Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mysle, ze nie od parady Dorcia buduje taki duzy domek. Poza tym zahartuje sie w boju na budowie, a to juz cos. Ja sobie powiedzialam, ze nigdy wiecej przeprowadzek z małym dzieckiem - wiec musze najpierwej postawic dom. Chce sobie spokojnie pokupic, powybierac i pomontowac tak jak chce, a nie tak jak będzie najszybciej. Potem o ile nie bede juz za stara, zabiore sie z mezem do "wykonczeniowki". Kurcze tylko moj mąz bankowy jest, a wiadomo dzisiaj bessa - mam nadzieje, ze nam to nie pokrzyzuje planów

Mnie tylko jedno martwi: że nie wiem jak pomalować pokoje bo nie wiem co się urodzi... :lol:

Pomaluj neutralnie , np na taki jasny waniliowy kolor , jakieś delikatne ecru.A potem dodatkami dasz wyraz rezydującej tam płci :D

Poza tym płec można poznać z tego co pamietam koło 6 miesiąca.To masz jeszcze trzy miechy na malowanie , tapetowanie i urządzanie :wink: :D

Dasz radę Dziewczyno ! 8)

Mnie tylko jedno martwi: że nie wiem jak pomalować pokoje bo nie wiem co się urodzi... :lol:

Pomaluj neutralnie , np na taki jasny waniliowy kolor , jakieś delikatne ecru.A potem dodatkami dasz wyraz rezydującej tam płci :D

Poza tym płec można poznać z tego co pamietam koło 6 miesiąca.To masz jeszcze trzy miechy na malowanie , tapetowanie i urządzanie :wink: :D

Dasz radę Dziewczyno ! 8)

To dobry pomysł, faktycznie: i tak będę wyrzucać dzieciaki po kolei na górę po paru latach, to zanim będą miały takie prawdziwe dziecinne pokoje to i tak będzie malowanie od początku :wink:

płeć już widać w 5 miesiącu a na połówkowym to już na bank.

Zosia pokój ma w kremie choć jak malowałam to wiedziałam że to ona. Różowe albo niebieskie ściany to przegięcie - lepiej zrobić dodatkami. A swoją drogą jak podrośnie to da znać o swoich upodobaniach i i tak będziesz musiała przemalować (zwłaszcza ślady po kredkach :lol: )

Z tą płcią na USG róznie bywa , są mali delikwenci ,którzy nie chcą zrobić kaming autu :wink: :D i kryją się po zakamarkach mamowego brzuszka :D :D Moja przyjaciółka dowiedziała się,że będzie miała chłopca,dopiero jak była w 8 miesiącu - wcześniej zawstydzony maluch zawsze się zasłaniał jak miała badanie :lol: :lol: