lidszu 03.02.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oto zdjecia tego domku co stoi niedaleko ode mnie ma grafitową dachówkę, struktonit na desce czołowej i białe okna PCV - nie dało sie lepszych zdjęć zrobić ponieważ właściciele byli akurat w domu ... a brama - nie ma jej na zdjęciach ponieważ te zdjęcia są boku domku - jest również biała. http://img516.imageshack.us/img516/6286/dsc0014pz8.jpg fajny ten domek, ale jakie okropne zacieki ma na wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko lejesz miód na moje serce z tym tegalitem.Przecież ja o nim śnię od dawna , a dach mam też 400tu metrowy .Czyli może się uda i Tegalit na dachu i alu na oknach ... mmmmmm Ty nam nie mów , że mamy żałować , że nas na spotkaniu z Panem od TYCH okien nie było , tylko się ciesz , że miałaś go tylko dla siebie.Trójkąt to w pewnych sytuacjach tłok jest... daj spokoj ja w takich sytuacjach nie odrywam oczu z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko, a gdzie robiłaś wycenę dachu ? Ja mam jakieś 270 m2 i chciałabym płaską dachówkę juz Ci sle namiary( od Rasi btw) a jutro bedzie jeszcze wycena z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko lejesz miód na moje serce z tym tegalitem.Przecież ja o nim śnię od dawna , a dach mam też 400tu metrowy .Czyli może się uda i Tegalit na dachu i alu na oknach ... mmmmmm Ty nam nie mów , że mamy żałować , że nas na spotkaniu z Panem od TYCH okien nie było , tylko się ciesz , że miałaś go tylko dla siebie.Trójkąt to w pewnych sytuacjach tłok jest... daj spokoj ja w takich sytuacjach nie odrywam oczu z podłogi Znaczy co...zgrywasz skromną i nie do zdobycia..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko, a gdzie robiłaś wycenę dachu ? Ja mam jakieś 270 m2 i chciałabym płaską dachówkę juz Ci sle namiary( od Rasi btw) a jutro bedzie jeszcze wycena z allegro. To ja też poproszę raśkowe namiary na Tegalita pliissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko lejesz miód na moje serce z tym tegalitem.Przecież ja o nim śnię od dawna , a dach mam też 400tu metrowy .Czyli może się uda i Tegalit na dachu i alu na oknach ... mmmmmm Ty nam nie mów , że mamy żałować , że nas na spotkaniu z Panem od TYCH okien nie było , tylko się ciesz , że miałaś go tylko dla siebie.Trójkąt to w pewnych sytuacjach tłok jest... daj spokoj ja w takich sytuacjach nie odrywam oczu z podłogi Znaczy co...zgrywasz skromną i nie do zdobycia..? wez przestan, nic nie zgrywam tylko sie okrutnie oniesmielam. w "sytuacjach" gadam ze swoimi butami. dobrze ze sie ubralam po ludzku bo bym jeszcze zapomniala jak sie gebę otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko lejesz miód na moje serce z tym tegalitem.Przecież ja o nim śnię od dawna , a dach mam też 400tu metrowy .Czyli może się uda i Tegalit na dachu i alu na oknach ... mmmmmm Ty nam nie mów , że mamy żałować , że nas na spotkaniu z Panem od TYCH okien nie było , tylko się ciesz , że miałaś go tylko dla siebie.Trójkąt to w pewnych sytuacjach tłok jest... daj spokoj ja w takich sytuacjach nie odrywam oczu z podłogi Znaczy co...zgrywasz skromną i nie do zdobycia..? wez przestan, nic nie zgrywam tylko sie okrutnie oniesmielam. w "sytuacjach" gadam ze swoimi butami. dobrze ze sie ubralam po ludzku bo bym jeszcze zapomniala jak sie gebę otwiera No to już przestaję , ale daj namiary dachówkowe pliiisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko lejesz miód na moje serce z tym tegalitem.Przecież ja o nim śnię od dawna , a dach mam też 400tu metrowy .Czyli może się uda i Tegalit na dachu i alu na oknach ... mmmmmm Ty nam nie mów , że mamy żałować , że nas na spotkaniu z Panem od TYCH okien nie było , tylko się ciesz , że miałaś go tylko dla siebie.Trójkąt to w pewnych sytuacjach tłok jest... daj spokoj ja w takich sytuacjach nie odrywam oczu z podłogi Znaczy co...zgrywasz skromną i nie do zdobycia..? wez przestan, nic nie zgrywam tylko sie okrutnie oniesmielam. w "sytuacjach" gadam ze swoimi butami. dobrze ze sie ubralam po ludzku bo bym jeszcze zapomniala jak sie gebę otwiera No to już przestaję , ale daj namiary dachówkowe pliiisss dostalas te namiary Slonko, nim o nie poprosilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 mozna by podpisac jakąs zbiorową umowe o zaopatrzeniu kilku budów to cos utargujemy jeszcze. Moze z tymi oknami tez sie cos da. Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oto zdjecia tego domku co stoi niedaleko ode mnie ma grafitową dachówkę, struktonit na desce czołowej i białe okna PCV - nie dało sie lepszych zdjęć zrobić ponieważ właściciele byli akurat w domu ... a brama - nie ma jej na zdjęciach ponieważ te zdjęcia są boku domku - jest również biała. http://img516.imageshack.us/img516/2300/dsc0013um6.jpg http://img516.imageshack.us/img516/6286/dsc0014pz8.jpg ładna kolorystyka - kawowy kolor swietnie tu pasuje - okna sie odcinają. Szkoda tylko, ze elewacja do odnowy, albo conajmniej do umycia przez te gluty z balkonu. A nad tym lukowym oknem tez sie cos dzieje, albo nie wykonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a ta dachowka to esówka? bo ja rozrozniam tylko plaską i reszta dla mnie jest taka sama niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Myszko , dzięki welkie , odmelduję sie po rozmowie z nimi CZekam na wycenę piątkową okien .Jakbyśmy się wszystkie decydowały na alu , to dlaczegoby nie zawalczyc razem o lepszą cenę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a ta dachowka to esówka? bo ja rozrozniam tylko plaską i reszta dla mnie jest taka sama niestety U nas - jesli przez drożyznę alu nie uda nam się zrobić Tegalita , to chcę zrobić taka jak Justyna ma na dachu Romańska w powłoce Cisar Braasa - mam nadzieję,że dobrze sobie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 to ja ide sie przyjrzec dachowce Justychy. wie mze mi sie podobała, ale jak wygladała to juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oto zdjecia tego domku co stoi niedaleko ode mnie ma grafitową dachówkę, struktonit na desce czołowej i białe okna PCV - nie dało sie lepszych zdjęć zrobić ponieważ właściciele byli akurat w domu ... a brama - nie ma jej na zdjęciach ponieważ te zdjęcia są boku domku - jest również biała. http://img516.imageshack.us/img516/2300/dsc0013um6.jpg http://img516.imageshack.us/img516/6286/dsc0014pz8.jpg ładna kolorystyka - kawowy kolor swietnie tu pasuje - okna sie odcinają. Szkoda tylko, ze elewacja do odnowy, albo conajmniej do umycia przez te gluty z balkonu. A nad tym lukowym oknem tez sie cos dzieje, albo nie wykonczone to nie jest jeszcze elewacja!!! to jest taki klej na ociepleniu - ten dom jeszcze wykańczają ... ale wiem, że ma być koloru kremowego tylko ciekawe jaki odcień ... jak zrobią to wkleję zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a ta dachowka to esówka? bo ja rozrozniam tylko plaską i reszta dla mnie jest taka sama niestety U nas - jesli przez drożyznę alu nie uda nam się zrobić Tegalita , to chcę zrobić taka jak Justyna ma na dachu Romańska w powłoce Cisar Braasa - mam nadzieję,że dobrze sobie zapisałam dokładnie taka dobroszko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 o tak ta mi sie tez podoba- ją rozpoznaje tylko nie wiedzialam jak sie nazywa - a to cezar - ave! ole!jade do liroya bo mi przedziory zezrą całą hortensje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oto zdjecia tego domku co stoi niedaleko ode mnie ma grafitową dachówkę, struktonit na desce czołowej i białe okna PCV - nie dało sie lepszych zdjęć zrobić ponieważ właściciele byli akurat w domu ... a brama - nie ma jej na zdjęciach ponieważ te zdjęcia są boku domku - jest również biała. http://img516.imageshack.us/img516/2300/dsc0013um6.jpg http://img516.imageshack.us/img516/6286/dsc0014pz8.jpg ładna kolorystyka - kawowy kolor swietnie tu pasuje - okna sie odcinają. Szkoda tylko, ze elewacja do odnowy, albo conajmniej do umycia przez te gluty z balkonu. A nad tym lukowym oknem tez sie cos dzieje, albo nie wykonczone to nie jest jeszcze elewacja!!! to jest taki klej na ociepleniu - ten dom jeszcze wykańczają ... ale wiem, że ma być koloru kremowego tylko ciekawe jaki odcień ... jak zrobią to wkleję zdjęcie. o widzisz jak sie przyjzałam to dostrzegłam subtelną róznice , ale i tak z kawowym ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Aaaaaa tegalit za 30 tysi??? Wow, to ja muszę popędzić panów od rasi żeby mi dali wycenę na moje 400m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dorcia twoj bedzie tyle co moj kosztował. tez mam 400 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts