78mysz 06.02.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja pewnie bym przyjechała gdzieś między 13 a 14. Ciasto jakieś przywieźć? gospodyni trzeba pytac. Ja sprobuje cos dorwac a miescie, ale nie wiem co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja przywożę czekoladową niespodziankę , ale to nie będzie ciasto Ibędę między 13:30 a 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To może ja jakieś napoję przywiozę - soki, colę, wodę ? Co wolicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cholercia nie wiem czy damy radę przyjechać, a jeśli w ogóle to będziemy jechać od teściów na Tarchominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 z tego co wiem to o 17 Nefcia zaczyna nowy bal. Ja myslalam jakos tak kolo 14 tam wpasc. Zalezy czy bede miec ciekawe wyklady czy tez nieeeeee. No i duzo zalezy tez od tego czy Dorcia mnie skadś zgarnie i kiedy A dzie masz te wykłady , skąd by Cie trzeba było zgarniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cholercia nie wiem czy damy radę przyjechać, a jeśli w ogóle to będziemy jechać od teściów na Tarchominie Dorcia - no co Ty. Do teściów możecie przecież troszkę później pojechać - to przecież niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam Myszko, to wy za kwilkę startujecie Zazdroszczę, bo my to pewnie dopiero w czerwcu Ja u Nefci będę koło 13 i może właśnie jakieś picie przywiozę, bo ciast piec nie umiem (no może jedynie murzynka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam Myszko, to wy za kwilkę startujecie Zazdroszczę, bo my to pewnie dopiero w czerwcu Ja u Nefci będę koło 13 i może właśnie jakieś picie przywiozę, bo ciast piec nie umiem (no może jedynie murzynka ). a ja nie mam nic do murzynka A ja nie mam nawet piekarnika na chwile obecną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cholercia nie wiem czy damy radę przyjechać, a jeśli w ogóle to będziemy jechać od teściów na Tarchominie Ja ja moglam przeoczyc ten wpis? Dorciu, co Ty wymyslilas? Boisz sie czarownic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To może ja jakieś napoję przywiozę - soki, colę, wodę ? Co wolicie? soki i colę - ja osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 mnie niestety nie będzie mam urodziny córeczki i gości od rana do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To może ja jakieś napoję przywiozę - soki, colę, wodę ? Co wolicie? soki i colę - ja osobiście ja też wolę , ale rozsądek krzyczy : woda , woda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To może ja jakieś napoję przywiozę - soki, colę, wodę ? Co wolicie? soki i colę - ja osobiście ja też wolę , ale rozsądek krzyczy : woda , woda!!! to przytaszczę soki i colę i wodę też soki to jakie na ten przykład - może pomarańczowy i jabłkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam twój dzienniczek po raz pierwszy W przyszłą srode zaczynamy, czyli 11go lutego. W sumie ładna data no nie? ale Ci zazdraszczam moja babcia zawsze mówiła, żeby wszelkie przedsięwzięcia właśnie w środy zaczynać bo to szczęśliwy dzień, czy Ty z tym Neferowym Panem Mariuszem budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To może ja jakieś napoję przywiozę - soki, colę, wodę ? Co wolicie? soki i colę - ja osobiście ja też wolę , ale rozsądek krzyczy : woda , woda!!! to przytaszczę soki i colę i wodę też soki to jakie na ten przykład - może pomarańczowy i jabłkowy? będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam twój dzienniczek po raz pierwszy W przyszłą srode zaczynamy, czyli 11go lutego. W sumie ładna data no nie? ale Ci zazdraszczam moja babcia zawsze mówiła, żeby wszelkie przedsięwzięcia właśnie w środy zaczynać bo to szczęśliwy dzień, czy Ty z tym Neferowym Panem Mariuszem budujesz? Witam Pasie po raz pierwszy, choc troszke Cie juz znam. Czuje sie zaszczycona Twoimi odwiedzinami. Zawsze sie ciesze jak ktos nowy czasem zaglądnie! Od tych sokow, wód zdrojowych i innych to kibelek Nefci bedzie oblęzony. To bedzie prawdziwa próba jego mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam twój dzienniczek po raz pierwszy W przyszłą srode zaczynamy, czyli 11go lutego. W sumie ładna data no nie? ale Ci zazdraszczam moja babcia zawsze mówiła, żeby wszelkie przedsięwzięcia właśnie w środy zaczynać bo to szczęśliwy dzień, czy Ty z tym Neferowym Panem Mariuszem budujesz? oj niedopatrzenie. Tak z Neferkowym Mariuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cholercia nie wiem czy damy radę przyjechać, a jeśli w ogóle to będziemy jechać od teściów na Tarchominie Dorcia - no co Ty. Do teściów możecie przecież troszkę później pojechać - to przecież niedaleko. Jasne. Tylko przed teściami idziemy do gebauera na modlińskiej, który jest do 14, więc przesunięcie teściów nie spowoduje przesunięcia nas w czasoprzestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cholercia nie wiem czy damy radę przyjechać, a jeśli w ogóle to będziemy jechać od teściów na Tarchominie Dorcia - no co Ty. Do teściów możecie przecież troszkę później pojechać - to przecież niedaleko. Jasne. Tylko przed teściami idziemy do gebauera na modlińskiej, który jest do 14, więc przesunięcie teściów nie spowoduje przesunięcia nas w czasoprzestrzeni zawsze mozna zastosowac dzialania fizyki relatywistycznej i wprowadzic dylatacje czasu. Tesciom sie bedzie wydawało, ze jeszcze u nich jestescie, a Wy juz myk i jestescie formalnie gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts