milek1719500956 22.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 To ja nieco tradycyjniej http://img696.imageshack.us/img696/7079/3976y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wigilijny wieczór - opłatek na stoleZapach potraw wśród płonących świec,Betlejemska Gwiazda mruganiem wesołymNiesie Ziemi swą niebiańską pieśń.Bóg miłością dusze rozświetlaI opłatek błogosławi biały,Wlewa pokój w nasze smutne sercaNarodzony dzisiaj Jezus mały.Niechaj ziemię rozśpiewa kolędaKażdy dom i każdego z nas,Niechaj piękne Bożonarodzeniowe ŚwiętaNiosą wszystkim betlejemski blask. Nitu http://wigilia.elk.pl/wp-content/uploads/2008/11/puiwppl.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 22.12.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Netbet - jak zobaczyłam dizajn Waszego drzewka świątecznego to oniemiałam z wrażenia! Ty jesteś po prostu Jacyków wystroju wnętrz. Idź tą drogą Kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 22.12.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) No skoro się podoba to wyjątkowo trzeci dedykowany dowcip o NETbecie jako podarunek dla Niego pod choinkę Jest rok 2020r. Właśnie odbywa się impreza integracyjna grupy łódzkiej. Przy suto zastawionym stole zasiedli wspólnie starzy i nowi członkowie grupy. Nikt nie wylewa za kołnierz , kiełbasa i ogórki na zagrychę znikają całymi półmiskami. W samym środku ,w najbardziej zasłużonym miejscu otoczony powszechną chwałą i szacunkiem siedzi NETbet. Już na pierwszy rzut oka widać jak człowiek może skończyć decydując się samodzielne wybudowanie cedryka : drewniana noga, zamiast dłoni błyszczący niklowany hak, przepaska na wybitym oku. Choć dziś już twardy i doświadczony budowlaniec , to jak wielką cenę przyszło mu za to zapłacić wie tylko rozliczająca kasę Matka Dyrektorka i znajomy chirurg. Impreza się rozkręca, rzucający na początku dyskretne spojrzenia na NETbeta nowi członkowie grupy ośmieleni kolejnymi drinkami postanawiają podpytać Mistrza w jakich to okolicznościach poniósł aż tak wielkie straty. W końcu jeden, podpuszczony przez resztę , podchodzi grzecznie i zaczyna pytać a cała sala cichnie jak makiem zasiał. - przepraszam że przeszkadzam, ale czy mógłby Pan nam opowiedzieć jak stracił nogę? - przez kozę. - co? - koza wpierdzielała takie ilości opału, że codziennie musiałem naciąć nowy kubik , w końcu któregoś razu piła łańcuchowa mi się omsknęła i tyle widziałem moją nogę. - to straszne,…… a jak Pan stracił dłoń ? - przez młotek. - jak?? - a no waliłem se młotkiem po paluchach przez wiele lat, choć ostrzegali mnie koledzy w komentarzach dziennika, w końcu tak spuchły że już nie zmieściłem się do mojego auta lancerki , została mi tylko amputacja i zamontowanie niklowanego haka. - taaak , no a oko, jak stracił Pan oko? - przez wronę. - jaaaaak? Zaatakowała na dachu i wydziobała? - nieeee, po prostu któregoś razu wieszałem pranie na balkonie, wrona przelatując zaplątała się w prześcieradło i pewnie ze strachu narobiła mi prosto w oko a ja wtedy wytarłem je sobie tym cholernym hakiem……… Pozdrawiam. Edytowane 30 Grudnia 2010 przez tomraider oddałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.12.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.12.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TRBim0GnVcI/AAAAAAAABzk/vEBoHPuCULY/AGPY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 23.12.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i54.tinypic.com/124j9ko.jpg Skoro sami zbudowaliście dom - to dacie radę ze wszystkim, więc życzę Wam przede wszystkim duuużo zdrowia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Kawły przednie tylko do opublikowania się nadajom, Kochani nie kończcie tego domu za szybko bo.....CO JA BĘDĘ CZYTAŁA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Jejku jejku! Czego Wam życzyć forumowi znajomi w ogólnobudowlanych cierpieniach i wyzwaniach? Chyba abyście nigdy nawet na chwilkę się nie poddawali, podchodzili do problemów z luzikiem, jak macie to w zwyczaju robić, a na radości byli otwarci całym sercem. Budujcie, twórzcie i mieszkajcie w takim miejscu jakie sobie wymarzyliście. Wesołych, wesołych Świąt i powodzenia w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszowy_misio 23.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 To i my slemy najlepsze zyczenia dla pozytywnie zakreconych. Cichutko podczytujemy i razem smiejemy sie do lez. Podziwiamy za wytrwalosc i trzymamy kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.12.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img832.imageshack.us/img832/8940/84972032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiGŚwidnik 23.12.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Oj jak my zazdrościmy Wam Tak wspaniałej choinki. Normalnie popieram, NETbet powinien zająć się projektowaniem i wystrojem wnętrz. To zawsze dodatkowe źródło finansowania ( chałupnictwo w modzie) Postępy prac wspaniałe!!!! A teraz życzonka : Dużo prezentów, Mało w życiu zakrętów,,Karpia z mała ilością ości, bąbelków w szampanie sorki w złocistym Piwie ,Sił i fantazji ułańskiej na dalsze wykańczanie Cedryka, życzliwej pomocy od życzliwych ludzi. życzy Beata i Grzegorz ze Świdnika. p.s. Piszcie dalej i jeden dzień dłużej, gdyż Wspaniałych, Radosnych wieści jesteśmy spragnieni. całuski dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.12.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_UD9j3sBeSEQ/TROj8H-m3-I/AAAAAAAADqw/Ois_U7Hl_Uo/JP231830_cr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.12.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img189.imageshack.us/img189/8800/zdjecieb55730.jpg Serdeczne życzenia wielu radosnych doznań z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego co najlepsze w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku życzy TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.12.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i54.tinypic.com/osbdk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 23.12.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/57025_seksowna_pani_mikolajowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 24.12.2010 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Net... no i oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji imienin Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 25.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Sto lat dla Matki Dyrettorki! Niech jej się chłopaki dobrze sprawują! No i Świąt 2011 we własnym domu!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 27.12.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witajcie. Czytam dzienniki budowy od listopada. Wasz przeczytałam cały w jedną noc ,nie mogłam się oderwać a to dlatego, że bardzo mi się spodobał. Jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Mamy zamiar budować tak samo, bez żadnych budowlańców. Mam takie pytanie; ile palet pustaków wam poszło ? Piszecie tam ile ale jedna dostawa nieopisana w sztukach. Pozdrawiam i życzę dalszej wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.12.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 wszystkim BARDZO dziękujemy za zyczenia ... i ... składamy najlepsze noworoczne... kartki z zyczeniami "chyba" nie będzie... piwo nie ma tak fajnych butelek jak szampan. do siego roku! ekipa budowlana Cedryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts