Aga-Białystok 16.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Jak ta lala! Witam, rozpoczynam czytanie Dziennika P.S.Już się cieszę, bo jest to pierwszy dom na FM o niemal identycznym metrażu co nasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.10.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 kolor ZŁOTY DĄB DWUSTRONNY No, jedyny słuszny wybór pozrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 No, jedyny słuszny wybór pozrawiam, majki ..no... nie było inne opcji....bez walki na noże... pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.10.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no to sę kupiłam muratora i .....GRATULACJE dla Was jesteście super.a mówiłam że się Wam okładka należy! prorok ze mnie cy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 cześć!Gratuluje bytności w forumowej "szarej" gazetce!moja A. sama na Was oddała głos!bardzo fajnie że się tam znaleźliście!jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 18.10.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 glowac... Tom Bor... ... podziękowania ślę... bo co więcej mogę? jakoś tak wyszło...nie mnie to oceniać... ale dzieciokowi jak podrośnie - pokażę co TATA drzewiej robił.. pozdrawiam NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.10.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Szanowny Ojcze Dyrettorze ! Śpieszę donieść, ja wierny Wasz parafianin i czasem bywalec Waszej Świątyni , że moglibyście zajrzeć do parafii Srock, do Ojca co prowadzi dom pod nazwą "Budrex". Mają tam wiele specjałów ( drzwi wewnętrzne są po prostu jak z Nieba ) i na pewno cos znajdziecie. Nie wiem, czy na tace wystarczy półtora koła ale moze coś wysłuskacie jeszcze a na pewno coś odpowiedniego dla Waszej duszy znajdą. pochwa, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.10.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Przyjmijcie również ode mnie GRATULACJE PUBLIKACJI !!!!! Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kupiłam, zobaczyłam i pogratulować przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.10.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 ..tez kupiłem, ... tez zobaczyłem.... i gratulacje wpadłem odebrać - A CO!! NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.10.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 chyba czas lekko rozluźnić atmosferę panująca w komentach.... jak mi kiedyś dzieciok taki numer wytnie....to nie ręczę za siebie:D Jest ojciec? - Jest. - odpowiada szeptem dziecko.- To poproś go.- Nie mogę. - szepcze dziecko.- Dlaczego?- Bo jest zajęty. - szepcze dalej.- A mama jest?- Jest.- To poproś mamę.- Nie mogę. Też jest zajęta.- A czy oprócz mamy i taty jest jeszcze ktoś w domu?- Tak, policja. - potwierdza nadal szeptem maluch.- No to poproś pana policjanta.- Nie mogę, jest zajęty.- Czy jeszcze ktoś jest w domu?- Straż pożarna, ale pan strażak też jest zajęty.- Powiedz mi dziecko, co oni wszyscy robią u was w domu?- Szukają.- Kogo?- Mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalu76gmail.com 21.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Gratuluje okladki!!! Stad juz tylko krok do rozkladowki Musze znowu wybrac sie na delegacje w Twoje okolice. Tym razem zabiore jednak suchy prowiant. Jezeli chodzi o mnie to plan na ten rok zrealizowalem - fundament gotowy. fachowcow na budowie: zero (poza mna ). Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Gratuluje okladki!!! Stad juz tylko krok do rozkladowki Musze znowu wybrac sie na delegacje w Twoje okolice. Tym razem zabiore jednak suchy prowiant. Jezeli chodzi o mnie to plan na ten rok zrealizowalem - fundament gotowy. fachowcow na budowie: zero (poza mna ).ad1 - na rozkładówkę pójdzie ślubna... ad2 - delegacja zawsze mile widziana ad3 - suchy prowiant ... no daj spokój... "nieprzygotowany" byłem... znaczy byłem, ale.... ad4 - ZAŁÓŻ DZIENNIK!!!! będzie nas samorobów więcej i pokażemy ( a nie tylko ja i zibi - oj ten to jest moim faworytem w samorobnych poczynaniach - ŻE MOŻNA .... załóż nie dla siebie - dla innych.... ty juz wiesz ile wazy bloczek i co to znaczy murowanie fundamentu ).. i ... i kurw!@ straciłem watek... pogratulować michalu....oj podziwiam.. oj.oj... NETbet'inspirator-piwożłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalu76gmail.com 21.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 ad1 - na rozkładówkę pójdzie ślubna... ad2 - delegacja zawsze mile widziana ad3 - suchy prowiant ... no daj spokój... "nieprzygotowany" byłem... znaczy byłem, ale.... ad4 - ZAŁÓŻ DZIENNIK!!!! będzie nas samorobów więcej i pokażemy ( a nie tylko ja i zibi - oj ten to jest moim faworytem w samorobnych poczynaniach - ŻE MOŻNA .... załóż nie dla siebie - dla innych.... ty juz wiesz ile wazy bloczek i co to znaczy murowanie fundamentu ).. i ... i kurw!@ straciłem watek... pogratulować michalu....oj podziwiam.. oj.oj... NETbet'inspirator-piwożłop Za krotki jestem w uszach Net... Ps. zapomnialem sie pochwalic, ze w miedzyczasie zostalem ojcem wymarzonej corki. W koncu Do trzech razy sztuka Sprawidzlo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 U LALA.... tym większe GRATULKLI!!!! znaczy teraz juz wiesz dla kogo budujesz i dla kogo warto tak tyrać.....:) bo my stare dziady to "gdziekolwiek" sie prześpimy.... co innego dziecioki... pozdrawiam NETbet'tys ociec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 22.10.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Heh no prosze widze trafiłeś do gazet teraz tylko czekać aż przyjdą z Playboy'a do Ciebie gyyratulujęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.10.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) ...no... tez czekam... jakby co to jestem nawet w stanie koszulkę wyprać... dzieki markoos Edytowane 22 Października 2010 przez netbet sss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.10.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 GRATULUJĘ SAMOROBNEGO SSO http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif i proszę o zdjęcia z szydełkowania http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.10.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Gratuluję SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Gratulacje SSO - rahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts