netbet 11.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 zezwolę na fote z nami w uściskach... i oranżadę postawię... dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.08.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Fota bardzo chętnie Ale ..oranżadę ???/:eek: Eee..... ja chcę chociaż BRONKA noo.... JASIA ... też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.08.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 sztab wyborczy Cedryka uradził....... iż BRONKI som za dwa głosy... JASIEK za pinć! NETbet'oranżada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afreitag 12.08.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 jest już 25 głosów (czyli 12,5 bronka lub 5 jaśków) i strata do lidera tylko 1 głos, forumowicze głosujcie ! żeby była pełna zgrzewka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 12.08.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ...czyli....mamy wyścig na pół litra.... pytanie tylko o jakie pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinasylwek 12.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Hej! My też dokładamy swój głos! Pozdro!!!! ps. A czyta się Was zajefajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.08.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzień dobry,wchodzę cichutko, bez pukania, bo wejści%wki nie mam - moglibyście nie wpuścić, a tak to ... JESTEM! Wchłonęłam błyskawicznie 4 strony Waszego dziennika - chcę więcej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 14.08.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 bardzo lubie Wasz dziennik budowy i Was też.....głosowałam na Was, jakoś sobie poradzicie z odwiedzinami w zakładach pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.08.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Przygotowujemy dziennik dzielnych Inwestorów do publikacji. Wrażenie? Niezwykli ludzie, którzy sami budują swój dom. Sami - dosłownie. Wyrazy podziwu i uznania. To niesamowite, co robicie!Redakcja "Muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 ekh..... no wszystkich bym się spodziewał...dobrze że siadziałem.... dyrettorka zemdlała ..ekhh...hmm.... dzieki i pozdro NETbet + Nadiaart... jak dojdzie do siebie.. p.s. a choć zagłosowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scareb 15.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Wpadłem się przywitać Już od dłuższego czasu (mniej więcej tak długo jak masz z powrotem swoje Capri) podglądam Wasz dziennik Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amstrong89 15.08.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 z uszczelnieniem komina jest troche zabawy. Albo wywiń pape i łączenia dysperbitem albo jakąś izolacją, albo obróbki blacharskie ale to już wyższa szkoła jazdy. Jak dawałbyś blacharke to mogę podpowiedzieć jak. Pozdro Gratulacje publikacji. Ściągnijcie jakąś kaske za prawa autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 "chyba" poradziłem se z uszczelnieniem... papa poszła pod ocieplenie komina wiec teoretycznie nie powinno przeciekać... blacha... pewnie skorzystam:cool:.. bo ja zielony w budowlance jestem.....tak se klice... thx kosmonauta... NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Wpadłem się przywitać Już od dłuższego czasu (mniej więcej tak długo jak masz z powrotem swoje Capri) podglądam Wasz dziennik Pozdrawiam i trzymam kciuki ehh.... młodość.. tylni napęd... wiatr w kudłach... muchy w zębach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Dzień dobry, wchodzę cichutko, bez pukania, bo wejści%wki nie mam - moglibyście nie wpuścić, a tak to ... JESTEM! Wchłonęłam błyskawicznie 4 strony Waszego dziennika - chcę więcej!!!!! bez pukania?? ..przeca u nas drzwi niet... fenks joliska NETbet'pukpuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopek 15.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 A kiedyś to był taki spokojny dziennik A teraz... Jak tu nawet Red-y coś piszą... Łohoho, niedługo marketingowce zaczną reklamy wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.08.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 jest komin - jest dym ja tam się przyznam - mam parcie na szkło - marzy mi się jakaś reklama gwoździ.. papiaki uwielbiam... ehh... NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.08.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Świetny dziennik, super się czyta Gratulacje! Pozdrawiam "krajanów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Komin styropianem ... ? Zawsze myslałem że wełną taką w płytach twardą, bo niepalna ... Ale to moje gdybanie ... No i gratulacje zarówno w głosowaniu jak i w wyróżnieniu od redakcji pozdrowionka, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 16.08.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 styro tylko dlatego ze to komin wentylacyjny...wiec temperatury niet. ... czyli traktuje go jak elewację.. drugi spalinowo -went... jeszcze nie wiem... muszę "odrobić lekcje"... thx majki pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts