Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O ciacho wygląda smakowicie, nawet bardzo...

A też próbuję się odchudzić, brrr

Dziewczyny a skąd macie dodatkowe bibloteki do tych programów, tzn. w defaultowych programach nie mam takich ładnym mebli.

Siedzę też nad kuchnią.

Mam i KichenDraw i i ArCona i nie ma tam takich ładnym mebelków. Cokolwiek sobie "buduje" nie wychodzi ładnie.

ja tylko w kitchen draw 5.0 z netu darmo. arcona nie mam. i jeszcze w programie ikeowym. Do samego ustawiena mebli jest bardzo fajny.

ja teraz wklejam do Efilo inspiry z pokoików dziecinnych - zapraszam

Chcesz samą sypialnię, czy z łazienką?? To jest poddasze, tak?? Gdzie są skosy??? (jeśli są...)

nie to jest parter. Generalnie parterówke mam z sypialnią goscinną na górze. Na dole nie ma wiec skosów. W sralonie bedzie antersola i sufit katedralny.

Dopadlo mnie kombinowanie jak zrobic wejscie do lazienki przez garderobe zeby bylo wygodniej

Gość justyna_m
Chcesz samą sypialnię, czy z łazienką?? To jest poddasze, tak?? Gdzie są skosy??? (jeśli są...)

z tego co wiem to skosów nie ma to parter

łazienka ma być przy sypialni z wejściem przez garderobę

w łazience wanna prysznic wc bidet umywalka z dużym blatem duże okno do podłogi szerokie na 90cm

a i drzwi od sypialni mają być najlepiej tam gdzie są lub wyżej i łóżko nie przy oknie

UFFF tyle pamiętam

brazula a kiedy do mnie zawitasz???

Mysza GRATULKI !!! :lol:

Jak wrócę z ferii to ponadrabiam zaległości, na razie tylko napiszę, że bardzo podobują mi się drzwi zewnętrzne wklejone w dzienniczku... i lecę znowu na narty, bo wreszcie śnieg spadł :wink: :D :D

Korzystaj Rasia, korzystaj. W razie czego to w Wawie tez spadł snieg....

pozdrawiam

Tak, tylko że jak na razie nic nie planuje robić na górze a przy większych schodach wszystko widać :( A jeśli chodzi o starość to ja się jeszcze nie martwię, a jak bym się martwiła to pewnie mniejszy domek bym wybrała :wink:

Na razie martwię się tylko gdzie te stadko dzieci umieszczę które zamierzam mieć w niedalekiej przyszłości. :wink: :p