netbet 16.09.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 "no to ja teraz oryyyginalna będę ,wielki szacun i moc podziwu za poczynania wasze ,przeleciałam cały dziennik i wciąrz nie dowierzam, trzymam mocno kciukasy za pozytywnie zakręcone wariaty, to jest prawdziwe budowanie a nie jakies wyścigi kto w ile dom wybudowal.Nie sztuka mieć moc kasy i 12 architektów, a potem urządzać jakieś przechwałki super ludziska z was oczywiście zagłosowałam" ... jako nieliczna odkryłaś prawdziwy przekaz i sens tego dziennika !!!!! właśnie po to powstaje... aby pokazać że można... nagroda : zaproszenie na bronka ilość nagród: to zależy od "mocnej głowy" jakość nagród: zgodna z ofertą knajp odbiór: wyłącznie osobisty termin: zgodnie z terminem przydatności do spożycia pozdrawiam NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cedryk 17.09.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 "no to ja teraz oryyyginalna będę ,wielki szacun i moc podziwu za poczynania wasze ,przeleciałam cały dziennik i wciąrz nie dowierzam, trzymam mocno kciukasy za pozytywnie zakręcone wariaty, to jest prawdziwe budowanie a nie jakies wyścigi kto w ile dom wybudowal.Nie sztuka mieć moc kasy i 12 architektów, a potem urządzać jakieś przechwałki super ludziska z was oczywiście zagłosowałam" ... jako nieliczna odkryłaś prawdziwy przekaz i sens tego dziennika !!!!! właśnie po to powstaje... aby pokazać że można... nagroda : zaproszenie na bronka ilość nagród: to zależy od "mocnej głowy" jakość nagród: zgodna z ofertą knajp odbiór: wyłącznie osobisty termin: zgodnie z terminem przydatności do spożycia pozdrawiam NETbet jeśienny liść na dachu posiada znakomitą grę kolorów(robi wrażenie)-wiadomość dla tych co kryją dachy ,potaniała dachówka. Pozdrowienia na placu boju(najpierw upały teraz deszcze-wszystkiego pod dostatkiem ,powiedziałbym z nawiązką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.09.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 ..no.. jak nie urok to sraczka... zawsze pod wiatr... ..ale nie marudzę... bo kto to za mnie zrobi? ... z tym liściem .... nie strasz mnie że już jesień przyszła?? !!! a co tam u drugiego cedryka??? postępy? zapuść jakie foty.... nie mam gdzie podpatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 19.09.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 (edytowane) .. Flash.. trzy razy czytałem, ale nie wiem o co chodzi....ocieplenie szczytów jest na ścisk z deskowaniem... nie ma tam szczeliny... szczelina wentylacyjna będzie na całej długości ściany kolankowej ...tok to chyba się robi... wełna na kominie...podobno niekoniecznie, bo temp komina nad dachem jest niska... o co chodzi z tymi "czola" ?? Edytowane 19 Września 2010 przez netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Hejka Co do komina, to Ci ładny tynk strukturalny wyszedł Co do deszczu, to nic nie mów ... Ledwo udało mi się pomalować ogrodzenie, co zaczynałem malować, to zaczynało padać - taka karma ... A co do wyłazu, to MAM NA SPRZEDANIU Ale kolega nie czyta dziennika ( buuuu ) i grupy łódzkiej ( buuuuuuuuuuuuuuuuu ) to nie wie ... oddałbym Ci taniej pozdrawiam serdecznie majki ... i niezmiennie podziwiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.09.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Hejka Co do komina, to Ci ładny tynk strukturalny wyszedł A co do wyłazu, to MAM NA SPRZEDANIU Ale kolega nie czyta dziennika ( buuuu ) i grupy łódzkiej ( buuuuuuuuuuuuuuuuu ) to nie wie ... oddałbym Ci taniej no... struktura jak siem patrzy czyta.... czyta... podglada...ani nigdzie nie widział info ... słabość oczuf... za ciemne okulary noszę... zresztą.. trakuję go jako jednorazowego uzycia.... za velux'a zaspiewali mi tyle że padłem. pozdro Majki NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 a przy takiej szerokości komina przydała by się bardzo Obróbka komina z kozubkiem [ATTACH=CONFIG]24248[/ATTACH] docenisz to w marcu kiedy śnieg zalegający na dachu zacznie się topić, bo woda sama w sobie nigdy nie była przyczyna cieknących dachów, największe szkody zawsze powstają gdy ściśnie mróz, wszystko zacznie się kurczyć, i na wiosnę jak zacznie się odwilż to zaczyna cieknąć wyłaz dachowy chyba trochę za mało wystaje jak pod dachówkę PS już dzisiaj mogę się z tobą założyć że po zimie papa na tekturze będzie pofalowana jak fale dunaju, ta na welonie będzie trochę równiejsza, ale i tak na papiakach porobią się dziury ta obróbka to nawet ma sens... bo wszystko zło omija komin od tyłu... ... wyłaz dachowy - jak rzekłem - gówno straszne... nawet regulacji wysokości mont. nie ma... jest po prostu nierozbieralny i koniec. ... będzie co wymieniać. .. z papa pewnie masz rację... pewnie nawet zasmarowywanie papiaków uszczelniaczem dekarskim z jakimiś tam włóknami mało da.... ale inaczej samemu sie na da... ... poza tym moim największym zmartwieniem nie jest woda i mróz a wiatr.... boję sie że może ja poderwać tam gdzie dach wystaje poza szczyty...nie wiem czy tam przypadkiem nie dobiję jakis łat... nie ma podbitki... na razie nie będzie.. wiec tam podwiewa letko pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.09.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Mój jest Fakro, zupełnie przyzwoity. Jakby co to zaklepuje dla Ciebie pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.09.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 " ... jako nieliczna odkryłaś prawdziwy przekaz i sens tego dziennika !!!!! właśnie po to powstaje... aby pokazać że można... nagroda : zaproszenie na bronka ilość nagród: to zależy od "mocnej głowy" jakość nagród: zgodna z ofertą knajp odbiór: wyłącznie osobisty termin: zgodnie z terminem przydatności do spożycia pozdrawiam NETbet no ładnie ja w ramach podbudowania swojej wartości rozpoczełam remont w firmie ( u nas obecnie na budowie cisza cosik finanse nie wyraźne) i nawet nie wiedziałam że coś wygrałam nie no ja na nagrodę zawsze się piszę, głowa ma idealna bo słabiutka , ale od czego się ma męża no i podziękować wielce muszę bo zainspirowana a może bardziej zawstydzona waszymi poczynianiami,przypomniałam sobie że ręce obie mam i w niedziele sprzedaję młodocianych babci i ruszam do boju tzn na budowę :akcja białkowanie ,mam nadzieję że mężuś nie będzie potrzebował akuszerki bo coś nam się poród szykuje, żeby było jansne to nie ja rodzę , tylko "Baśka"- czyli nasza sunia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 24.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Hejka Jak sobie patrze na to ostatnie zamieszczone przez Was zdjęcie, to jestem pewna, że tego mojego starego na dach nie puszczę... ni cholery... MISTRZU, jak żeś tam wlazł?????????? Mnie na sam widok żołądkiem przewraca.... Pytanko mamy - co będziesz dawać na komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 25.09.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 ..nie pytaj jak wlazł... pytaj jak się łazi po takim dachu co do komina... miałem pewien szatański pomysł coby kupić jakąś wściekłą błyszczącą farbę i go chlapnąć... pomarańczka? ( był protest łode matki dyrettorki ) a tak na poważnie - nie mam na chwilę obecną koncepcji n/t wykończenia jegomościa... pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.09.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 uwielbiam czytać Wasz dziennik i wciąż jestem pod wielkim wrażeniem. Czekam na publikację w gazecie - głos oddałam już na samym początku Zastanawiałam się, czy poddadzą dziennik cenzurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 26.09.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Zastanawiałam się, czy poddadzą dziennik cenzurze ..eee... pewnie tak... aż tak to odważni nie są coby go publikować "dosłownie" pozdro i dzięki Spirea NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 26.09.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 no i podziękować wielce muszę bo zainspirowana a może bardziej zawstydzona waszymi poczynianiami,przypomniałam sobie że ręce obie mam i w niedziele sprzedaję młodocianych babci i ruszam do boju tzn na budowę :akcja białkowanie NETbet'prowokator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Masz racje z reklamami - też nie nawidzę, Ale .... kiedys jak szukałem okien i uparłem sie na Schuco, to miałem już kryzys, bo lokalne łódzkie firmy z tym profilem mi nie pasowały. I kiedyś w dniu kiedy stwierdziłem, dobra, biorę inne, przed ogrodzeniem leżała reklama .... Schuco ze Zduńskiej. I zaczęła się lawina ... pozdrówka, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.09.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ... my okna mamy już wstępnie wybrane... oferta niezła... niezła na tyle że nikt nie potrafi sie do niej zbliżyć... 6 komór... 3 szyby... ale jak wyjdzie - sam nie wiem... kasa...kasa... kasa... ostatnio był jakis mądrala z dobroplastu - tfuu - ... kombinował... zachwalał... cmokał... że najtańszy.. że najlepszy...tak na szybciutko porównaliśmy z głowy jedno typowe okno którego cenę każdy z nas pamiętał ... padł jak rażony gromem i stwierdził że nawet nie usiądzie w biurze do kalkutalora bo szkoda jego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopek 01.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 No brawo! Znaczy się można! A te 4 cegiełki to sobie podłożysz pod drabinę jak bedziesz potrzebowal coś robić nad schodami pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 01.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ... pod drabinę to było chyba 8 cobym sięgał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amstrong89 03.10.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ja bym papiaki bił tam gdzie pape podwiewa. Powinna się dobrze trzymać. Nie wiem co za ekspert doradził smarować łączenia bo dla mnie jest to niepotrzebne. Pape daje się z określonym zakładem(jest zaznaczony na każdej papie dachowej) i przybija się papiakami z podkładką. Przy takim ostrym kącie dachu woda nie powinna wejść pod nią. Jak widze masz 45 stopni. Bij tam gdzie ci pasuje z pominięciem krokwi bo do nich trzeba będzie przybić łaty i kontrłaty a wyjmować później papiaki i kleić dziury po nich izolacją to trochę wkur...... człowieka. Szkoda że nie dajesz od razu łat i kontrłat to sprawa byłaby załatwiona. Jakbyś miał jakięś pytania to śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 03.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 a ja bym tę papę zawinął i od spodu potraktował z papiaka tak u szwagra na altanie zrobiliśmy i nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts