Magdalenka 07.10.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 jak w temacie ... Czy to prawda, że cena styropianu wzrosła aż 30% ???!!! nie mam porównania bo jeszcze nie kupowałam ale zastanawiam się czy to prawda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 07.10.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 prawdapodobno cena "surowca" wzrosla aöe poprostu styropianiarze nabijaja kabzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 07.10.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 prawda podobno cena "surowca" wzrosla aöe poprostu styropianiarze nabijaja kabzy prawda a duzo kabzy to na pewno ma główny dostawca (chyba ponad 80% rynku w PL) surowca do produkcji styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 całe szczescie ze załapałam sie na styropian do ocieplenia a 99 zł , 30 % toz juz zupełnie nie wiedzą ile podwyzszac pewnie w styczniu tez wzrosnie...słyszałam takowe opinie, bo Vacik w maju ma byc wyzszy wiec zapomnijcie o obnizkach cen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 07.10.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 całe szczescie ze załapałam sie na styropian do ocieplenia a 99 zł , 30 % toz juz zupełnie nie wiedzą ile podwyzszac pewnie w styczniu tez wzrosnie...słyszałam takowe opinie, bo Vacik w maju ma byc wyzszy wiec zapomnijcie o obnizkach cen.... to racja dlatego w innym poscie pisalem ze do tej pory zawsze najtaniej bylo w zime - zreszta wcale sie nie zdziewie jak sie okarze w grudniu ze VAT 22% wejdzie i owszem ale dopiero w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 bo Vat ma wejsc w maju nie w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 07.10.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 bo Vat ma wejsc w maju nie w styczniu rozne wersje slyszalem a szczerze powiem i tak sie liczy to co sie nazywa opublikowaniem dziennika ustaw o nowych stawkach wiec jak juz to bedzie to wtedy bedzie wiadomo NA PEWNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 no tak , nigdy nie wiadomo co trzasnie tym na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 07.10.2003 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 no to teraz pytanie numer 2..... Czy na strop dać wełnę czy styropian ?Ja mam w projekcie 20 cm styropianu ... czy to nie jest za dużo ??a i FS 12 czy 15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Magdalenka ja mam strop drewniany i ocieplam 25 cm wełna...jakos na strop nie jestem przekonana co do styropianu...ale to niech wypowie sie dociepleniowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 07.10.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Miałem dać na strop styropian , ale po podwyżce super ceny z przed miesiąca o 42% zmieniam na wełne , na razie ceny pozostały bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts