IlonaS. 09.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Czyli tam gdzie miał być kominek będzie akwarium? tam gdzie w oryginale mial byc kominek bedzie akwarium. U mniw w projekcie kominek od początku był miedzy kuchnią a salonem. Zaraz pokaze No właśnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jak dla mnie zdecydowanie druga wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 na rysunku mi wychodzi ze kibel i bidet mieszczą sie na 135 cm, ale cos mi tu nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 09.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 na rysunku mi wychodzi ze kibel i bidet mieszczą sie na 135 cm, ale cos mi tu nie gra. Pewnie masz zły rysunek... Zacznij już szpadelkować na tej budowie, a nie przejmujesz się 135 cm... murarz machni Ci ściankę na 155 cm, dojdzie tynk to i owo i będzie git. Koncepcja jest ważna a nie precyzja - przynajmniej na tym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A ja pomyśłałam sobie,że może tak - wanna do wnęki i częściowo wystająca , a tam gdzie wnęka moza zrobić stanowisko na wszystkie buteleczki , szampony , o∂zywki i nic na wejście nie stoi i nie szpeci...a za wanną wyrasta prosty murowany prysznic , na wprost wejścia , można go pięknie wykończyc i już nikt nie zwróci uwagi na kibelki po drodze...tylko okno by trza nad wannę przesunąć http://foto0.m.onet.pl/_m/7d124caf3aeb7a24ab544d0addcad4d8,12,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobra koncepcyjnie pewnie wyjdzie druga łazienka - nie ma kurcze co - tynk mi strzel i bedzie po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 w sensie ze w sensie Dobrosiu?http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAS_KzwewI/AAAAAAAAB0Q/46kIXfsLS1A/s720/Przechwytywanie%20w%20trybie%20pe%C5%82noekranowym%202009-02-09%20122639.jpgCoprawda mozna kosmetyki wannowe schowac, ale prysznicowych juz raczej nie przy klarownej szybie A jakby wogole walnąc takie okno w lazience na całą sciane? Wtedy nikt z tarasu by juz nie zaglądał do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mi osobiście też bardziej podoba się druga wersja No i przykro mi, że dzisiaj był fal start, ale może lepiej, bo mówią, że w poniedziałki niczego poważnego się nie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 w sensie ze w sensie Dobrosiu? http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAS_KzwewI/AAAAAAAAB0Q/46kIXfsLS1A/s720/Przechwytywanie%20w%20trybie%20pe%C5%82noekranowym%202009-02-09%20122639.jpg Coprawda mozna kosmetyki wannowe schowac, ale prysznicowych juz raczej nie przy klarownej szybie A jakby wogole walnąc takie okno w lazience na całą sciane? Wtedy nikt z tarasu by juz nie zaglądał do srodka jak dla mnie, to trochę w tym rozwiązaniu jest naćkane. Lepiej we wnęce zrobić prysznic, no ale to moje danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To tylko propozycja , ale wtedy zdecydowanie wanna nie narożna a prostokątna i z jej zakonczenia wyrastający prysznic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 09.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A jakby wogole walnąc takie okno w lazience na całą sciane? Wtedy nikt z tarasu by juz nie zaglądał do srodka eee... przesadziłaś troszkę... nie doczyścisz takiego okna. Będziesz marudziła, że zaburzy symetrię w kabinie prysznicowej. i jeszcze jedna kwestia - jeśli rzeczywiście byłaby to kabina - będzie ją trudniej utrzymać w czystości niż wannę. A to miejsce dość wyeksponowane w Twojej łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobra łazienka mniej wiecej jest. Jaka wersja nie bedzi to bedzie niezle wg mnie. Gorzej było z czescią dzienną. Oto wyniki moich zmagan: http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAVXeKUG9I/AAAAAAAAB00/d6zn7Hb7rpk/s720/sralonluty.JPG I teraz kto odgadnie co to za upiększenia które wprowadzilam w paincie temu medal http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAV9JDyY9I/AAAAAAAAB1U/Elj2oaYoA_Y/s720/hjkjkjhgf.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To tylko propozycja , ale wtedy zdecydowanie wanna nie narożna a prostokątna i z jej zakonczenia wyrastający prysznic.... wiem, że propozycja rzeczywiście, do tego rozwiązania zdecydowanie wanna prostokątna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A jakby wogole walnąc takie okno w lazience na całą sciane? Wtedy nikt z tarasu by juz nie zaglądał do srodka eee... przesadziłaś troszkę... nie doczyścisz takiego okna. Będziesz marudziła, że zaburzy symetrię w kabinie prysznicowej. i jeszcze jedna kwestia - jeśli rzeczywiście byłaby to kabina - będzie ją trudniej utrzymać w czystości niż wannę. A to miejsce dość wyeksponowane w Twojej łazience... Ty Grzesio chyba wiesz cos o sprzątaniu.Punkt dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To tylko propozycja , ale wtedy zdecydowanie wanna nie narożna a prostokątna i z jej zakonczenia wyrastający prysznic.... wiem, że propozycja rzeczywiście, do tego rozwiązania zdecydowanie wanna prostokątna oki kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mi osobiście też bardziej podoba się druga wersja No i przykro mi, że dzisiaj był fal start, ale może lepiej, bo mówią, że w poniedziałki niczego poważnego się nie zaczyna ja zem sie w poniedzialek urodzila, wszystko co wazne zaczeło sie dla mnie w ten wlasnie dzien, ale prawda, tak mowią mądrzy ludzie. Wtorek zato dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 09.02.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ty Grzesio chyba wiesz cos o sprzątaniu Tak. To się nazywa "fobia". Niestety (dla mnie samego) tak mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To teraz opowiem o czescie dziennej. Poniewaz ta moja kuchnia troche mało jak dla mnie ustawna zeby mogla spełniac wszystkie wymogi, potrzeby i ograniczenia dlatego wymysliłam: znow dwie wersje. W tej co juz pokazałam bedzie w kuchni kolumna z wysokich szaf - ale to nie jest zwykla kolumna, bo tu musze w nią w....rzucic lodówke - czarną lodówke, ktora juz mam i kocham. Wiec stanie słupek z mikro i piekarnikiem, potem czarnuch potem ukryte drzwi do spizarki. Cały słupek bedzie wyglądać jak sciana z forniru i tylko symetrycznie w srodku bedzie ta lodówka. Zeby juz ciągnąc fornir dalej do zdobien wymyslilam wnęke na akwarium w duzym pokoju. Bedzie zabudowana tym samym fornirem co słupki w kuchni od dołu do góry z dziurą na akwa. Teraz musze pomyslec jak zrobic zeby to wszystko mialo ładny wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja kupuję tę wersję najbardziej: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAI3p628gI/AAAAAAAAByk/rlivHPSitLw/s720/lazienka%20dzieci1%20rzut.JPG bo jednak kącik fekalny to kącik fekalny... A kabinę zrobiłabym bez brodzika i z przezroczystymi szybami prostokątną, wtedy prawie nie będzie widać, że jest i że przestrzeń zabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ty Grzesio chyba wiesz cos o sprzątaniu Tak. To się nazywa "fobia". Niestety (dla mnie samego) tak mam ... Jesli mozna cos zrobic zeby sie potem nie narobic, to warto to zrobic. Tego okna bym sie nie bała bo ono jest pod duzym zadaszeniem i pewnie nie bedzie za czesto widzialo szmaty. Gorzej z oknami zachodnimi- na nich zawsze widac najwiekszy kurz jak slonce przyswieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts