DorciaIQ 09.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To teraz opowiem o czescie dziennej. Poniewaz ta moja kuchnia troche mało jak dla mnie ustawna zeby mogla spełniac wszystkie wymogi, potrzeby i ograniczenia dlatego wymysliłam: znow dwie wersje. W tej co juz pokazałam bedzie w kuchni kolumna z wysokich szaf - ale to nie jest zwykla kolumna, bo tu musze w nią w....rzucic lodówke - czarną lodówke, ktora juz mam i kocham. Wiec stanie słupek z mikro i piekarnikiem, potem czarnuch potem ukryte drzwi do spizarki. Cały słupek bedzie wyglądać jak sciana z forniru i tylko symetrycznie w srodku bedzie ta lodówka. Zeby juz ciągnąc fornir dalej do zdobien wymyslilam wnęke na akwarium w duzym pokoju. Bedzie zabudowana tym samym fornirem co słupki w kuchni od dołu do góry z dziurą na akwa. Teraz musze pomyslec jak zrobic zeby to wszystko mialo ładny wygląd Z forniru???????? A gdzie Twoja biała angielska kuchnia?!??!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie ma to jak otworzyć stronkę zjebką, słowo daję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja kupuję tę wersję najbardziej: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAI3p628gI/AAAAAAAAByk/rlivHPSitLw/s720/lazienka%20dzieci1%20rzut.JPG bo jednak kącik fekalny to kącik fekalny... A kabinę zrobiłabym bez brodzika i z przezroczystymi szybami prostokątną, wtedy prawie nie będzie widać, że jest i że przestrzeń zabiera W zasadzie Dorciu to wystarczyloby postawic przezroczystą szybe w tym wydaniu i jest "kabina jak sie patrzy. Na podłoge mozaika - jak ja lubie mozaike pod stopami. Taka mozaika z kamyczków - otoczaków tez bylaby fajna pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie ma to jak otworzyć stronkę zjebką, słowo daję... no to bedziesz na tapecie Kochana No wlasnie taka kuchnia ma sie tutaj nijak do samego sposobu zabudowy jaki sobie upatrzyłam. Ale biała i tak bedzie - tylko proste fronty. I tylko ten słupek wysoki bedzie z drzewa i blat. Dorcia moja koncepcja pierwotna runeła bezpowrotnie ;( - poddałam sie tak jak Ty z białymi drewnianymi oknami, ale dlugo walczylam o angielską kolonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 09.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ... miałem na myśli zachlapane okno od wewnątrz - woda z prysznica zostawia z czasem swoje ślady na szkle, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 09.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie ma to jak otworzyć stronkę zjebką, słowo daję... no to bedziesz na tapecie Kochana No wlasnie taka kuchnia ma sie tutaj nijak do samego sposobu zabudowy jaki sobie upatrzyłam. Ale biała i tak bedzie - tylko proste fronty. I tylko ten słupek wysoki bedzie z drzewa i blat. Dorcia moja koncepcja pierwotna runeła bezpowrotnie ;( - poddałam sie tak jak Ty z białymi drewnianymi oknami, ale dlugo walczylam o angielską kolonie Ale blat z takiego samego drzewa jak słupek? Bo to chyba się nie da, skoro fornir... Nie będzie za dużo kolorów, razem z czarną lodówką? PS Znalazłaś sobie czarny piekarnik? Bo ja ostatnio widziałam gdzieś czarny i nie-retro, w domu mam fotkę to Ci wkleję wieczorkiem jak nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A w ogóle to ja na Twoim miejscu i z Twoim upodobaniem do zielonego (którego ja nie uwielbiam, a to co widziałam mnie powaliło), strzeliłabym sobie zielone drewniane drzwi wejściowe i okna... Widziałam ostatnio taki zestaw na Bartyckiej i był po prostu śliiiiczny! I do grafitowego dachu jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie ma to jak otworzyć stronkę zjebką, słowo daję... no to bedziesz na tapecie Kochana No wlasnie taka kuchnia ma sie tutaj nijak do samego sposobu zabudowy jaki sobie upatrzyłam. Ale biała i tak bedzie - tylko proste fronty. I tylko ten słupek wysoki bedzie z drzewa i blat. Dorcia moja koncepcja pierwotna runeła bezpowrotnie ;( - poddałam sie tak jak Ty z białymi drewnianymi oknami, ale dlugo walczylam o angielską kolonie Ale blat z takiego samego drzewa jak słupek? Bo to chyba się nie da, skoro fornir... Nie będzie za dużo kolorów, razem z czarną lodówką? PS Znalazłaś sobie czarny piekarnik? Bo ja ostatnio widziałam gdzieś czarny i nie-retro, w domu mam fotkę to Ci wkleję wieczorkiem jak nie masz... Dorciu bedzie drewniany blat i taki sam fornir na slupkach - identyczny. Do tego biale prose szafki i czarny sprzęt. Myslisz ze to za duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 09.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 hi, to odwrotnie niz ja. Specjalnie postawilam akwa tam gdzie najciemniej, zeby bylo najlepsze odbicie swiatła i jak sie sciemni to zeby oswietlalo ten kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tak by to bylo tylko nie wiem jakie drewno jeszcze - pewnie dąb - na rys buk nibyhttp://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAlNEzanjI/AAAAAAAAB2M/9nj9REe1nY4/kuchnia%20kolory.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 znow nie dziala: http://images29.fotosik.pl/324/8295e51816aad6cemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aha, to oki. W sumie sama chcę mieć 3 kolory (bo blatu nie dopasuję jak chcę z kamienia do szarego ani do czerwonego ) i się trochę boję czy to nie za dużo... Jeszcze coś musi być między szafkami, nad blatem, a u Ciebie tego problemu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ale dziś piszecie ... nie nadążam czytać wieczorkiem nadrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 cześć mysia widzę w dzienniku że Ci się wnętrzności przewracają w związku z jutrzejszą premierą nie bądź rura i nie pękaj buziaki i powodzenia ................................ no i dobrej pogody straszą mrozem w przyszłym tygodniu (w nocy do minus 10 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aha, to oki. W sumie sama chcę mieć 3 kolory (bo blatu nie dopasuję jak chcę z kamienia do szarego ani do czerwonego ) i się trochę boję czy to nie za dużo... Jeszcze coś musi być między szafkami, nad blatem, a u Ciebie tego problemu nie ma Nie masz wyboru jak tylko dac to samo na sciane co na blat. Pamiętaj, czarne jest piękne Doszła wyecena okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Ilonka jakie duze macie akwarium? i z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aha, to oki. W sumie sama chcę mieć 3 kolory (bo blatu nie dopasuję jak chcę z kamienia do szarego ani do czerwonego ) i się trochę boję czy to nie za dużo... Jeszcze coś musi być między szafkami, nad blatem, a u Ciebie tego problemu nie ma Nie masz wyboru jak tylko dac to samo na sciane co na blat. Pamiętaj, czarne jest piękne Doszła wyecena okien? No a ja czarnego ni mom Właśnie sprawdzam - jest! O kurka, myślałam że drożej będzie To jest pewnie bez żadnych okuć antywłamaniowych, nie? I zwykła podwójna szyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts