78mysz 05.02.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja poproszę o kontakt jeśli można Ale że niby do mnie ? o rany... A jak żeby inaczej Grzesio to Ty nie wiesz, ze jak sie juz zwalimy to całą kupą? Dziki za ekipe, juz mam - w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze. Wiesz, raczej nie przejezdzam przez Ozarów do Nadarzyna, ale w tamtą strone mieszka taka jedna znana mi Lisiczka w lesie A wpisywales sie do warszawskiej grupy babskiej. Ty jak Ty, ale żone to ja zapraszam. Przewodnicząca Nefer ją założyła: http://forum.muratordom.pl/post2957457.htm#2957457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no jaką ja sobie piękną stronke strzeliłam. Cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 I jaka okrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 05.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 to Ty nie wiesz, ze jak sie juz zwalimy to całą kupą? Dziki za ekipe, juz mam - w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze. Wiesz, raczej nie przejezdzam przez Ozarów do Nadarzyna, ale w tamtą strone mieszka taka jedna znana mi Lisiczka w lesie A wpisywales sie do warszawskiej grupy babskiej. Ty jak Ty, ale żone to ja zapraszam. Przewodnicząca Nefer ją założyła: http://forum.muratordom.pl/post2957457.htm#2957457 zniosę to z godnością - całą kupęznaczy warszawska grupa babska -no już żona by mi dała... jeszcze mam siniaka na nerce po wałku (za głośno odliczałem wenty do końca meczu o brązowy medalik... podobno) ale dzięki za zaproszenie, sugestie małżonce oczywiście przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 - w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze. ? Wiesz, raczej nie przejezdzam przez Ozarów do Nadarzyna, ale w tamtą strone mieszka taka jedna znana mi Lisiczka w lesie Las... dziki... ale lisiczka? ps. właśnie się obudziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 - w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze. ? Wiesz, raczej nie przejezdzam przez Ozarów do Nadarzyna, ale w tamtą strone mieszka taka jedna znana mi Lisiczka w lesie Las... dziki... ale lisiczka? ps. właśnie się obudziłam... No nie ze chytry niby jak lis, tylko taka kitka kudłata u tej lisiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 - w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze. ? masz wiadomosc, masz wiadomosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no właśnie środę mamy tak ? no i gdzie ten dom trzeba było mi w samochód wsiąść i dygnąć te 4 czy 6 kilosów i zobaaczyć co się tam u chomikowej wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no właśnie środę mamy tak ? no i gdzie ten dom trzeba było mi w samochód wsiąść i dygnąć te 4 czy 6 kilosów i zobaaczyć co się tam u chomikowej wyprawia oj Aniu, a nie lepiej rowerkiem? W przyszłą srode zaczynamy, czyli 11go lutego. W sumie ładna data no nie? A znajszła sie taka jedna dziewczynka co volens nolens byla i widziala dzisiaj moje nierozdziewiczone jeszcze pole Aniu ja Cie oczywiscie tez zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 o dziękuję ładnie się wprosiłam ? a cóż to za dziewczę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 o dziękuję ładnie się wprosiłam ? a cóż to za dziewczę ? Dziewczyna pershing. Rasie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 o dziękuję ładnie się wprosiłam ? a cóż to za dziewczę ? Dziewczyna pershing. Rasie znasz? tylko forumowo ................................ na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 o dziękuję ładnie się wprosiłam ? a cóż to za dziewczę ? Dziewczyna pershing. Rasie znasz? tylko forumowo ................................ na razie Rozumiem, że w Sabatową Sobotę to nadrobimy...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 z tego co pamiętam to w najblizszą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dobry wieczór Mysia jak już tak na dniach startujecie to pewnie wszystko kupione i załatwione Piotruś ostatnio zobaczył Twój avatarek i wrzasnął radośnie mamusia myszka zobacz co ona robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 z tego co pamiętam to w najblizszą sobotę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dobry wieczór Mysia jak już tak na dniach startujecie to pewnie wszystko kupione i załatwione Piotruś ostatnio zobaczył Twój avatarek i wrzasnął radośnie mamusia myszka zobacz co ona robi hihi polozylismy sie wczoraj, nasza corka przypałetała sie jak na zawolanie. Jak sie zaczelysmy chichrac, to moj bidak nie mogl spac chyba z pol godziny jeszcze. To by naprawde dziki zakręcony dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 z tego co pamiętam to w najblizszą sobotę tak ja też postaram się przyjechać. Do której zamierzacie sabacić? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 z tego co wiem to o 17 Nefcia zaczyna nowy bal. Ja myslalam jakos tak kolo 14 tam wpasc. Zalezy czy bede miec ciekawe wyklady czy tez nieeeeee. No i duzo zalezy tez od tego czy Dorcia mnie skadś zgarnie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja pewnie bym przyjechała gdzieś między 13 a 14. Ciasto jakieś przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts