Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cedryk bez tajemnic czyli jak wybudowaliśmy sami dom!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowny Ojcze Dyrettorze !

Śpieszę donieść, ja wierny Wasz parafianin i czasem bywalec Waszej Świątyni ;) , że moglibyście zajrzeć do parafii Srock, do Ojca co prowadzi dom pod nazwą "Budrex".

Mają tam wiele specjałów ( drzwi wewnętrzne są po prostu jak z Nieba :) ) i na pewno cos znajdziecie.

Nie wiem, czy na tace wystarczy półtora koła ale moze coś wysłuskacie jeszcze a na pewno coś odpowiedniego dla Waszej duszy znajdą.

pochwa, majki

chyba czas lekko rozluźnić atmosferę panująca w komentach....

jak mi kiedyś dzieciok taki numer wytnie....to nie ręczę za siebie:D

Jest ojciec?

- Jest. - odpowiada szeptem dziecko.

- To poproś go.

- Nie mogę. - szepcze dziecko.

- Dlaczego?

- Bo jest zajęty. - szepcze dalej.

- A mama jest?

- Jest.

- To poproś mamę.

- Nie mogę. Też jest zajęta.

- A czy oprócz mamy i taty jest jeszcze ktoś w domu?

- Tak, policja. - potwierdza nadal szeptem maluch.

- No to poproś pana policjanta.

- Nie mogę, jest zajęty.

- Czy jeszcze ktoś jest w domu?

- Straż pożarna, ale pan strażak też jest zajęty.

- Powiedz mi dziecko, co oni wszyscy robią u was w domu?

- Szukają.

- Kogo?

- Mnie...

Gratuluje okladki!!! Stad juz tylko krok do rozkladowki ;) Musze znowu wybrac sie na delegacje w Twoje okolice. Tym razem zabiore jednak suchy prowiant. Jezeli chodzi o mnie to plan na ten rok zrealizowalem - fundament gotowy. fachowcow na budowie: zero (poza mna ;)).

Pozdrawiam serdecznie

Gratuluje okladki!!! Stad juz tylko krok do rozkladowki ;) Musze znowu wybrac sie na delegacje w Twoje okolice. Tym razem zabiore jednak suchy prowiant. Jezeli chodzi o mnie to plan na ten rok zrealizowalem - fundament gotowy. fachowcow na budowie: zero (poza mna ;)).
ad1 - na rozkładówkę pójdzie ślubna...

ad2 - delegacja zawsze mile widziana

ad3 - suchy prowiant ... no daj spokój... "nieprzygotowany" byłem...:cool:;) znaczy byłem, ale....

ad4 - ZAŁÓŻ DZIENNIK!!!! będzie nas samorobów więcej i pokażemy ( a nie tylko ja i zibi - oj ten to jest moim faworytem w samorobnych poczynaniach - ŻE MOŻNA .... załóż nie dla siebie - dla innych.... ty juz wiesz ile wazy bloczek i co to znaczy murowanie fundamentu ).. i ... i kurw!@ straciłem watek...:cool:

pogratulować michalu....oj podziwiam.. oj.oj...

NETbet'inspirator-piwożłop

ad1 - na rozkładówkę pójdzie ślubna...

ad2 - delegacja zawsze mile widziana

ad3 - suchy prowiant ... no daj spokój... "nieprzygotowany" byłem...:cool:;) znaczy byłem, ale....

ad4 - ZAŁÓŻ DZIENNIK!!!! będzie nas samorobów więcej i pokażemy ( a nie tylko ja i zibi - oj ten to jest moim faworytem w samorobnych poczynaniach - ŻE MOŻNA .... załóż nie dla siebie - dla innych.... ty juz wiesz ile wazy bloczek i co to znaczy murowanie fundamentu ).. i ... i kurw!@ straciłem watek...:cool:

pogratulować michalu....oj podziwiam.. oj.oj...

NETbet'inspirator-piwożłop

Za krotki jestem w uszach Net...

Ps. zapomnialem sie pochwalic, ze w miedzyczasie zostalem ojcem wymarzonej corki. W koncu :) Do trzech razy sztuka ;) Sprawidzlo sie