IlonaS. 30.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Też uważam że dobroszka miała fajny pomysł ale przez to zmniejszy się pomieszczenie gospodarcze : ( No chyba że w garażu zrobisz wnękę na narzędzia żeby nie zabierały miejsca w p.g. O tak http://images38.fotosik.pl/55/f15b31eae04d0052.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Lubię imię , choć duzo czasu zajęło mi polubienie go.Ale to już zupełnie inna historia. Oj a pomieszczenie godpodarcze chyba się nie zmniejszy - na planie miały takie same wymiary z garderobą , a ja je zamieniłam miejscami i wcale nie tykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nie zmniejszy sie. Pytanie czy sciana nosna da sie przeniesc bez architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Oj a pomieszczenie godpodarcze chyba się nie zmniejszy - na planie miały takie same wymiary z garderobą , a ja je zamieniłam miejscami i wcale nie tykałam O! to nie zwróciłam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nie zmniejszy sie. Pytanie czy sciana nosna da sie przeniesc bez architekta J dzisiaj jakś zakręcona jestem! która ściana nośna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ta co ją dosia wymazała. co Ty Ilonka. Swojego projektu nie znasz na pamięc? Chyba masz jakis słaby dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ja tylko na ekranie wymazałam odpowiedzialności za to nie wezmę Swoją drogą , to zrobiłam Ci lepszy projekt niż ten za 1500 co Neferka pokazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 30.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 zrobiłam Ci lepszy projekt niż ten za 1500 co Neferka pokazywała Ja też, ja też chcę! niech mi ktoś narysuje łazienki i salon... wynagrodzę, szczodrze wynagrodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no zrobiłas Dobrosiu prawie tak dobrze jak tamta arch. od kolezanki Nefci . Podaj numer konta sąsiadko. Grzesio to pokaz te swoje rzuty, moze na cos ciekawego wpadniemy, na co zescie do tej pory nie wpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no zrobiłas Dobrosiu prawie tak dobrze jak tamta arch. od kolezanki Nefci . Podaj numer konta sąsiadko. Jak to prawie ??!!! Toc pisze ,że lepiej - komputerowo i z kolorkami.A tamta ołówkiem i na kolanie . O! A z numerem konta się wstrzymaj - pierwsze pomieszczenie gratis od firmy - dopiero przy nastepnych rozwijam skrzydła----odpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Tak, dzisiaj mam jakiś szalony dzień mam Ale z tego co pamiętam to tu są tylko ściany nośne ! http://images33.fotosik.pl/453/fe4a9615122d8ff7.jpg Tam gdzie ta żółta linia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 rysujes Ilonko tak doskonale jak architekt . U mnie jeszcze z lazienki do garazu jest nosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 rysujes Ilonko tak doskonale jak architekt . Na kolanie U mnie jeszcze z lazienki do garazu jest nosna A chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.01.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Justysia z kominem problemu nie bedzie chyba? nie ma go jeszcze, a jak sie przesunie to mu tylko lepiej zrobi bo bedzie mogł byc wyzszy i blizej kalenicy. Jak jestescie na etapie pieców to mozecie powiedziec jakie są wymagania do kominów spalinowych? Wyobrazam sobie, ze montuje sie w nich jakis wyciąg mechaniczny zeby zapewnic ciągły odpływ/napływ? pamiętaj, że fundament pod kominem musi być i komin musi być wyższy niż kalenica ... tylko nie wiem o ile. u nas nie mamy nic mechanicznego w kominach. Mamy kominy systemowe schiedla chyba albo icopal już nie pamiętam co wybrał mąż. Podpytajcie architekta. No i pamiętajcie o fundamencie pod komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 noooo ale jestem wczorajsza..... MYSIA GRATULUJE POZWOLENIA NA BUDOWE..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No wlasnie jesli komin ma byc conajmniej taki jak kalenica to tymbardziej powinnam przesunąc piec z strone wyzszego dachu co by komin nie był jak palac kultury wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No wlasnie jesli komin ma byc conajmniej taki jak kalenica to tymbardziej powinnam przesunąc piec z strone wyzszego dachu co by komin nie był jak palac kultury wysoki piec musi być wyżej niż kalenica!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tutaj przerobiony aneks wg Dobrosi http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYNAeksvljI/AAAAAAAABso/_u9ZELvKiUw/s512/aneks%20jeszcze%20inny.JPG http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYNA9MXdeWI/AAAAAAAABsw/hxZlLMGUtFs/s512/aneks%20jeszcze%20inny2.JPG http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYNBJXYVBqI/AAAAAAAABtQ/-zMu3l_IU6A/s512/aneks%20jeszczeinny3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No wlasnie jesli komin ma byc conajmniej taki jak kalenica to tymbardziej powinnam przesunąc piec z strone wyzszego dachu co by komin nie był jak palac kultury wysoki piec musi być wyżej niż kalenica!!!! Ty sie tak Justysia nie podniecaj bo Ci sie poplątał piec z kominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No wlasnie jesli komin ma byc conajmniej taki jak kalenica to tymbardziej powinnam przesunąc piec z strone wyzszego dachu co by komin nie był jak palac kultury wysoki piec musi być wyżej niż kalenica!!!! Ty sie tak Justysia nie podniecaj bo Ci sie poplątał piec z kominem ale się zaplątałam weekendu potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts