DorciaIQ 29.09.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No ja chyba nie chorowałam... A czym to grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 nawet nie bierz takiej opcji pod rozwagę. albo poronienie albo ciężkie uszkodzenie płodu.po prostu oznacz sobie przeciwciała i jak nie masz to sie zaszczep i odczekaj jeszcze z tym plasterkiem. zrób to jak najszybciej - zrobią ci to w każdym laboratorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dokładnie - Efilo ma 100 % racji.Zanim zdejmiesz plasterek leć do ginekologa , pogadaj z nim i zrób wszystkie konieczne badania ze świnką na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 świnkę to niech facet zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 facet tylko knurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Tak, tak Dorcia do świadomej ciąży to trzeba sie przygotowac tak porządnie jak do budowy, a moze nawet lepiej. Uzyskac pozwolenia certyfikaty jakosci, zrobic przeglądy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No i o kasie nie zapomniec..Jezu jak ta forsa leci ...szczepionki,pieluchy,mleko,ciuszki,łóżeczko,wózek...no normalnie o kredyt można występować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Wez mi nawet o tym nie wspominaj moja Droga, ledwo yrosłam z pieluch a któregos dnia znowu trzeba sie bedzie za to zabierac. A potem moje dziecko dorwie tego posta powie ze bylo niechciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Najsmieszniejsze jest to , że my własnie z naszą córa z pieluch się wygrzebujemy i sami z własnej i nieprzymuszonej woli od pewnego czasu czynmy starania ,żeby znowu w nich utonąć...I gdzie tu logika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 to pieśń przyszłości - po porodzie i nie strasz tu dorci bo ona już raz zrezygnowała z tego odlepiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Eee tam , jak się zabrała za budowę to do strachliwych nie należy .Czyli zakładam ,że się tak łatwo wystraszyć nie da. Chyba ,że się mylę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ja mysle, ze nie od parady Dorcia buduje taki duzy domek. Poza tym zahartuje sie w boju na budowie, a to juz cos. Ja sobie powiedzialam, ze nigdy wiecej przeprowadzek z małym dzieckiem - wiec musze najpierwej postawic dom. Chce sobie spokojnie pokupic, powybierac i pomontowac tak jak chce, a nie tak jak będzie najszybciej. Potem o ile nie bede juz za stara, zabiore sie z mezem do "wykonczeniowki". Kurcze tylko moj mąz bankowy jest, a wiadomo dzisiaj bessa - mam nadzieje, ze nam to nie pokrzyzuje planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Mnie tylko jedno martwi: że nie wiem jak pomalować pokoje bo nie wiem co się urodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Mnie tylko jedno martwi: że nie wiem jak pomalować pokoje bo nie wiem co się urodzi... Pomaluj neutralnie , np na taki jasny waniliowy kolor , jakieś delikatne ecru.A potem dodatkami dasz wyraz rezydującej tam płci Poza tym płec można poznać z tego co pamietam koło 6 miesiąca.To masz jeszcze trzy miechy na malowanie , tapetowanie i urządzanie Dasz radę Dziewczyno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Mnie tylko jedno martwi: że nie wiem jak pomalować pokoje bo nie wiem co się urodzi... Pomaluj neutralnie , np na taki jasny waniliowy kolor , jakieś delikatne ecru.A potem dodatkami dasz wyraz rezydującej tam płci Poza tym płec można poznać z tego co pamietam koło 6 miesiąca.To masz jeszcze trzy miechy na malowanie , tapetowanie i urządzanie Dasz radę Dziewczyno ! To dobry pomysł, faktycznie: i tak będę wyrzucać dzieciaki po kolei na górę po paru latach, to zanim będą miały takie prawdziwe dziecinne pokoje to i tak będzie malowanie od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.09.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dobrze gadocie Dziewczyny. Najlepiej jakis neutralny kolor (np rózowy -żartuje). Jasne pastelowe barwy są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 płeć już widać w 5 miesiącu a na połówkowym to już na bank. Zosia pokój ma w kremie choć jak malowałam to wiedziałam że to ona. Różowe albo niebieskie ściany to przegięcie - lepiej zrobić dodatkami. A swoją drogą jak podrośnie to da znać o swoich upodobaniach i i tak będziesz musiała przemalować (zwłaszcza ślady po kredkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Z tą płcią na USG róznie bywa , są mali delikwenci ,którzy nie chcą zrobić kaming autu i kryją się po zakamarkach mamowego brzuszka Moja przyjaciółka dowiedziała się,że będzie miała chłopca,dopiero jak była w 8 miesiącu - wcześniej zawstydzony maluch zawsze się zasłaniał jak miała badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 zdarza się. aczkolwiek widziałam babke w akcji jak namówiła dzieciaka do obrócenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Mogłaby sobie dorabiać w gabinetach.No jak nazwać taki zawód - Negocjator prenatalny może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts