MAJRA 23.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/5b28461cf5d1147e8ab82c63f2ffd655,10,19,0.jpg życzy Majra z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enines 26.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 http://img30.imageshack.us/img30/2827/kartkaso.jpg Nadiaart, netbet!Życzę Wam dużo zdrowia i miłości, jak najwięcej powodów do radości, jak najmniej smutków. Spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/631.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.12.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/o7rzjih591bzhjyj2ys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/2010/1/ST%2064_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisch 07.01.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witajcie W O W Po prostu szczena mi tak opadła, że sie pozbierać nie mogę. Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej determinacji w realizacji chyba największego marzenia. Patrząc na poczynania NETbeta nabieram coraz większego przekonania we własne siły i utwierdzam się, że budowa domu jaką mam nadzieję zacząć w niedalekiej przyszłości jest realna bez angażowania wykwalifikowanych i drogich ekip. Normalnie dzięki Stary, jesteś moim autorytetem . Szok, że pomimo pracy zawodowej, w każdej wolnej chwili masz siły, żeby śmigać na budowie, nie mając żadnego doświadczenia w budowlance. Dobrze, że w kalendarzu jest taka pora roku jak zima, przynajmniej odpocząć możesz Z zapartym tchem będę śledził Wasze dalsze poczynania w Waszym wzorowo prowadzonym dzienniku budowy. Widać jesteście super ludzmi, otwartymi z dużym poczuciem humoru, normanie zazdroszcze Waszym sąsiadom A korzystając z okazji w Nowym Roku życzę dalszego takiego zaangażowania w budowie, zdrowia, i przede wszystkim sił i pieniędzy, bo to chyba najważniejsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 09.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Szacun wielki dla umiejetności i determinacji ! W Nowym Roku życzę samych pomyślnych dni . Dziennik czyta się świetnie. Będę z uwagą śledzić co u Was się dzieję i trzymać za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 12.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Elo, elo... Pozdrowionka dla Dzielnych Pługów Śnieżnych!!! Wy odpoczywacie, a my robimy dalej.... Ja siem normalnie tym, no, robolem budowlańcem zrobiłam... Odpoczywajcie, odpoczywajcie, bo to co było do tej pory to rozgrzewka była - ja Wam to mówię, z czerwonym nosem, odmrożonym uchem i zmarzniętymi wszystkimi paluszkami.... Netbet wymodliłeś bestio tą zimę, a ja cierpię. Ciril_elektryk_amator_w_roli_chińczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 13.01.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witajcie W O W Po prostu szczena mi tak opadła, że sie pozbierać nie mogę. Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej determinacji w realizacji chyba największego marzenia. Patrząc na poczynania NETbeta nabieram coraz większego przekonania we własne siły i utwierdzam się, że budowa domu jaką mam nadzieję zacząć w niedalekiej przyszłości jest realna bez angażowania wykwalifikowanych i drogich ekip. Normalnie dzięki Stary, jesteś moim autorytetem . Szok, że pomimo pracy zawodowej, w każdej wolnej chwili masz siły, żeby śmigać na budowie, nie mając żadnego doświadczenia w budowlance. Dobrze, że w kalendarzu jest taka pora roku jak zima, przynajmniej odpocząć możesz Z zapartym tchem będę śledził Wasze dalsze poczynania w Waszym wzorowo prowadzonym dzienniku budowy. Widać jesteście super ludzmi, otwartymi z dużym poczuciem humoru, normanie zazdroszcze Waszym sąsiadom A korzystając z okazji w Nowym Roku życzę dalszego takiego zaangażowania w budowie, zdrowia, i przede wszystkim sił i pieniędzy, bo to chyba najważniejsze. Pozdrawiam Witaj A niech się porusza trochę schudnie piwożłop jeden a nie tylko siedzi i pierdzi w stołek Tylko Ty sobie niczego nie zrób na swojej budowie, bo Cię będziemy mieli na sumieniu, że niby żeśmy namówili. Pamiętaj, że nie jesteś mrówką i więcej nie podniesiesz niż ważysz. Stary też myślał, że jest nieśmiertelny... i go zawiało, zakuło, przebiło, przygniotło, przycięło itp. Ja myślę ze on i tak jest nieśmiertelny a wieczorami i wlikendami to pewne że jest - niewidzialny A i zdarza mu się być najbogatszym...ale wtedy na drugi dzień nic nie pamięta Dzięki za odwiedziny Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 13.01.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Podoba mi się mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 13.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Elo, elo... Netbet wymodliłeś bestio tą zimę, a ja cierpię. Ciril_elektryk_amator_w_roli_chińczyka ell, ell .... Cirilll modły były - nie zaprzeczam - jest zima!!! w intancyji cierpień - TO NIE JA ..a kiedy będzie: "Ciril_hydraulik_kotłownia" pozdro NETbet'zaspa kur.... na 40cm p.s. ale z tym chińczykiem nie kumam.. znaczy mróz ci oczy zawęził czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 13.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Podoba mi się mi też ...a ja sam do końca nie jestem przekonany.. Nadiaart - może i mi się podoba... ged - ... no nie wiem... nie znamy się ...nie sypiamy razem.. nie zaprosiłeś na kolację.... 8) NETbet'jedyny_monrz_sfojej_rzony p.s. ged - ty to jesteś półtora gościa... czytałem... czytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 13.01.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dobra, dobra, nie kitować ... żonkę przytulić, wygrzać się i do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam siem z pługami... śnieżnymi ma sie rozumieć Chcieli zimę, mają zimę, tylko mogli by już zacząć gonić toto... wiosny mi sie chce!!! A z tą mrówką, to nieprawda... da radę ino nie nad głowę Łączę się z Wami w błogim lenistwie, piwożłopieniu i w stołek pierdzeniu nawet nie czuje jak mi sie rymuje Dobra spadam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalu76gmail.com 17.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Bardzo przydatne podsumowanie kosztow w dzienniku. Ciekawi mnie co robicie z dachem. Dalej samodzielnie?Wasz dach nie jest jakos przesadnie skomplikowany.Moze warto sie porwac? PozdrawiamMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ciekawi mnie co robicie z dachem. Dalej samodzielnie? Wasz dach nie jest jakos przesadnie skomplikowany. Moze warto sie porwac? dach... sen z powiek... wiec jest z nim tak: właśnie przeliczyłem m3 za więźbę.... z oryginalnych 6,3 m3 jest 7,5 m3 - pozmieniały się przekroje więźbę pewnie zamówię sam ale położyć to to juz nie. lekko "zesrany" jestem wysokością ( 8,5 m ) i przekrojami do poskładania ( 8x18 ) zresztą ekipa z którą gadałem zrobi nam to za ok 3000 w trzy dni... ja bym sie z tym pierdzielił pewnie z półtora miesiąca... deskowanie, papa, łaty i inne - już we własnym zakresie... z blachą jak i dachówką jakiegos szału nie ma.. tu powinno udać się samemu. jak na razie to odrabiam lekcję z tynkowania... tu różnica w samodzielności a zleceniu jest znaczna... w dachu aż takich różnic nie ma... wydane dodatkowo 3k pewnie już gdzieś zaoszczędziliśmy zacznie się jazda jak zaczniemy robić meble i pokażemy że można zrobić kuchnię "drewnianą" na blumie..za 20% cen ogólnoprzyjętych w studiach... budować - polubiłem... ,ale mebelki.... ach...lekko łatwo i tanio! pozdro NETbet'samowkręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GAZUU 17.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witam ponownie.Czy można wiedzieć jaki samochód służy wam za "przenośny magazynek"?Właśnie mam zamiar kupić coś co mi posłuży za transport ,magazynek na budowę no i co by rodzinkę przewieżć.Bo z tym magazynowaniem to nie lada problem a na działcę agregacik czy inne rzeczy mogłyby szybko zniknąć.Pozdrawiam.Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 18.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nadiaart można można. Wcale nieźle się te Wasze rachunki sprawują. Ja chcę zbudować za góra za 250 tys. do zamieszkania - 287 m2 powierzchni netto - i jak patrzę na dotychczasowe koszty - to się chyba uda Trzymajcie się ciepełko - byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts