... (mieszkam w kochanówce) no w każdym razie szacun WIELKI jesteście największe debeściaki na świecie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Chylę czoła i dalej podziwiam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 09.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Był Szacun - jest Podziw to teraz 28 dni na regenerację i ogarnięcie bezmiaru sukcesu. Ale jak czytam Wasze zapiski to za 28 dni może być już więźba Jeszcze raz gratuluję (i zazdroszczę kondycji po cichu ) Pozdrawiam PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 09.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jesteście DEBEŚCIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nieźle zalaliście formę ... Ale ja jestem fanem tego zdjęcia I bardzo dobrze, że od tyłu Przepraszam, że od tyłu ale nie było czasu na pozowanie http://www.fothost.pl/upload/09/37/0a9bf902.jpg ... mam nadzieję, że Twój chłop mnie nie zabije ... serdecznie pozdrawiam, majki ..ty to uważaj.... bo ja po takim budowaniu mam łapy jak Conan ...i jak cię złapię to złamię w trzech najgrubszych miejscach.. ( a w zyciu nie sądziłem ze moja ślubna będzie miała TAK dobre zdjęcie! ) pozdro NETbet - MĄŻ JEDYNY SWOJEJ SŁAWNEJ ŻONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ... ja nawet nie startuję ... znasz moje "warunki" ... pozdrawiam Sławnego i Sławną majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 10.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Brawo. Pamiętam zalewnie naszego stropu i chyba dokładnie wiem co teraz czujecie. Ulga, że nic się nie zawaliło jest niesamowita, co? Gruby macie ten strop, taki w projekcie był. Jak najwięcej polewajcie strop, upałów już może nie ma , ale od tego teraz zależy jego przyszła wytrzymałość. Ja po tygodniu już nie wytrzymałem i zabrałem się za murowanie góry. PS: Zalewaliśmy w podobnym momencie, do zimy był prowizoryczny dach (same płyty OSB), ciekawe z jakim stanem zamkniecie sezon. Pozdrawiam i życzę długiej i ciepłej jesieni, (sobie też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 12.09.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ehm,ehm Ja bardzo chciałam wszystkim Wam serdecznie podziękować i oczywiście każdemu z osobna. Dziękuję za rady, sugestie, opinie, krytykę (to nas wzmacnia) i kciuki to dzięki nim idzie do przodu nasza budowa. Dziękuję Wam bardzo, bardzo. Specjalne i osobne podziękowania dla mojego Strego i brata. Bez Was panowie bałabym się nawet pomyśleć o budowie. Niestety ja tylko słaba płeć jestem. A przed Tobą mój drogi małżonku chylę czoła. I tak jak inni za wiwatuję: Jesteś DEBEŚCIAK!!! P.S Nawet nie sądziłam że mam takie tyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 12.09.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 normalnie jak rzadko coś piszę tak teraz muszę chociaż słów mi brak z podziwu oczywiście chylę czoło do samej ziemi, debeściaki to przy Was małe pikusie!!! śledzę Wasz dziennik od początku, i przjejeżdżałam koło Was nie raz i zawsze podziwiałam nawet miałam wstąpić kiedyś ale jakoś tak nie wyszło... (mieszkam w kochanówce) no w każdym razie szacun WIELKI jesteście największe debeściaki na świecie !!!! W takim razie zapraszam w każdy łikend, non stop orka Daj cynk na pw to się jakoś ustawimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 12.09.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 PS: Zalewaliśmy w podobnym momencie, do zimy był prowizoryczny dach (same płyty OSB), ciekawe z jakim stanem zamkniecie sezon. Pozdrawiam i życzę długiej i ciepłej jesieni, (sobie też) Chciałabym Ci powiedzieć że będzie to sso z deskowanym dachem i papą ale... już chyba nie zdążymy przed mrozami Również życzę ciepłej jesieni. Sobie życzę już ciepłej zimy P.S Jak to przejeżdża i nie wejdzie? A to nie ładnie, oj nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Marcin EZG 13.09.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 jakbym sam budował to na bank w takim czasie tyle nie zrobibymł co wy,nawet chyba nie podjąłbym sie takiego wyzwania. ok dosyć podlizywania się na tym forum rządzi strop monolityczny więc nie bede pisał nic o stropach teriva ponieważ... są dobre hehe pozdrawiają popki teriviarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 18.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Nie ma co czekać tylko jechać w górę. Jestem ciekawy jak będzie wasz domek się prezentował z dachem, a wy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hejka Jak widzcie nie utrafi się z cegłami ... Ja mam akurat negatywne zdanie o Kozłowicach. Też kupowane w "czasach kryzysu", nierówne były ... dokładnie jak teraz opisujecie te owczary ... Ale murarze wymurowali, z jednej strony tynk, z drugiej styro. Nie widać. I w murze jakoś już mocniejsze są pozdowienia, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.09.2009 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 a u nas murarz sie buntuje i twierdzi ze to to jest strasznym gów... i sie strasznie narobi jak zacznie wybierać tylko te dobre - marnowanie czasu i sił murarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 19.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 a u nas murarz sie buntuje i twierdzi ze to to jest strasznym gów... i sie strasznie narobi jak zacznie wybierać tylko te dobre - marnowanie czasu i sił murarza Masz na myśli Kozłowice czy Owczary? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 NETBET współczuję takiego badziewia jako materiału. Ciekaw jestem jak wam pójdzie z reklamacją. Niech sobie zabierają to gó....o i sami z niego domy stawiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no fakt - partia Owczar tą co dostałem to kibel - na 210 pustaków popękanych jest prawie 50 szt jakość... jestem juz umówiony z przedstawicielem hurtowni i fabryki na jutro - reklamacja zgłoszona i przyjęta... tylko kur.... czas mi ucieka i to mnie najbardziej denerwuje.. mamy zrobić jeszcze wieniec, zbrojenia, szalunki ...to co dało sie wmurować zostało postawione reszta - jako tłuczeń na drogę... poczekam co powiedzą.... pozdro NEtbet'jakościowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 20.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Szczerze mówiąc to jeszcze nie spotkałem się z kieską jakością z Owczarów, a u mnie w pracy bloki z ich maxa budują i nigdy takiej sytuacji nie było... Netbet rozumiem Twoją frustrację, bo mnie brakło desek do szalowania i prawie cała słoneczna niedziela poszła w piz.... Życzę sobie i wszystkim budującym pięknej pogody aż dp grudnia (na święta miło jak jest biało ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Hmmm, chyba Cię nie pocieszę, ale KB może wymyślić jeszcze wieniec ściany szczytowej, żeby zwiększyć opór wiatrowy. Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 No nareście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz czytam dziennik kogoś kto może powiedzieć: "wybudowałem dom" . I kobita też... A niezręcznie się czułam, jak lokalizowali nas: "a... to tam gdzie baba dachówki układała" . Ano układała, paprokom zarobić nie daliśmy i nie damy, bo se kolejny dom wymyśliłam, i też "tymi rąsiami" wybudujemy, to chyba uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts