DorciaIQ 09.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A czemu tam są okna uchylno-przesuwne? To nie mają być takie jak u Rasi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A czemu tam są okna uchylno-przesuwne? To nie mają być takie jak u Rasi??? a czemus nie mowila ze chcesz przesuwne. 3 metrowe przesuwne 15 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 09.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Ilonka jakie duze macie akwarium? i z czym? Ostatnio zmieniliśmy ze 130 na 250L a w tej chwili zostało ok. 20 neonów, 1 kosiarka i 6 jeszcze jakiś rybek ale nie pamiętam co to za rybki. To akwarium ma być raczej roślinne ale niestety po przeprowadzce wszystko przestało rosnąć Więc na razie nic nie robimy aż wreszcie wszystko ruszy. A oświetlenie też mam T5 ale na razie tylko trzy żarówy świcą A ty jakie akwarium masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Ilonka jakie duze macie akwarium? i z czym? Ostatnio zmieniliśmy ze 130 na 250L a w tej chwili zostało ok. 20 neonów, 1 kosiarka i 6 jeszcze jakiś rybek ale nie pamiętam co to za rybki. To akwarium ma być raczej roślinne ale niestety po przeprowadzce wszystko przestało rosnąć Więc na razie nic nie robimy aż wreszcie wszystko ruszy. A oświetlenie też mam T5 ale na razie tylko trzy żarówy świcą A ty jakie akwarium masz? jedno Twojego sajzu z pyszczakami, a drugie troche większejsze - 600 literków z amazonką generalnie, troche modyfikowana. Tez czekamy, az sie po przeprowadzce rosliny obudzą: 5-6 glonojadów i gibicepsy i plekostomusy ze 30 czarnych neonek ze 20 czerwonych neonek ze 20 bystrzyków neonowych stadko rodostomusów 5 czy 6 bocji wspaniałych 5 skalarów molinezje - pare sztuk kosiarki byly, ale stado padlo przy przeprowadzce a i mamy jednego guramina wspaniałego co nam tak srednio pasuje, ale trzymamy go- staruszka z zamierzchlych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Ilonka jakie duze macie akwarium? i z czym? Ostatnio zmieniliśmy ze 130 na 250L a w tej chwili zostało ok. 20 neonów, 1 kosiarka i 6 jeszcze jakiś rybek ale nie pamiętam co to za rybki. To akwarium ma być raczej roślinne ale niestety po przeprowadzce wszystko przestało rosnąć Więc na razie nic nie robimy aż wreszcie wszystko ruszy. A oświetlenie też mam T5 ale na razie tylko trzy żarówy świcą A ty jakie akwarium masz? jedno Twojego sajzu z pyszczakami, a drugie troche większejsze - 600 literków z amazonką generalnie, troche modyfikowana. Tez czekamy, az sie po przeprowadzce rosliny obudzą: 5-6 glonojadów i gibicepsy i plekostomusy ze 30 czarnych neonek ze 20 czerwonych neonek ze 20 bystrzyków neonowych stadko rodostomusów 5 czy 6 bocji wspaniałych 5 skalarów molinezje - pare sztuk kosiarki byly, ale stado padlo przy przeprowadzce a i mamy jednego guramina wspaniałego co nam tak srednio pasuje, ale trzymamy go- staruszka z zamierzchlych czasów przepraszam, ale jak zaczęłam czytać od końca, to mi się wydawało, że to jakiś przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Ilonka jakie duze macie akwarium? i z czym? Ostatnio zmieniliśmy ze 130 na 250L a w tej chwili zostało ok. 20 neonów, 1 kosiarka i 6 jeszcze jakiś rybek ale nie pamiętam co to za rybki. To akwarium ma być raczej roślinne ale niestety po przeprowadzce wszystko przestało rosnąć Więc na razie nic nie robimy aż wreszcie wszystko ruszy. A oświetlenie też mam T5 ale na razie tylko trzy żarówy świcą A ty jakie akwarium masz? jedno Twojego sajzu z pyszczakami, a drugie troche większejsze - 600 literków z amazonką generalnie, troche modyfikowana. Tez czekamy, az sie po przeprowadzce rosliny obudzą: 5-6 glonojadów i gibicepsy i plekostomusy ze 30 czarnych neonek ze 20 czerwonych neonek ze 20 bystrzyków neonowych stadko rodostomusów 5 czy 6 bocji wspaniałych 5 skalarów molinezje - pare sztuk kosiarki byly, ale stado padlo przy przeprowadzce a i mamy jednego guramina wspaniałego co nam tak srednio pasuje, ale trzymamy go- staruszka z zamierzchlych czasów przepraszam, ale jak zaczęłam czytać od końca, to mi się wydawało, że to