Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

Ja poproszę o kontakt jeśli można :D

Ale że niby do mnie ? o rany...

A jak żeby inaczej :wink: :D

Grzesio to Ty nie wiesz, ze jak sie juz zwalimy to całą kupą?

Dziki za ekipe, juz mam - w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze.

Wiesz, raczej nie przejezdzam przez Ozarów do Nadarzyna, ale w tamtą strone mieszka taka jedna znana mi Lisiczka w lesie ;)

A wpisywales sie do warszawskiej grupy babskiej. Ty jak Ty, ale żone to ja zapraszam.

Przewodnicząca Nefer ją założyła:

http://forum.muratordom.pl/post2957457.htm#2957457

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to Ty nie wiesz, ze jak sie juz zwalimy to całą kupą?

Dziki za ekipe, juz mam - w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze.

Wiesz, raczej nie przejezdzam przez Ozarów do Nadarzyna, ale w tamtą strone mieszka taka jedna znana mi Lisiczka w lesie ;)

A wpisywales sie do warszawskiej grupy babskiej. Ty jak Ty, ale żone to ja zapraszam.

Przewodnicząca Nefer ją założyła:

http://forum.muratordom.pl/post2957457.htm#2957457

zniosę to z godnością - całą kupęznaczy ;)

warszawska grupa babska -no już żona by mi dała... jeszcze mam siniaka na nerce po wałku (za głośno odliczałem wenty do końca meczu o brązowy medalik... podobno)

ale dzięki za zaproszenie, sugestie małżonce oczywiście przekażę

- w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze.

:roll: ?

Las... dziki... ale lisiczka? :o

ps. właśnie się obudziłam... :wink:

- w srode zaczynamy choc dzisiaj akcja była juz prawie zwrotna, ale pozostajemy na starym torze.

:roll: ?

Las... dziki... ale lisiczka? :o

ps. właśnie się obudziłam... :wink:

No nie ze chytry niby jak lis, tylko taka kitka kudłata u tej lisiczki

no właśnie środę mamy tak ?

no i gdzie ten dom :roll: trzeba było mi w samochód wsiąść i dygnąć te 4 czy 6 kilosów i zobaaczyć co się tam u chomikowej wyprawia 8)

oj Aniu, a nie lepiej rowerkiem?

W przyszłą srode zaczynamy, czyli 11go lutego. W sumie ładna data no nie?

A znajszła sie taka jedna dziewczynka co volens nolens byla i widziala dzisiaj moje nierozdziewiczone jeszcze pole :)

Aniu ja Cie oczywiscie tez zapraszam serdecznie

dobry wieczór

Mysia jak już tak na dniach startujecie to pewnie wszystko kupione i załatwione :D

Piotruś ostatnio zobaczył Twój avatarek i wrzasnął radośnie mamusia myszka zobacz co ona robi :lol:

hihi

polozylismy sie wczoraj, nasza corka przypałetała sie jak na zawolanie. Jak sie zaczelysmy chichrac, to moj bidak nie mogl spac chyba z pol godziny jeszcze. To by naprawde dziki zakręcony dzien