DorciaIQ 06.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cholercia nie wiem czy damy radę przyjechać, a jeśli w ogóle to będziemy jechać od teściów na Tarchominie Dorcia - no co Ty. Do teściów możecie przecież troszkę później pojechać - to przecież niedaleko. Jasne. Tylko przed teściami idziemy do gebauera na modlińskiej, który jest do 14, więc przesunięcie teściów nie spowoduje przesunięcia nas w czasoprzestrzeni zawsze mozna zastosowac dzialania fizyki relatywistycznej i wprowadzic dylatacje czasu. Tesciom sie bedzie wydawało, ze jeszcze u nich jestescie, a Wy juz myk i jestescie formalnie gdzie indziej Z punktu widzenia egocentryzmu moich teściów mogłoby się to nawet udać - i tak spotkania kończą się kłótnią między nimi, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Myszko wyczytałam , że ty starałaś się o PnB w starostwie w Pruszkowie, więc jak będę miała problemy to uderzę do Ciebie bo to też mój powiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Myszko wyczytałam , że ty starałaś się o PnB w starostwie w Pruszkowie, więc jak będę miała problemy to uderzę do Ciebie bo to też mój powiat jasne. Moge powiedziec, ze w pewien sposób jestem juz doświadczona. Podziwiam Cie, ze z takim maluszkiem bierzesz sie za załatwianie "spraw". Mi nieraz z moją małą trudno, a przeciez juz troooche starsza jakby jest niz Zu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam przedsabatnionie obrabiać mnie tam za fest ja naprawde chorenki byłem hłe hłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jasne. Moge powiedziec, ze w pewien sposób jestem juz doświadczona. Podziwiam Cie, ze z takim maluszkiem bierzesz sie za załatwianie "spraw". Mi nieraz z moją małą trudno, a przeciez juz troooche starsza jakby jest niz Zu. z góry dziękuję za pomoc a Zuzanka też już nie taka mała - 9 miechów jej 14 lutego stuknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 07.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 W przyszłą srode zaczynamy, czyli 11go lutego. W sumie ładna data no nie? A znajszła sie taka jedna dziewczynka co volens nolens byla i widziala dzisiaj moje nierozdziewiczone jeszcze pole Aniu ja Cie oczywiscie tez zapraszam serdecznie Myszko to już tak szybko ale ci zazdroszczę i trzymam kciuki za szybką i bez żadnych problemów budowę domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mycha nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 jestem Mysia strasznie miło było Cię poznać na żywca trzymam kciuki za pogode bo ponoć ma znów być zimowo do zobaczyska w sobote i chciałam wypomnieć, że dziennik zaniedbałaś a ja czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Hej Myszko tak się cieszę że Cię na żywca poznałam i mam już pierwsze pytanie czy mi się dobrze wydaje, że ty masz jakieś namiary na zrobienie wyceny okien jeśli tak to podrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jasne pasie. Mam namiary na Starego. On robił te okna u Nefci:firma Aprel http://www.galeria-biznesu.pl/company/81128 I mam tez na pana Pawła, - robi okna aluminiowe jakbys chciala Mi tez Was bylo cholrenie milo poznac Dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jasne pasie. Mam namiary na Starego. On robił te okna u Nefci: firma Aprel http://www.galeria-biznesu.pl/company/81128 I mam tez na pana Pawła, - robi okna aluminiowe jakbys chciala Mi tez Was bylo cholrenie milo poznac Dziewczynki! super bo ja tam będę pytać o parapety .... http://www.aprel.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale Wam zazdroszczę - możecie na żywo się wspierać, a ja sama Na Śląsku się spotykają, w Warszawie też ... ale Wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale Wam zazdroszczę - możecie na żywo się wspierać, a ja sama Na Śląsku się spotykają, w Warszawie też ... ale Wam fajnie eeeeeeee na pewno jest jakaś grupa w Twoich stronach... no choćby Brazunia z poza tym.... a poza tym..... to zawsze jest good powód by odwiedzić Stlice, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale Wam zazdroszczę - możecie na żywo się wspierać, a ja sama Na Śląsku się spotykają, w Warszawie też ... ale Wam fajnie eeeeeeee na pewno jest jakaś grupa w Twoich stronach... no choćby Brazunia z poza tym.... a poza tym..... to zawsze jest good powód by odwiedzić Stlice, nie? no właśnie jakoś poza brazunią nikogo nie ma z moich stron jak będę miała autko to przyjadę ... męża za duże i trochę boję się nim jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale Wam zazdroszczę - możecie na żywo się wspierać, a ja sama Na Śląsku się spotykają, w Warszawie też ... ale Wam fajnie Oj Dziewczynko, przecia Ty nasza jezdeś. My Cie wzpieramy i kibicujemy, a na wczasy cała Warszawka sie do Ciebie zleci Szczecinianko, co w miejscowości o kształcie ślimaka mieszkasz. A jak bedziesz chciala nas odwiedzic to tyz jezd gdzie, przeciez, no. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. juz jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale Wam zazdroszczę - możecie na żywo się wspierać, a ja sama Na Śląsku się spotykają, w Warszawie też ... ale Wam fajnie Oj Dziewczynko, przecia Ty nasza jezdeś. My Cie wzpieramy i kibicujemy, a na wczasy cała Warszawka sie do Ciebie zleci Szczecinianko, co w miejscowości o kształcie ślimaka mieszkasz. A jak bedziesz chciala nas odwiedzic to tyz jezd gdzie, przeciez, no. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. juz jutro Zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. juz jutro Trzymam kciukasy , będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Myszka to koniecznie pierwszą łopatę musisz wbić!!!!! POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Myszka to koniecznie pierwszą łopatę musisz wbić!!!!! POWODZENIA e jutro bedzie dzien krajobrazu ksiezycowego - zdzieranie humusu. Lopatka nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts