Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

Cholercia nie wiem czy damy radę przyjechać, a jeśli w ogóle to będziemy jechać od teściów na Tarchominie :cry: :cry: :cry:

Dorcia - no co Ty. Do teściów możecie przecież troszkę później pojechać - to przecież niedaleko.

Jasne. Tylko przed teściami idziemy do gebauera na modlińskiej, który jest do 14, więc przesunięcie teściów nie spowoduje przesunięcia nas w czasoprzestrzeni :cry:

zawsze mozna zastosowac dzialania fizyki relatywistycznej i wprowadzic dylatacje czasu. Tesciom sie bedzie wydawało, ze jeszcze u nich jestescie, a Wy juz myk i jestescie formalnie gdzie indziej

Z punktu widzenia egocentryzmu moich teściów mogłoby się to nawet udać - i tak spotkania kończą się kłótnią między nimi, więc... :-? :wink:

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszko wyczytałam , że ty starałaś się o PnB w starostwie w Pruszkowie, więc jak będę miała problemy to uderzę do Ciebie :lol: bo to też mój powiat

jasne. Moge powiedziec, ze w pewien sposób jestem juz doświadczona. Podziwiam Cie, ze z takim maluszkiem bierzesz sie za załatwianie "spraw". Mi nieraz z moją małą trudno, a przeciez juz troooche starsza jakby jest niz Zu.

jasne. Moge powiedziec, ze w pewien sposób jestem juz doświadczona. Podziwiam Cie, ze z takim maluszkiem bierzesz sie za załatwianie "spraw". Mi nieraz z moją małą trudno, a przeciez juz troooche starsza jakby jest niz Zu.

z góry dziękuję za pomoc :p a Zuzanka też już nie taka mała - 9 miechów jej 14 lutego stuknie :wink:

W przyszłą srode zaczynamy, czyli 11go lutego. W sumie ładna data no nie?

A znajszła sie taka jedna dziewczynka co volens nolens byla i widziala dzisiaj moje nierozdziewiczone jeszcze pole :)

Aniu ja Cie oczywiscie tez zapraszam serdecznie

Myszko to już tak szybko :o ale ci zazdroszczę i trzymam kciuki za szybką i bez żadnych problemów budowę domku :D

Jasne pasie.

Mam namiary na Starego. On robił te okna u Nefci:

firma Aprel

http://www.galeria-biznesu.pl/company/81128

I mam tez na pana Pawła, - robi okna aluminiowe jakbys chciala

Mi tez Was bylo cholrenie milo poznac Dziewczynki!

super bo ja tam będę pytać o parapety ....

http://www.aprel.pl/

Ale Wam zazdroszczę - możecie na żywo się wspierać, a ja sama :(

Na Śląsku się spotykają, w Warszawie też ...

ale Wam fajnie :roll:

eeeeeeee na pewno jest jakaś grupa w Twoich stronach... no choćby Brazunia :)

z poza tym.... a poza tym..... to zawsze jest good powód by odwiedzić Stlice, nie? :wink:

Gość justyna_m

eeeeeeee na pewno jest jakaś grupa w Twoich stronach... no choćby Brazunia :)

z poza tym.... a poza tym..... to zawsze jest good powód by odwiedzić Stlice, nie? :wink:

no właśnie jakoś poza brazunią nikogo nie ma z moich stron :roll:

jak będę miała autko to przyjadę ... męża za duże i trochę boję się nim jeździć :roll: :roll:

Oj Dziewczynko, przecia Ty nasza jezdeś. My Cie wzpieramy i kibicujemy, a na wczasy cała Warszawka sie do Ciebie zleci Szczecinianko, co w miejscowości o kształcie ślimaka mieszkasz. A jak bedziesz chciala nas odwiedzic to tyz jezd gdzie, przeciez, no.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. juz jutro

Gość justyna_m

Oj Dziewczynko, przecia Ty nasza jezdeś. My Cie wzpieramy i kibicujemy, a na wczasy cała Warszawka sie do Ciebie zleci Szczecinianko, co w miejscowości o kształcie ślimaka mieszkasz. A jak bedziesz chciala nas odwiedzic to tyz jezd gdzie, przeciez, no.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. juz jutro

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zapraszam serdecznie :D