78mysz 19.09.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Tu się można wyżyć na założycielce wątku, czasem czegos moze dowiedziec, albo pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pierwsza!! Gratuluję i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 7. Na dzien dzisiejszy mam też w miarę sprawny system nerwowy Dobre A co to jest ten czerwony prostokąt na łóżku w master bedroom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.09.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A co to jest ten czerwony prostokąt na łóżku w master bedroom ? prawdopodobnie chodzi Ci o moje łozko małzenskie - wiem- troche male wyszlo, ale co mi tam, w akademiku sypialo sie na dziewiecdziesiatkach tapczanikach i bylo przyjemnie. Ide teraz poczytac do Was i sprawdzic Wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 MOże kołderka na takie paskudne dni jak dziś?? Chyba planujesz na podstawie Z77 , fajny domek , brałam go pod uwagę kiedy decydowaliśmy się na jakiś projekt. Będe wpadała i oglądała co z nim wymyślisz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A co to jest ten czerwony prostokąt na łóżku w master bedroom ? prawdopodobnie chodzi Ci o moje łozko małzenskie - wiem- troche male wyszlo, ale co mi tam, w akademiku sypialo sie na dziewiecdziesiatkach tapczanikach i bylo przyjemnie. Ide teraz poczytac do Was i sprawdzic Wasze postępy A, bo ono będzie po przeciwnej stronie stało niż w projekcie - kumam U mnie postępów brak dawno nie byłam, ale jutro jadę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.09.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Chyba planujesz na podstawie Z77 , fajny domek , brałam go pod uwagę kiedy decydowaliśmy się na jakiś projekt. Masz dobre oko Dobroszko. Ja przez 4 lata brałam pod uwagę "Szewczyki", ale raczej wyszło inaczej. A co Ci sie ostatecznie nie spodobalo w tym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Podobał mi się i podoba do tej pory.Zawsze chciałam mieć dom parterowy.jak się mówi o kosztach budowy parterówki - zawsze więcej się wyda na dach i fundamenty - w stosunku do domu z uzytkowym poddaszem.No bo wiadomo , że parterówki sa bardziej rozłożyste.Za to odpada koszt pełnoprawnego stropu i schodów. A w Z77 jest wszystko - i duży fundament i duży dach i strop i schody.Nie chcieliśmy , żeby nas ta mnogość atrakcji zjadła finansowo , zdecydowaliśmy się na partrówkę bez żadnej górki i nie żałujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.09.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja bede miala strop tylko na jakichs 30 metrach, reszta lekka zabudowa jak u Ciebie . A schody. Fajnie miec, a jeszcze fajniej nie musiec po nich chodzic. Nigdy nie mialam schodów i pewnie dlatego chce miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 To prawda , że schody dodają urody domowi , ale ja już się na biegałam.Mieszkałam z rodzicami w szeregowym domku.A w starych szeregowcach wąsko , za to kilka kondygnacji.jak się czegoś zapomniało można było się wściec.A teraz mamy mieszkanie na IIp bez windy - tachanie wózka z maluchem i siat z zakupami zaimpregnowało mnie na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 myszko już wiem że lubię Cię czytać. najbardziej spodobał mi się sralon parterówka to jest to. schody są śliczne ale jak się coś zapomni i zostawi na górze to kaplica. nikomu się nie chce po to iść. u nas odpadała całkowicie więc przynajmniej jeden dylemat miałam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 myszko już wiem że lubię Cię czytać. najbardziej spodobał mi się sralon parterówka to jest to. schody są śliczne ale jak się coś zapomni i zostawi na górze to kaplica. nikomu się nie chce po to iść. u nas odpadała całkowicie więc przynajmniej jeden dylemat miałam z głowy Taa mnie też sralon rozłożył Aż się boję pytać o nazwy innych pomieszczeń w domu ..tych noo takich intymnych bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.09.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja tak z przekory, bo ludzie to maja nie raz takie zwykłe "duże pokoje" a szumu narobią, ze to salon. Salon to salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no tak ale tak się przyjęło nie mówiąc o tym że krócej ja też mam w takim razie duży pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja się posiłkuję angielskim i nazywam tę przestrzeń livingiem , no albo pokój dzienny.Nie wiem czy są jeszcze jakieś inne popularne opcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja już się przyzwyczaiłam do nomenklatury "domowej" i czasem odruchowo powiem o większym ze swoich dwóch pokoików w mieszkaniu (ze 20 mkw) "salon" i śmiać mi się wtedy chce z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Czeee - fajny domek - podoba mi się Mój nastepny tez będzie parterowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Czeee - fajny domek - podoba mi się Mój nastepny tez będzie parterowy Kochana Ty już o następnym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Czeee - fajny domek - podoba mi się Mój nastepny tez będzie parterowy Kochana Ty już o następnym myślisz? Oczywiście - parterówka, jakies 180 mkw, na działce co najmniej 2 ha z lasem . Będzie basen I ma być 30 km od W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts