78mysz 02.02.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jakie odwiedziny? Ktoś się bawił za moimi pleckami? Dorcia Ty mi ciągle wiszisz odwiedziny. Ide do Ciebie zobaczyc, co ciekawego nawybierałas. A jak Ci sie Rasiowe okna podobają tak btw? Bardzo - alu są super, takie gładkie, jednolite, porządne, masywne, idealnie kanciaste Muszę dać swoje do wyceny gościom od Rasi - może nie wyjdzie dużo drożej niż drewniane? A Stary nadal milczy.... Tobie wysłał już ofertę? A tak BTW możesz mi dać namiary na tego Starego u którego robisz wycenę okien ? Lidszu ja jutro bede sie widziala z tym panem Pawłem od Rasi i jej okien. Moze masz ochote spotkac sie z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 4 dni Wysłałam dach do wyceny, Wysłałam okna do wyceny Jutro mam spotkanie z panem co robi najpiekniejsze okna na swiecie. Ciekawe czy osiągalne choc troche dla mnie, oby. Nie wiem co jeszcze. Jestem spięta, za malo przygotowana zeby zaczynac, a moje zadanie za dużo dla mnie znaczy. Chce sobie zrobic fajny dom. Zeby byl przemyślany i funkcjonalny i neutralny. Boje się, ze cos spapram Dzielna Mysza!!! Dom będzie fajny, bo z Mysią Dusz/ią w każdej cegiełce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Mycha nie wiem czy bedziesz kupować te betonowe bloczki na fundament jak tak to masz malusio czasu bo zaraz w górę idą u nas od przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Mycha nie wiem czy bedziesz kupować te betonowe bloczki na fundament jak tak to masz malusio czasu bo zaraz w górę idą u nas od przyszłego tygodnia a po ile teraz są ? I jak dużo mają zdrożeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Lidszu ja jutro bede sie widziala z tym panem Pawłem od Rasi i jej okien. Moze masz ochote spotkac sie z nami? To Ty też myślisz o alu??? Mysia coś Ci się popier-teges w podpisie - za długi? Wiesz że można skrócić link na http://www.tinyurl.pl na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 lidszu wiesz jak z cenami jest cena zależy od terenu i tak dalej mnie wyszło po 3,54 za bloczek brutto z dowozem i rozładunkiem wykonawca mówił że super bloczki są od tego producenta wiec wziełam ale ile mają zdrożeć to już nie pytałam wziełam sie za to bo wszędzie na forum krzyczeli że cement od lutego w górę no i wychodzi że prawdę mówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Mycha nie wiem czy bedziesz kupować te betonowe bloczki na fundament jak tak to masz malusio czasu bo zaraz w górę idą u nas od przyszłego tygodnia Trudno darmo, albo sie załapie, albo nie. W tym tygodniu spotykam sie moim Wykonawcą - moze mi kupi na czas . Dzieki Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Lidszu ja jutro bede sie widziala z tym panem Pawłem od Rasi i jej okien. Moze masz ochote spotkac sie z nami? To Ty też myślisz o alu??? Mysia coś Ci się popier-teges w podpisie - za długi? Wiesz że można skrócić link na http://www.tinyurl.pl na przykład? dzieki Dorciu. Popierniczyłam kod, nawias zle stawiając, ale juz jest dobrze. No mysle o alu mysle. o czym ja nie mysle i co mi sie jeszcze nie popierniczylo . Niech sie juz ta budowa zacznie. W działaniu idzie mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 nie ma za co Mysia trzymam kciuki żeby sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja po obejrzeniu okien raśki zadecydowałam za Małża i za siebie ,że okna będa alu.Moge nie dać na dach swojego wymarzonego tegalita , jak nas na obie rzeczy nie będzie stać...doszłam do wniosku,że jednak przez okno będę patrzyła częściej niż na dach , więc nie chcę sobie potem w brodę pluć z każym lookiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Prawda to Dobra Dosiu że okna ważniejsze som od dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A w alu robią okna łukowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Chyba taaak , znalazłam nawet taką stronkę : http://okna-aluminiowe.mfoid.pl/ chwalą się , że roboią alu do obiektów zabytkowych , a tam zdarzają się łuki , no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrosia prawde Ci powie. Tak to jest mysl. Najwyzej kupie tanszą dachowke, no chyba ze mnie cena caaaaałkiem przerosnie to nie podskocze. Za krótkie nóżki mam. Albo zlikwiduje czesc okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Mysia a zapytasz tego pana jutro czy robi się łuki w alu? I szprosy wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrosia prawde Ci powie. Tak to jest mysl. Najwyzej kupie tanszą dachowke, no chyba ze mnie cena caaaaałkiem przerosnie to nie podskocze. Za krótkie nóżki mam. Albo zlikwiduje czesc okien Dobrosia prawdę powie , bo kłamac nie umie , a to się czasem oj przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrosia prawde Ci powie. Tak to jest mysl. Najwyzej kupie tanszą dachowke, no chyba ze mnie cena caaaaałkiem przerosnie to nie podskocze. Za krótkie nóżki mam. Albo zlikwiduje czesc okien Dobrosia prawdę powie , bo kłamac nie umie , a to się czasem oj przydaje Myślisz że to kwestia imienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Mysia a zapytasz tego pana jutro czy robi się łuki w alu? I szprosy wewnętrzne? pewnie ze zapytam. ?Zapytam o co chcesz. Dorcia a Ty do Nefci jedziesz w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Mysia a zapytasz tego pana jutro czy robi się łuki w alu? I szprosy wewnętrzne? pewnie ze zapytam. ?Zapytam o co chcesz. Dorcia a Ty do Nefci jedziesz w sobote? No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrosia prawde Ci powie. Tak to jest mysl. Najwyzej kupie tanszą dachowke, no chyba ze mnie cena caaaaałkiem przerosnie to nie podskocze. Za krótkie nóżki mam. Albo zlikwiduje czesc okien Dobrosia prawdę powie , bo kłamac nie umie , a to się czasem oj przydaje e tam, ja tez wale prosto z mostu a potem dostaje po plecach, ale juz sie przyzwyczailam przez te 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts