joola 29.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Praca z ładnymi kobietami teoretycznie jest możliwa, ale w praktyce wszystko stoi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ten się śmieje ostatni, kto wolniej kojarzy. Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet. Byle by były rytmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.09.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Panowie wybieraja Panie,a Panów wybiera policja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 czas to pieniądz , pieniądz to alkohol, więc ... pijmy by nie tracić czasu jeszcze nigdy nie było tak źle , żeby nie mogło być gorzej forum muratora - powinni tego zabronić , albo ... - nie dla idiotów punkt widzenia zależy od ... ilości wypitego alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 01.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kochanka to kobieta, która dopiero będzie miała wady. Chciałem dobrze a wyszło jak zawsze. Jak by to było gdyby mnie nie było?.........za dobrze by wam było... Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym. Małżeństwo składa się ze wspólnych interesów i wzajemnego pożądania. Pierwsze wzrasta z latami, drugie zanika. life is brutal and sometimes kopas w dupas. Chciałabym iść do nieba ze względu na klimat ale... w piekle tylu znajomych... Dlaczego Bóg najpierw stworzył chłopców? Bo musiał zacząć od zera. Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni. Każdy z nas nosi dwie sakwy: jedną z przodu, drugą z tyłu. Do tej z przoduskładamy błędy innych, do tej z tyłu nasze własne i dlatego ich nie zauważamy. Dorośli to przeterminowane dzieci. Bywa iż sobą zdumiewam siebie. Mam chyba ogromny mózg: czasem podjęcie decyzji zajmuje mi cały tydzień. Ze świata każdy ma tyle, ile sam sobie weźmie. W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym. W życiu można liczyć tylko na siebie. A i tego nie radzę. Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż z własnych. Optymizm jest zawsze wynikiem niedostatecznych informacji. Boimy się późnego wieku, jakbyśmy mieli pewność, że go osiągniemy. Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. Gdy jakiś mężczyzna kradnie ci żone, to nie ma lepszej zemsty za to, niż pozwolić mu ją sobie zatrzymać. Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 04.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 To z "łaciny" jeszcze:Cuius ratio eius copulatio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Światełko w tunelu to reflektory nadjeżdżającego pociągu. Wniosek to punkt, w którym nie masz juz siły dalej myśleć. Złota zasada Murphy'ego: Zasady określa ten, kto ma zloto. Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi robić ich sam. Jak długo trwa minuta zależy od tego, po której stronie drzwi toalety się znajdujesz. Wszyscy kłamią. Nie ma to jednak zadnego znaczenia, ponieważ i tak nikt nikomu nie wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 kobieta mówi prawdę jak sie pomyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.10.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 nigdy nie kłóć się z głupcem , ludzie mogą nie dostrzec różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Aby oszacować czas potrzebny na wykonanie jakiegoś zadania należy przewidywany czas pomnożyć przez dwa i przyjąć jednostkę o rząd większą.(bardzo przydatne przy planowaniu budowy!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 "Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?" "Nauczyli się, że można zarabiać siedząc na d..ie i dłubiąc w nosie (czy tam na odwrót, nie wiem, oficjalnie nazywają to 'zarządzaniem')" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hasło na magnesie na lodówkę, który kupiłam w Duce: "Nudne kobiety mają idealnie czyste domy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.10.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 kiedys to powiedziałem mojej byłej ale był dym..jessu..to bodajze voltair.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hasło na magnesie na lodówkę, który kupiłam w Duce: "Nudne kobiety mają idealnie czyste domy" oh, jaka ja jestem interesująca "mężczyźna prosi kobietę o rękę, a korzysta z innych części jej ciała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 "kobieta najpierw odpiera ataki mężczyzny a na koniec odcina mu odwrót" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 "mężczyźna prosi kobietę o rękę, a korzysta z innych części jej ciała" Czym się różnią piersi od kolejki? Niczym - jedno i drugie jest dla dzieci, a bawią się tym dorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 jeszcze o porządkach (czy może ich braku ) już to gdzieś pisałam ale myślę że warto powtórzyć "posprzątany dom świadczy o żle spędzonym czasie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 jeszcze o porządkach (czy może ich braku ) już to gdzieś pisałam ale myślę że warto powtórzyć "posprzątany dom świadczy o żle spędzonym czasie" Matko dyrektorko, lubię czas spędzać dobrze. A miesiąc samotnosci w "komturii", to takie fajne, męskie Feng Shui sie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.10.2008 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 "mężczyźna prosi kobietę o rękę, a korzysta z innych części jej ciała" Czym się różnią piersi od kolejki? Niczym - jedno i drugie jest dla dzieci, a bawią się tym dorośli a czym się różnią zapałki od biustu? bo zapałki są dla dorosłych, a bawią się nimi dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 10.10.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Czym grozi spożycie rozkruszonej Viagry??...........stwardnieniem rozsianym. Pieniądze szczęścia nie dają .............ale jak ich nie ma, otwierają się bramy nieszczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts