efilo 30.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Jezooo Ilona ratujesz mi skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie ma sprawy efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Myszka chciała inaczej , to kombinujemy inaczej . Dla mnie w układzie pierwotnym z osobnymi wejściami do garderoby i łazienki robiło się za gęsto drzwi.Z wejściowymi trzy sztuki plus tarasowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Sorki mam nadzieję że się bardzo na imprezę nie spóźniłam? http://www.hotel-guide.it/easy2web/upload/images/1182415016Meranflora_Orchidee.jpg Mi się podoba druga wersja - ta z drzwiami pod kątem wygląda dziwnie, a ja jestem zwolenniczką prostych form I już Ci zazdroszczę garderoby przed łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jeny ale sie tu zrobilo storczykowo. Moj małzon czepil sie wersji ze skośną scianą i mi tez sie ona podoba, choc jak zawsze pozostaje chrapka na to co sie odrzuca, a co zle tez nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No fakt że w skośnej jest fajniejsza garderoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 tą sciane tylko trzeba bedzie dopracowac, zeby nie wygladała dziwnie. To moze byc fajna sciana do jakiejs ciekawej dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.01.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czyli ta ze skośną ścianą została przegłosowana na TAK, czyli nie masz wyjścia Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no i goooood, bo moj mąz juz kreci oczami, a mi sie nie chce na to patrzec. Tak wiec accepted. Duzo zyskow z tym ustawieniem jest:pomieszczenie w garazu odzyskane na graty, piec przeniesiony do chalupy do kibla, lazienka i garderoba stanowią całosc, znikają kolejne drzwi w sypialni...och jak ja Was kocham moje panie Architektki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.01.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no i goooood, bo moj mąz juz kreci oczami, a mi sie nie chce na to patrzec. Tak wiec accepted. Duzo zyskow z tym ustawieniem jest: pomieszczenie w garazu odzyskane na graty, piec przeniesiony do chalupy do kibla, lazienka i garderoba stanowią całosc, znikają kolejne drzwi w sypialni... och jak ja Was kocham moje panie Architektki! Mysza do jakiego kibla piec??? Do tego małego gościnnego? Nie rób tego! Nie przenoś pieca do domu... Masz ogromne pomieszczenie gospodarczo-techniczne przy garażu i zmieści Ci się tam i piec półki na graty... chyba, że ja czego nie rozumiem Wklej tą wersję ostateczną, bo pogubiłam się sraszniście... A może wpadniesz do mnie w niedzielę? Wracam jutro, a właściwie już dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 jej i znowu mi namieszali. czegoz to piec nie w domu. Musze sie poradzic Mayland, moze wymysli optymalne rozwiązanie. rety, ja sie boje wrzucac graty do pieca.boje sie taz stawiac piec w chałupie. Rasiu dzieki za zaproszenie, jesli mała bedzie zdrowa to baaardzo chetnie. A wy nie bedziecie zmeczeni po wczasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dzień dobry Mycha o co chodziło z tą płytą piekarnika u mnie jak Córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dzień dobry Mycha o co chodziło z tą płytą piekarnika u mnie jak Córcia sprostowanie płyta za blisko piekarnika - jak bedziesz miała garczki na plycie to nie wyjmiesz swobodnie nic z pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 31.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 nie mogę się połapać na czym w końcu stanęło a mi podoba się ta wersja http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYNgWwZ7q5I/AAAAAAAABtw/S2ZKvy_rAes/s512/anks2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 witam aranzerki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mysza, ja to się już pogubiłam ... to w czym ja mam w końcu doradzać?? Nie jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Mysza, ja to się już pogubiłam ... to w czym ja mam w końcu doradzać?? Nie jestem na bieżąco Kochana Laleczko na Koniku, a w czym Ty sie pogubiłas? Ja prosilam zebys mi tylko troszke poradzila, ze moze masz jakis swietny pomysl, bo ja kombinatorka jestem i mieszam z tymi scianami az bede pewna ze wszystko jest dokladnie tak jak chce. To co, wiesz jak bys Ty ten aneks sypialny zrobila? Podoba Ci sie któras wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 witam aranzerki.. Witamy Ducha! To co znowu nas opuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 myska....)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no co myska myska. jutro pryskam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts