78mysz 30.01.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jestem mycha ale cieżko mi się zorientować w czym rzecz. co to za pomieszczenie bez klamek? planujesz cele? no wlasnie mowilam ze jestes bezwzgledna. Te cele to pom gospodarcze, one nie wchodzą w sklad aneksu. Jest sypialnia wchodzisz do garderoby a z niej do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To czemu od wczoraj to pomieszczenie (aneks) zmieniło kształt i ma inny obrys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 sorki za brak finezji w pytaniach ale muszę się rozeznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 i co to ten długi korytarz długi korytarz na całe 2,85 to garderoba - moze rzedu szaf nie widac, jakis badziewny maskujacy kolor im nadalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To czemu od wczoraj to pomieszczenie (aneks) zmieniło kształt i ma inny obrys? no coz to wszystko jeszcze nie istnieje wiec mozna sie troche pognębic ustawianiem. Pierwotnie w sypialni byla i garderoba i lazienka z osobnymi wejsciami z sypialni. Robilo sie 3 pary drzwi, wiec postanowilam to zmienic i zaanektowałam pomieszczenie gospodarcze na sypialnie a garderobe(bez klamek) dokoptowałam do garazu - i musisz mi wierzyc na slowo, ze ona tam gdzies jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To czemu od wczoraj to pomieszczenie (aneks) zmieniło kształt i ma inny obrys? no bo to aneks Efilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To czemu od wczoraj to pomieszczenie (aneks) zmieniło kształt i ma inny obrys? no bo to aneks Efilko aha.... a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Mycha ciutkę gorzej bo jeździłam troszkę samochodem to sobie pokręciłam łebkiem i gorzej a zatoki coś tam jeszcze siedzi ale co mi tam Efilko Ty okrutna wusia na zatoki to inhalacje na aparacie typu amsa by Ci sie przydały. A co ty masz rwe barkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Mysia e tam rwa barkowa to nie problem mam po prostu skopany kręgosłup szyjny i nie tylko szyjny a po fotkach wiem że jest gorzej niż było tylko nie wiem jeszcze na ile gorzej ale się dowiem w środę tak myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To czemu od wczoraj to pomieszczenie (aneks) zmieniło kształt i ma inny obrys? no bo to aneks Efilko aha.... a co to? taka zmiana - nic dziwnego ze sie ciągle zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Mysia e tam rwa barkowa to nie problem mam po prostu skopany kręgosłup szyjny i nie tylko szyjny a po fotkach wiem że jest gorzej niż było tylko nie wiem jeszcze na ile gorzej ale się dowiem w środę tak myslę no nie wiem czy rwa to nie problem - mnie 2 miechy trzymala w zeszlym maju i zyc nie moglam. Rety to co dyski Ci ruszyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ale to tylko dwa miesiące Mycha dla mnie to bardzo krótko jest generalnie to mam ucisk od kręgosłupa na nerwy no i dysk tez ciut przygnieciony i boli cholerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 hm... nie wiem czy się odzywać... IMHO wersja z wczoraj dużo lepsza od n-tych. przede wszystkim bardzo ładna przestronna garderoba zamiast tej kiszki z szafami jak podczas musztry. po drugie do łazienki nie trzeba maszerować na drugi koniec tylko od razu są drzwi - niemalże jak prosto z sypialni. poza tym ustawna łazienka z widokiem z wejścia na część reprezentacyjną a nie kibelki. IMHO w wersji n drzwi do kibelka powinny się otwierać na kibelek a nie na ściane, bo inaczej będzie trudniej wejść, nie mówiąc o tym że byś musiała odbojniki zrobić, żeby kibelka nie rozbić. a teraz pytanko dodatkowe. wejście do sypialni musi być tam gdzie jest? bo w stosunku do łóżka to nie jest w zbyt szczęśliwym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 hm... nie wiem czy się odzywać... IMHO wersja z wczoraj dużo lepsza od n-tych. przede wszystkim bardzo ładna przestronna garderoba zamiast tej kiszki z szafami jak podczas musztry. po drugie do łazienki nie trzeba maszerować na drugi koniec tylko od razu są drzwi - niemalże jak prosto z sypialni. poza tym ustawna łazienka z widokiem z wejścia na część reprezentacyjną a nie kibelki. IMHO w wersji n drzwi do kibelka powinny się otwierać na kibelek a nie na ściane, bo inaczej będzie trudniej wejść, nie mówiąc o tym że byś musiała odbojniki zrobić, żeby kibelka nie rozbić. a teraz pytanko dodatkowe. wejście do sypialni musi być tam gdzie jest? bo w stosunku do łóżka to nie jest w zbyt szczęśliwym miejscu... wolałabym zebys mowila na glos. Przeciez nie twierdze ze zrobilam najlepsze wersje na swiecie. Nie jestem profesjonalistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 te drzwi w ersji n to tylko byly przekopoiwane zeby sprawdzic czy sie zmieszczą. Wejscie do sypialni raczej bedzie oscylowało kolo tego co jest: chcialabym po lewej szezlong zmiescic a po prawej łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ale to tylko dwa miesiące Mycha dla mnie to bardzo krótko jest generalnie to mam ucisk od kręgosłupa na nerwy no i dysk tez ciut przygnieciony i boli cholerstwo o rety. musisz wzmacniac miesnie kregosłupa bidulko, ja tez niby musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no wiem że muszę Mycha tylko życie takie do tyłka że ja nigdy dla siebie czasu nie mam zawsze jest ktoś lub cos ważniejsze ale nic to zobaczymy o pani doktor powie jaki wysiłek jest dozwolony i zabieram sie za cwiczenia chociaż pół godzinki dzienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 hm... nie wiem czy się odzywać... IMHO wersja z wczoraj dużo lepsza od n-tych. przede wszystkim bardzo ładna przestronna garderoba zamiast tej kiszki z szafami jak podczas musztry. po drugie do łazienki nie trzeba maszerować na drugi koniec tylko od razu są drzwi - niemalże jak prosto z sypialni. poza tym ustawna łazienka z widokiem z wejścia na część reprezentacyjną a nie kibelki. IMHO w wersji n drzwi do kibelka powinny się otwierać na kibelek a nie na ściane, bo inaczej będzie trudniej wejść, nie mówiąc o tym że byś musiała odbojniki zrobić, żeby kibelka nie rozbić. a teraz pytanko dodatkowe. wejście do sypialni musi być tam gdzie jest? bo w stosunku do łóżka to nie jest w zbyt szczęśliwym miejscu... wolałabym zebys mowila na glos. Przeciez nie twierdze ze zrobilam najlepsze wersje na swiecie. Nie jestem profesjonalistką chodziło mi raczej o to że cofam się o krok bo w mojej opinii te nowsze wersje są gorsze a powiedz mi czemu zmieniłaś koncepcje i narysowałaś te dzisiejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no wiem że muszę Mycha tylko życie takie do tyłka że ja nigdy dla siebie czasu nie mam zawsze jest ktoś lub cos ważniejsze ale nic to zobaczymy o pani doktor powie jaki wysiłek jest dozwolony i zabieram sie za cwiczenia chociaż pół godzinki dzienie wiesz jak przestaje bolec to przestajesz cwiczyc, taka ludzka natura. Mi sie tez odechciało, ale boje sie juz tej wiosny i odwilzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja bym wybrała tą wersje Efi jeszcze jest taka wersja .... z wczoraj: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYHySOtblZI/AAAAAAAABl0/3LEuHdCi-jM/s720/aneks%20syp2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts