majki 16.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 A to spoko, na spalinowy jak już daj wełnę, wszędzie kiedyś czytałęm, ze tylko wełna bo niepalna ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 16.08.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, jako podczytująca cichaczem o Waszych dokonaniach, oddaję swój głos, a jak już będziecie sławni to może czas na te różne Jaśki i Bronki się znajdzie. Pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez mruva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Cześć i czołgiem parę dni mnie nie było a tu ruch jak na naszym Jarmarku Dominikańskim Ps. Coś mi się zdaje , że JASIA pić będziemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 16.08.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ..cholera.... że też wszyscy wszystko czytają.. mruva, atija.. weźta i nie kraczta z tymi jaśkami...pójdę z torbami... dzięki pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Eeeee Netbet nie płakaj. Przecie za sława i pieniądze idą, to co się martwisz? Na JAŚKi bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 17.08.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 super dziennik,fajnie piszecie,podziwiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi5 17.08.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Jak czytam wasz dziennik to widzę że jesteście takimi wariatami jak my oczywiście w dobrym znaczeniu tego słowa pozdrawiam i podziwiam ,lubię ludzi za to co sobą reprezentują a nie za to kim są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aweriwo 17.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 To i ja dodam iż również głosowałam na Was--- jako piąta osoba i o browarku już było ;D !!!! To może zdążę ,co? Tak na poważnie fajny dziennik , a ten patent do papy ---nooooo rewelacja !!!!!! Budujcie szczęśliwie dalej . ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Jak czytam wasz dziennik to widzę że jesteście takimi wariatami jak my oczywiście w dobrym znaczeniu tego słowa pozdrawiam i podziwiam ,lubię ludzi za to co sobą reprezentują a nie za to kim są. oj szacun ..szacun wielki... dla wariatów.. dlaczegoś siem nie zgłosił do konkursa????? humus ręcznie....dach... ja pier@#$ .... ty to masz zacięcie..podziwiam "wyczyny" od samego początku... jesteś HARD CORE!! pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi5 18.08.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nie może być dwóch takich samych wariatów w konkursie zagłosowaliśmy na wasz dziennik pozdrawiamy będziemy śledzić wasze poczynania narka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scareb 18.08.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 jeśli chodzi o wełnę to kiedyś sprawdzałem czy niepalna i co, i nie wyszło, ale może jakąś starą dorwałem styro palił się tylko po przyłożeniu ognia, potem tylko zdmuchnąć i gasnął...ale i tak na pewno wybrałbym wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.08.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dla Ciebie jak również dla Twojej Żonki wielkie GRATULACJE, podziwiam za wytrwałość, samozaparcie i odwagę Oby wszystko poszło po Waszej myśli Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 20.08.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 super dziennik,fajnie piszecie,podziwiam i pozdrawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 20.08.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie może być dwóch takich samych wariatów w konkursie zagłosowaliśmy na wasz dziennik pozdrawiamy będziemy śledzić wasze poczynania narka!! A widzisz jakbyś się zgłosił do konkursu to miałbyś od nas dwa głosy. Tobie się bardziej należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 20.08.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 jeśli chodzi o wełnę to kiedyś sprawdzałem czy niepalna i co, i nie wyszło, ale może jakąś starą dorwałem styro palił się tylko po przyłożeniu ognia, potem tylko zdmuchnąć i gasnął...ale i tak na pewno wybrałbym wełnę Mamy jeszcze trochę czasu... Jak znam Starego to zada pytanie na forum i może się dowie a jak nie to zadzwonimy do KB. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 20.08.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dla Ciebie jak również dla Twojej Żonki wielkie GRATULACJE, podziwiam za wytrwałość, samozaparcie i odwagę Oby wszystko poszło po Waszej myśli Pozdrawiam serdecznie:) Bardzo, bardzo dziękujemy Muszę przyznać że od dawna podglądam Twój dziennik. Piękny dom, wszystko tak przemyślane.... SUPER. Serdeczne dzięki i wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Muszę przyznać że od dawna podglądam Twój dziennik. ). Dziękuję i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.08.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Cedrykowa familia-głęboki ukłon dla Was!!!gdyby nie konkurs marna szansa abym na Was trafiła a tak to teraz widzę co to oznacza wybudować/postawić samemu dom!podziwiam Was niezmiernie za zapał ,za siłę, za wiedzę! życzę dalszego samozaparcia i budowania bez problemów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 27.08.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Do wczorajszego kazania:AMENT! (tak mówiłam dziecięciem będąc).Pozdrawiam I jeszcze dziś dodaję (30 sierpnia)Ale masz tyły.... Małżonce Twej pewnie też się podobało, że Cię tak obfotografowała!No chyba, że "zdjełałeś" jakieś ustrojstwo (pomysłowy jesteś) co Ci takie foty strzela!!! Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Z-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 31.08.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ..takie "fajne" foty to ślubna trzaska... chyba czas już podziękowac wszystkim za oddane głosy... DZIEKI!!!! gdyby nie kasa, czas i strach które blokują pewnie szło by szybciej...pogoda tez nie jest łaskawa dla nas ... pada i pada...zaczynam wątpic czy zdążę z tym dachem...o kominie nie wspomnę...zostało jakieś 70m dachu...coraz wyżej.... przeraża mnie jedno miejsce... jeden cholerny metr...przejście przez kalenicę na samym końcu... poza obrysem domu... dechy to jeszcze spoko... ale wywinięcie i dobicie w tamtym miejscu papy do krokwi.... ehh.. mówię wam... słabo to widzę... ale jak już to machnę... pozdro i jeszcze raz wielkie dzięki za głosy. NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts