amstrong89 05.09.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Z tą kalenicą nie ma co się martwić. Nie myśl o tym co jeszcze zostało do zrobienia tylko ile zrobiłeś. Pełen szacun. Powodzenia z tym drugim kominem. PS: Jak gościu wyżej napisał 50zł od zdjęcia:cool: to będzie całkiem spora kupka kasy. Może starczy na TIR-a browarków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 05.09.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 z mysla o kalenicy siem oswajam... nawet czasem na nią spoglądam... dechami coraz wyżej jestem... z kominem się pokłóciłem.. pierd!#$@ ... nie będe gadał z nim... przynajmniej na razie.. ...a z tymi bronkami... eeh...kiedys coś naobiecywałem... i przerosło mnie... trza pisac do redacyji coby ze 200 fot zamieściła... wtenczas starczy na wszystko... ale by była impra!! a tak na poważnie... to co zrobione to za mną...do zrobienia jeszcze trochę jest wiec nie ma co pękać... przecież to wszystko tez ludzie robią...wiec luzzz... damy radę ! ..a jak nie - to ... to.. to nie nazywam sie NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.09.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Nazywasz się, nazywasz... NETBET. Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 05.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 no to czas się przedstawić... my name is bet... netbet my name is art... N'art ..ja pier@$#... mozna do tego dorobić ideologię..;);) pozdro NETbłond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 05.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 a tak z innej beczki NETBET.bywasz tutaj ?? http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?p=744472#744472 zalogowałem sie... bo chciałem zapytac czy stary lancer może i powinien ganiac ponad dwie stówy.... toś siem doszukał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 05.09.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 ja mam lancera '89 rok... i dlatego byłe ciekaw co mam.... bo to starsznieeee zapierdala... jakoś tak nie naturalnie jak na mój niewyrafinowany gust ... to nie jest narmalne aby stare auto oblatywało "nuffki" na krzyżach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 09.09.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ale ze mnie gapa Dopiero dzisiaj znalazłam linka do ankiety i oczywiście niezwłocznie zagłosowałam , lepiej późno niż wcale czy cuś . W przeciwieństwie do ogólnokrajowych wyborów nie miałam cienia wątpliwości , kto jest moim faworytem Super sobie radzicie !! Ale żonkę to masz "pierwszorzędną" pogratulować . Trzymam za was mocno kciuki No i życzę publikacji przynajmniej 1000 zdjęciuf ( co by jeszcze na imprę forumową starczyło ) pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 09.09.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 ..żonka jak żonka - rzecz nabyta na zasadzie podchodów ... mi też siem podoba - ba , nawet bardzo ..taaa.. zdjęcia.. ilość.. tylko że to ma byc dodatek a nie książka o karkołomnych wyczynach przy budowie domu jednego wariata i jednej wariatki podziękował ... ukłonił sie ... i ... znikł. ( a tak naprawdę polazł na piwo ) pozdro NETbet'czarymary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 09.09.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Netbet , nie dość,że pracowity jesteś to jeszcze serce masz dobre- sarenki będziesz dokarmiał. Szacun wielki! W ogóle fajni z Was ludzie. Trzymam kciuki za budowę. Zaglądam co dzień zobaczyć co się u Was dzieje Nudno jak nic nie piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 09.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 ( wróciłem z piffka ) "...a usz la la la mam dwie lewe ręce..a sz la la la nie ma pieniędzy...a usz la la la sialala niema ochoty... wziąć sie do roboty!! sarenki to ja widuję od dłuższego czasu... tylko brakło refleksu na zdjęcia... staramy sie pisać w miarę postępów .. znaczy jak znuff poczuję władze w łapach - robię, jak moc mnie opuszcza - ketonal i tak w kółko.. i wiecie co... ...wpadłem tylko po gitarę.... "...a uś sialala... mam dwie lewe ręce...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 .. z tymi "drabinkami: z deskowania to mialem taki sam pomysł...ale wyszło inaczej... .. z papą od góry - nie dałbym rady... za mało nas do takiej roboty .. sarenki SOM!!!! prawdziwe!! pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.09.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 - Z tym dokarmianiem to bym się wstrzymała i spytała kogoś kto się zna na zwierzach .......bo jeśli przeżyły do tej pory b e z dokarmiania to znaczy , że mają wystarczające ilości pożywienia. - Tak w ogóle to świetnie zasuwacie z tą budową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam sledze wasz dziennik od początku i wstyd bo dopiero teraz w koncu pisze jestem pod ogromnym wrażeniem waszego domku że sami go budujecie !!! trzymam mocno kciuki za waszą budowę !!! oby tak dalej !!:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 - Z tym dokarmianiem to bym się wstrzymała i spytała kogoś kto się zna na zwierzach .......bo jeśli przeżyły do tej pory b e z dokarmiania to znaczy , że mają wystarczające ilości pożywienia. ..a tym dokarmianiem przemyślałem temat... ... a jak postawię ten paśnik... jak zaczne dokarmiać... jak kiedyś zapomnę dosypać siana... i przyjdzie głodny, przyzwyczajony zwierz .... i co?? że niby jak - nie ma żarcia?? z nerwów może mi choinki operdzielić ... ... a jak dzieciok zapragnie bliższego luka na dzikiego zwierza przy kolacji? a jak zwierz siem wnerwi bo też ma dziecioki .... ... a jak będzie u nas impra ... tańce hulańce z czwartku na wtorek ... co ce zwierz pomyśli?? ... a jak wpandą jaki ? chyba dam spokój z tym "leśniczowaniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ... cóż... nie napisze nic nowego... trafiłam przypadkiem przez ankiete... ale juz mi nie zginiecie zawsze strasznie ciekawie się otwiera Wasz dziennik... ostatnio otwierałam z pytaniem w głowie: przelazł przez szczyt dachu czy nie.... i co? no czytam, że tak gratulacje .... odwagi, samozaparcia i wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.09.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ... ano przelazł.... i klici dalej... ... i będzie w gazecie ... i siem nie zniechęca ... i zaglądaj częściej .... czeka mnie jeszcze 11 m kalenicy!! ..oj będzie sie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.09.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam sledze wasz dziennik od początku i wstyd bo dopiero teraz w koncu pisze jestem pod ogromnym wrażeniem waszego domku że sami go budujecie !!! trzymam mocno kciuki za waszą budowę !!! oby tak dalej !!:) pozdrawiam oj trzymaj kciuki... trzymaj... każda zdrowaśka w intencyji NET'dachu mile widziana miałem nawet rąbnąć tacę niedzielna ze koscioła na zbożny cel - betoniarę... ale kończe już z murowaniem ... wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ... więc rozumiemy, że była by to zbędna rozrzutność teraz lepiej zbierać na pace do tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ..cóż.. są rzeczy "bardziej" i "mniej" packa pewnie jest z tych pierwszych.... betoniara - z tych drugich... do tych pierwszych zaliczyłbym jeszcze szkocką, broki, fajory...aaa... no i ketonal.. reszta pikuś. NET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.09.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 no to ja teraz oryyyginalna będę ,wielki szacun i moc podziwu za poczynania wasze ,przeleciałam cały dziennik i wciąrz nie dowierzam, trzymam mocno kciukasy za pozytywnie zakręcone wariaty, to jest prawdziwe budowanie a nie jakies wyścigi kto w ile dom wybudowal.Nie sztuka mieć moc kasy i 12 architektów, a potem urządzać jakieś przechwałkisuper ludziska z wasoczywiście zagłosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts