dobroszka 02.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrosia prawde Ci powie. Tak to jest mysl. Najwyzej kupie tanszą dachowke, no chyba ze mnie cena caaaaałkiem przerosnie to nie podskocze. Za krótkie nóżki mam. Albo zlikwiduje czesc okien Dobrosia prawdę powie , bo kłamac nie umie , a to się czasem oj przydaje Myślisz że to kwestia imienia? O tym nie pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrosia prawde Ci powie. Tak to jest mysl. Najwyzej kupie tanszą dachowke, no chyba ze mnie cena caaaaałkiem przerosnie to nie podskocze. Za krótkie nóżki mam. Albo zlikwiduje czesc okien Dobrosia prawdę powie , bo kłamac nie umie , a to się czasem oj przydaje e tam, ja tez wale prosto z mostu a potem dostaje po plecach, ale juz sie przyzwyczailam przez te 30 lat 30?!?!?! Pi.rdolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrosia prawde Ci powie. Tak to jest mysl. Najwyzej kupie tanszą dachowke, no chyba ze mnie cena caaaaałkiem przerosnie to nie podskocze. Za krótkie nóżki mam. Albo zlikwiduje czesc okien Dobrosia prawdę powie , bo kłamac nie umie , a to się czasem oj przydaje e tam, ja tez wale prosto z mostu a potem dostaje po plecach, ale juz sie przyzwyczailam przez te 30 lat 30?!?!?! Pi.rdolisz? a przepraszam, zapomniałam po raz kolejny skonczylam 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dorcia doczytałas? daj mi wymiary swoich okien to pokaze Panu, niech wyceni. Kto chce niech da. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Buzi buzi buzi buzi moja 17-steczko śliczna Zmykam lulu - a nóż mi się okienka przyśnią A może Pan Przystojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ta jasne - tez ide ino zerkne na te Twoje okna jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Myszo, ja to lubię proste rozwiązania i z doświadczenia pewnego ... chociaż nie własnego, jeno przyjaciół ... wiem, że takowe są najlepsze i to rozwiązanie http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SYNgWwZ7q5I/AAAAAAAABtw/S2ZKvy_rAes/s512/anks2.JPG mi osobiście podoba się najbardziej. Proste, bez niepotrzebnych udziwnień i kombinacji. Ściany pod skosem są trudne do zaaranżowania i niezbyt ustawne, zajmują niepotrzebnie miejsce i w pewnym momencie robią galimatias i chaos we wnętrzach. W samym pomieszczeniu możesz cudować ustawieniami mebli, ale co do ścian ... ja jednak postawiłabym na tradycję!!! Ot i się wymądrzyłam, przepraszam, że tak późno, ale miałam parę rzeczy do zrobienia. Miłego następnego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Obawiam się że zgadzam się z przedmówczynią... Myśmy też przechodzili fazę kombinowania ze ścianami w sypialni i wymyśliliśmy pod kątem, ale potem jednak postanowiliśmy wyprostować i jesteśmy zadowoleni. Może mniej oryginalnie to wygląda, ale dla mnie ściany pod skosem są nie tylko problematyczne, ale też muszą pasować do całości - jeśli jest ich w domu więcej, to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Braza, Dorka - alescie mnie zabiły z rana Czesc tak wogole. Brazusia, a Ty to az tak po nocach siedzisz?A potem rano wstajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 03.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 proste rozwiązania Proste rozwiązania są najlepsze! a jak proste rozwiązania, to i ściany proste i kąty też proste Tylko mam jedno pytanie - czemu w łazienkach (ich aranżacjach przynajmniej) tak często pojawiają się dwie umywalki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 03.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mysia, napisałem Ci w swoich komentarzach o tych oknach - dzwoń dzwoń dzwoń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 proste rozwiązania Proste rozwiązania są najlepsze! a jak proste rozwiązania, to i ściany proste i kąty też proste Tylko mam jedno pytanie - czemu w łazienkach (ich aranżacjach przynajmniej) tak często pojawiają się dwie umywalki ??? ano pojawiają sie dwie umywalki, ale w rzeczywistosci bedzie jedna a ta druga symuluje ze blat ma byc duuzy przy umywalce Dzieki za namiary raz jeszcze Grzeszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 03.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nie za ma co... A kiedy start budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 03.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzień dobry OO! Widzę że jednak większość jest za tym drugim rozwiązaniem, to Myszko dali ci znowuż do myślenia Widzę że będziesz chciała zamontować okienka aluminiowe Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Widzę Myszko, że wersja która mi się równiez podobała jak na razie wygrywa. Okna aluminiowe są świetne my nie mamy ich ze względu na ich koszt. Ale jak macie fundusze to bierzcie aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 na dniach mam nadzieje ze temperatura pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzień dobry OO! Widzę że jednak większość jest za tym drugim rozwiązaniem, to Myszko dali ci znowuż do myślenia Widzę że będziesz chciała zamontować okienka aluminiowe Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać no ja tez jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 03.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A widziałaś gdzieś takie okienka na żywo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A widziałaś gdzieś takie okienka na żywo ? no wlasnie widzialam. Sa boskie boskie boskie. proste, gladziudkie cichutkie i szarutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Widzę Myszko, że wersja która mi się równiez podobała jak na razie wygrywa. Okna aluminiowe są świetne my nie mamy ich ze względu na ich koszt. Ale jak macie fundusze to bierzcie aluminium. a robiliscie wyceny w aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts