mario1976 19.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja z bednarką z tworzyw sztucznych do paletowania uważałbym ,. Hmmm. Mam u siebie na budowie palety z klinkierem, który kupiłem trzy lata temu. Jest związany (paleta) taką taśmą. Rozerwanie jej ręcznie jest niemożliwe. Tylko nożyk wchodzi w grę....No i taśma w ociepleniu nie jest narażona na czynniki atmoferyczne. Tak czy inaczej zostanę raczej przy tasmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 19.09.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ponowie pytanie: Czy warto dołożyć te kilka zł (albo i kilkanaście) na metr kw aby mieć współczynnik nie, dajmy na to, 0.035-39, tylko 0.033? To zależy jak mocno zależy tobie na jak najmniejszej grubości izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frupper 19.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja z bednarką z tworzyw sztucznych do paletowania uważałbym ,. Hmmm. Mam u siebie na budowie palety z klinkierem, który kupiłem trzy lata temu. Jest związany (paleta) taką taśmą. Rozerwanie jej ręcznie jest niemożliwe. Tylko nożyk wchodzi w grę....No i taśma w ociepleniu nie jest narażona na czynniki atmoferyczne. Tak czy inaczej zostanę raczej przy tasmie Dlatego napisałem ,że nie jest to regułą , a po założeniu paroizolacji i obudowaniu poddasza cięzko to będzie sprawdzić, co do warunków atmosferycznych to zdaje się tylko temperatura ma wpływ na depolimeryzację, ja mocowałem wełnę siatką aluminiową o oczkach chyba 4x4cm w rolce o szerokości 1 m i wyszło ok. (miałem powiem szczerze dostęp do niej po super cenach w innym przypadku wymyśliłbym coś innego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts