78mysz 04.02.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ło matko biore cie do rasi jak kcessz.. wlasnie mialam powiedziec, ze w sumie to ja Ciebie moge wziąść. Ja mam jutro dziecie przy sobie, ale do Rasi to moze oplotkami dojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jak oplotkami??..to nie lepij spotkac sie okolo 14 u rasisiatka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jeszcze jedno. Jutro rano mam pana Mariusza Wielkiego i kierbuda Wspaniałego: poomawiamy cos razem, zapoznamy sie i pojedziemy łobaczyc dzialke. To ja wezme pojade swoim autem i spotkamy sie w nadarzynie kolo poludnia. Wypijemy szybko kawe, nakarmimy dziecko i pojedziemy do Rasi oki? (jak sie odwaze, bo wiesz tam dziki po drogach latają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 bedziem dsfonic pełne spoko..jak na razie padam na ryjek..o 4 rano wstaje..wrrr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 papka i do jutra. szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ale ja jeszcze w pracy siedzem bo moj sie kapnoł o 17,30 ze trza olej wymienic w transicie przed trasa.. rasia juz odpaliła fajerwerki s radosci se bydzies.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Hej a u Was nadal o dachówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ale ja jeszcze w pracy siedzem bo moj sie kapnoł o 17,30 ze trza olej wymienic w transicie przed trasa.. rasia juz odpaliła fajerwerki s radosci se bydzies.. ochocho. a ja powiedzialam mezowi ze chce jechac to oczy zrobil. juz mnie nastraszyl, ze sie zgubie, a z dzieckiem, a bo slisko. Zobacze w takiem razie juztro czy pojade z Tobą do Rasi, jak nie bedzie slisko to moze pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ale ja jeszcze w pracy siedzem bo moj sie kapnoł o 17,30 ze trza olej wymienic w transicie przed trasa.. rasia juz odpaliła fajerwerki s radosci se bydzies.. ochocho. a ja powiedzialam mezowi ze chce jechac to oczy zrobil. juz mnie nastraszyl, ze sie zgubie, a z dzieckiem, a bo slisko. Zobacze w takiem razie juztro czy pojade z Tobą do Rasi, jak nie bedzie slisko to moze pojade Mysza, jakie ślisko? Odwilż przecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ale ja jeszcze w pracy siedzem bo moj sie kapnoł o 17,30 ze trza olej wymienic w transicie przed trasa.. rasia juz odpaliła fajerwerki s radosci se bydzies.. ochocho. a ja powiedzialam mezowi ze chce jechac to oczy zrobil. juz mnie nastraszyl, ze sie zgubie, a z dzieckiem, a bo slisko. Zobacze w takiem razie juztro czy pojade z Tobą do Rasi, jak nie bedzie slisko to moze pojade Myszka , nie daj się mężowi zastraszyć Do raśki droga prosta jak w niepowiemco strzelił Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 kiedy ja j zostalam uswiadomiona jak cielątko ze mnie moze cos złego spotkac i juz d.upa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 odin , dwa , triiiiiii , nic złego się nie stanie Ciiiiiiiiii ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wypilam piwko, druknełam mapke i jak mnie jutro strach nie obleci i bede trzezwa to sie rusze. Inaczej nie mam co zaczynac budowy w tym zadupiastym nadarzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 O! I to się nazywa zdroworozsądkowe podejście do życia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 taaaa, jasne, akurat zdrowy rozsądek to to czego mi brakuje. Nie bez powodu mowili mi dzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mysza, chomik czy dzik w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 05.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 wypilam piwko, druknełam mapke i jak mnie jutro strach nie obleci i bede trzezwa to sie rusze. Inaczej nie mam co zaczynac budowy w tym zadupiastym nadarzynie Hej, jako że z Nadarzynówka to przejeżdża się przez Ożarówek - zapraszam na wizytację budowy D&D&G !!! naprawdę masz po drodze - przy okazji zobaczysz w akcji świetną ekipę murarzy (polecam gorąco do SSO, jak jeszcze nikogo nie masz). w razie problemów z trafieniem - dzwoń, tel na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 wypilam piwko, druknełam mapke i jak mnie jutro strach nie obleci i bede trzezwa to sie rusze. Inaczej nie mam co zaczynac budowy w tym zadupiastym nadarzynie Hej, jako że z Nadarzynówka to przejeżdża się przez Ożarówek - zapraszam na wizytację budowy D&D&G !!! naprawdę masz po drodze - przy okazji zobaczysz w akcji świetną ekipę murarzy (polecam gorąco do SSO, jak jeszcze nikogo nie masz). w razie problemów z trafieniem - dzwoń, tel na PW Ja poproszę o kontakt jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 05.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja poproszę o kontakt jeśli można Ale że niby do mnie ? o rany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja poproszę o kontakt jeśli można Ale że niby do mnie ? o rany... A jak żeby inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts