amstrong89 17.07.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Ok jak papa będzie zimować to jest odpowiednia. Folia też ma swoje zalety: przepuszcza parę wodną z wełny mineralnej na pokrycie dachu, nie śmierdzi przy wysokich temperaturach ale jej wadą jest to że może nie wytrzymać naporu śniegu w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 19.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ... a dlaczego papa i dechy: ano dla tego że prawdopodobnie w tym roku nie będe kładł poszycia docelowego... No papa świetnie nadaje się jako poszycie tymczasowe na okres odkładanie środków na docelowe,....... Niestety potrafi wytrzymać tak kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.07.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 hmm.. kto wie... kto wie... na razie - aby na łeb sie nie lało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 WoW jesteśmy pod wrażeniem wielkimmmm jak dwoje ludzi świetnie sobie radzi na budowie, a nie lada to wyzwanie. Czytam i czytam i nie mogę przestać , nasze gratulacje. A już myślałam, że mój ból pleców i dłoni jest wielki , ale przy waszym wyzwaniu to pikuś choć też nie jest lekko również wszystko robimy sami . Trzymam kciuki i powodzenia .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.07.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Do klejenia styro ostatnio spróbowałem tej pianki Tytan. I musze przyznać, że jest o wile lepiej ... rozrabianie kleju, sypie sie, konsystencje nie dobiorę ... Idzie szybciej i sprawniej. Ocieplałem wnęke garażową, teraz mam na poddaszu jeszcze wystające kawałki ścian, ale czekam aż się ochłodzi, po teraz na strychu miewam tak po 50 stopni ... trzymajcie się, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 25.07.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Witam. Dotychczas nie ujawniając się, ale pilnie czytając i obserwując Twoje poczynania na nizinach oraz na wyżynach (po zakupie artykułów wspinaczkowych przez Sz Małżonkę GRATULACJE ) myślę że masz na koncie wiele wynalazków które radzę opatentować, nie mniej jednak.......... STOLIK POD CZAJNIK ELEKTRYCZNY BEZPRZEWODOWY, SKŁADANY i PRZENOŚNY ....jest the best i basta! Jak i inni jestem pod wielkim wrażeniem Twojego budowania. Trzymamy kciuki, dzięki za odwiedziny na NK, i nie rób konkurencji młotkiem tym co dzwonami czynią pobudkę żeby Ci pielgrzymków nie czynili pod oknami Edytowane 25 Lipca 2010 przez Jędruśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 26.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Czajniczek!! Normalnie z moją ślubną to z kwadransik się po dywnie bujaliśmy. W życiu bym takiego nie wykombinował. GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 27.07.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 eeee, a ja wam mówię, że netbet by przy tym stoliku w partyjkę pokera rozegrał z czterema "bronkami" na blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.07.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 no... ten czajniczek to nawet na mnie zrobił a z "bronkami" nie moge zagrać... furą do domu trza wracać...i raczej słabo widzę łażenie po dachu "po spożyciu " dzieki za komenty...widze że sie podoba... tak se myslę... jakbym kasował za wyświetlenie dziennika choć 50 groszy... przy ogladalności 68 tysi... to miałbym 34 do przodu a kwota0,5 zyla pewnie nikogo by nie zrójnowała...a mi pomogła:cool: hehe.. pozdro NETbet'podackonto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 27.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No to gratulacje Nie ma się co zastawiać ,tylko publikować dziennik jest tego wart jak mało który na forum . pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.07.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Twój dziennik do publikacji nadaje się jak żaden. Kto ma tyle zapału i samozaparcia?? Kto jest godzien jak nie Ty z Nadią???? Do mnie tez przyszło podobne zaproszenie, ale gdzież mi tam do Was A poza tym , moje zdjęcia z budowy pooooszły w kosmos. Awaria komputera osierociła mnie ze zdjęc, zostało tylko to co w dzienniku. Chwała Bogu, że zdecydowałam się go prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 27.07.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dla mnie jesteście numer 1!!!! więc nie ma się nad czym zastanawiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Wiesz co powiem : jesteście Wielcy, więc się nie zastanawiaj nawet nad publikacją ... pozdrawiam, majki PS. też dostałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibols 28.07.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Popieram moich poprzedników. Wielcy ludzie w wielkim czynie. To świat musi zobaczyć. Na pierwszą stronę oczywiście.Pozdrawiam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.07.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hej jak dla mnie to nadajecie sie i to na okładkę, żeby wszystkim szczęka opadła jak u mnie jak Was pierwszy raz czytałam:jawdrop: pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 30.07.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) gdzie mi tam na łokładkę.. ....no dobra.... namówiliście nas.... pozdro NETbet-owarodzina Edytowane 31 Lipca 2010 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Chociaż pomysłowość moja nie kuleje (np. wstawiłam wersalkę do namiotu... takiego co się na czworakach włazi) to stolik mnie też powalił. padam na ryj....niby nic do przody... pozdro NETbet Wiesz co??? dokładnie to czuję. Właśnie cały dzień tachałam bambele z miejsca na miejsce, żeby kawałek podłogi do gresowania odsłonić... mam dość!!! Też dostałam zaproszenie do publikacji... ale po prostu nie mam czasu. Zdjęcia, nawet nie wiem gdzie one som... bajzel nie tylko naoczny, wirtualny toże:)... echhhh, szkoda gadać... idę sobie winka dolać... nie krzyknę to doniosą Pozdrawiam serdecznie i przepraszam, że swoją żółć tu polałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 03.08.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Netbet, zdecydowanie publikujcie dziennik!! jest naprawdę skarbnicą wiedzy dla tych co sami próbują coś robić na budowie. Naprawdę Cię podziwiam za wytrwałość i determinację My też w sumie sporo sami robimy (jednak nie wszystko) dlatego mam pojęcie co to jest budowanie samemu domu (trochę pustaków tymi ręcami przeniosłam, trochę łopat do betoniarki wrzuciłam itp) więc tym bardziej "szacun" dla Ciebie i współtowarzyszki:) Powodzenia i wytrwałości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 04.08.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witaj Netbet,jak czytałam Twój ostatni post o myśli technicznej japońskich ludzików, to jakbym mego ślubnego słyszała bo:- do tej pory płacze za swoim DATSUNEM (nie był do ocalenia po wypadku - jak się jedzie na trzecią randkę ze zbereźnymi myślami to tak się dzieje...),- odgraża się, że jak tylko się wybudujemy to sobie taki kupi i będzie go pieścił w garażu,- kocha popędzać mohery i krzyczeć: S#@!%^ać - to nie deptak!!! Pozdrawiam Cię i Twą Rodzinkę, bo czytam i podziwiam na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 04.08.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witajcie. Czytam i czytam i coraz mniej się boję. Może też sobie poradzimy.... Jesteście niesamowici!!!! Szczerze podziwiamy. Pozdrawiam serdecznie i dołączam do grona mających Wasz dziennik w tzw ULUBIONYCH.... Już się nas nie pozbędziecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts