Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To czemu od wczoraj to pomieszczenie (aneks) zmieniło kształt i ma inny obrys?

no coz to wszystko jeszcze nie istnieje wiec mozna sie troche pognębic ustawianiem. Pierwotnie w sypialni byla i garderoba i lazienka z osobnymi wejsciami z sypialni. Robilo sie 3 pary drzwi, wiec postanowilam to zmienic i zaanektowałam pomieszczenie gospodarcze na sypialnie a garderobe(bez klamek) dokoptowałam do garazu - i musisz mi wierzyc na slowo, ze ona tam gdzies jest. :)

Mysia e tam rwa barkowa to nie problem mam po prostu skopany kręgosłup szyjny i nie tylko szyjny :roll: a po fotkach wiem że jest gorzej niż było tylko nie wiem jeszcze na ile gorzej ale się dowiem w środę tak myslę

no nie wiem czy rwa to nie problem - mnie 2 miechy trzymala w zeszlym maju i zyc nie moglam.

Rety to co dyski Ci ruszyły?

hm...

nie wiem czy się odzywać... :roll:

IMHO wersja z wczoraj dużo lepsza od n-tych. przede wszystkim bardzo ładna przestronna garderoba zamiast tej kiszki z szafami jak podczas musztry. po drugie do łazienki nie trzeba maszerować na drugi koniec tylko od razu są drzwi - niemalże jak prosto z sypialni. poza tym ustawna łazienka z widokiem z wejścia na część reprezentacyjną a nie kibelki. IMHO w wersji n drzwi do kibelka powinny się otwierać na kibelek a nie na ściane, bo inaczej będzie trudniej wejść, nie mówiąc o tym że byś musiała odbojniki zrobić, żeby kibelka nie rozbić. a teraz pytanko dodatkowe. wejście do sypialni musi być tam gdzie jest? bo w stosunku do łóżka to nie jest w zbyt szczęśliwym miejscu...

hm...

IMHO wersja z wczoraj dużo lepsza od n-tych. przede wszystkim bardzo ładna przestronna garderoba zamiast tej kiszki z szafami jak podczas musztry. po drugie do łazienki nie trzeba maszerować na drugi koniec tylko od razu są drzwi - niemalże jak prosto z sypialni. poza tym ustawna łazienka z widokiem z wejścia na część reprezentacyjną a nie kibelki. IMHO w wersji n drzwi do kibelka powinny się otwierać na kibelek a nie na ściane, bo inaczej będzie trudniej wejść, nie mówiąc o tym że byś musiała odbojniki zrobić, żeby kibelka nie rozbić. a teraz pytanko dodatkowe. wejście do sypialni musi być tam gdzie jest? bo w stosunku do łóżka to nie jest w zbyt szczęśliwym miejscu...

wolałabym zebys mowila na glos. Przeciez nie twierdze ze zrobilam najlepsze wersje na swiecie. Nie jestem profesjonalistką

no wiem że muszę Mycha tylko życie takie do tyłka że ja nigdy dla siebie czasu nie mam zawsze jest ktoś lub cos ważniejsze :-? ale nic to zobaczymy o pani doktor powie jaki wysiłek jest dozwolony i zabieram sie za cwiczenia chociaż pół godzinki dzienie :D

hm...

wolałabym zebys mowila na glos. Przeciez nie twierdze ze zrobilam najlepsze wersje na swiecie. Nie jestem profesjonalistką

chodziło mi raczej o to że cofam się o krok bo w mojej opinii te nowsze wersje są gorsze :(

a powiedz mi czemu zmieniłaś koncepcje i narysowałaś te dzisiejsze?

no wiem że muszę Mycha tylko życie takie do tyłka że ja nigdy dla siebie czasu nie mam zawsze jest ktoś lub cos ważniejsze :-? ale nic to zobaczymy o pani doktor powie jaki wysiłek jest dozwolony i zabieram sie za cwiczenia chociaż pół godzinki dzienie :D

wiesz jak przestaje bolec to przestajesz cwiczyc, taka ludzka natura. Mi sie tez odechciało, ale boje sie juz tej wiosny i odwilzy