jakiś przepis tak jakby Mowilam juz dzisiaj ze mam wycene okien? I ze szczeka mi szczęka na ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Ilonka jakie duze macie akwarium? i z czym? Ostatnio zmieniliśmy ze 130 na 250L a w tej chwili zostało ok. 20 neonów, 1 kosiarka i 6 jeszcze jakiś rybek ale nie pamiętam co to za rybki. To akwarium ma być raczej roślinne ale niestety po przeprowadzce wszystko przestało rosnąć Więc na razie nic nie robimy aż wreszcie wszystko ruszy. A oświetlenie też mam T5 ale na razie tylko trzy żarówy świcą A ty jakie akwarium masz? jedno Twojego sajzu z pyszczakami, a drugie troche większejsze - 600 literków z amazonką generalnie, troche modyfikowana. Tez czekamy, az sie po przeprowadzce rosliny obudzą: 5-6 glonojadów i gibicepsy i plekostomusy ze 30 czarnych neonek ze 20 czerwonych neonek ze 20 bystrzyków neonowych stadko rodostomusów 5 czy 6 bocji wspaniałych 5 skalarów molinezje - pare sztuk kosiarki byly, ale stado padlo przy przeprowadzce a i mamy jednego guramina wspaniałego co nam tak srednio pasuje, ale trzymamy go- staruszka z zamierzchlych czasów przepraszam, ale jak zaczęłam czytać od końca, to mi się wydawało, że to jakiś przepis tak jakby Mowilam juz dzisiaj ze mam wycene okien? I ze szczeka mi szczęka na ziemi? to aż taka powalająca cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko a te twoje rybki nie będą miały za ciemno w tym kącie? Po za tym nie będzie je miał kto podziwiać, takie schowane. Ja to przerabiałam w mieszkanku, rybki były w taki miejscu że aby je podziwiać trzeba było wstać z kanapy, troszkę wkurzające. Po za tym rybki nie dało się przenieść bo akwarium w ścianie więc trzeba było z meblami latać po pokoju u mnie raczej odpada wersja prenoszenia akwarium. w srodku pali sie zebym nie sklamala 5 t5 po 80 watt kazda No właśnie i żeby uniknąć kosztów za prąd i przenoszenia mebli postawiła bym akwarium w innym miejscu np. tam gdzie ta bujna zieleń Ilonka jakie duze macie akwarium? i z czym? Ostatnio zmieniliśmy ze 130 na 250L a w tej chwili zostało ok. 20 neonów, 1 kosiarka i 6 jeszcze jakiś rybek ale nie pamiętam co to za rybki. To akwarium ma być raczej roślinne ale niestety po przeprowadzce wszystko przestało rosnąć Więc na razie nic nie robimy aż wreszcie wszystko ruszy. A oświetlenie też mam T5 ale na razie tylko trzy żarówy świcą A ty jakie akwarium masz? jedno Twojego sajzu z pyszczakami, a drugie troche większejsze - 600 literków z amazonką generalnie, troche modyfikowana. Tez czekamy, az sie po przeprowadzce rosliny obudzą: 5-6 glonojadów i gibicepsy i plekostomusy ze 30 czarnych neonek ze 20 czerwonych neonek ze 20 bystrzyków neonowych stadko rodostomusów 5 czy 6 bocji wspaniałych 5 skalarów molinezje - pare sztuk kosiarki byly, ale stado padlo przy przeprowadzce a i mamy jednego guramina wspaniałego co nam tak srednio pasuje, ale trzymamy go- staruszka z zamierzchlych czasów przepraszam, ale jak zaczęłam czytać od końca, to mi się wydawało, że to jakiś przepis tak jakby Mowilam juz dzisiaj ze mam wycene okien? I ze szczeka mi szczęka na ziemi? to aż taka powalająca cena ? aluminium tanie nie jest Ciesze sie ze chociaz kupilam wczesniej do nowego domu pralke i lodówke. Teraz mnie juz nie stac na taki sprzęt ,a jeszcze łopata nie poszla w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysia, aż tak źle? Chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza a ja myślałam, że Ty dzisiaj startujesz? ... to trzymam kciuki jutro ... i przestań się denerwować, bo nic nie zmienisz ... ogary poszły w las Zapytam jeszcze na jakie okna robiłyście wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 09.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 My też wcześniej mieliśmy pyszczaki, są cudne ale niestety agresywne. Nasze akwarium to wcześniejsze było wysokie ale wąskie ( przez to że w ścianie ) i niestety za mało miejsca miały rybki więc jak podrosły to zaczęły ze sobą walczyć No i zostały wszystkie oddane( bo pewnie by się pozjadały ), a potem zamiast kamieni zieleń się pojawiła A 600L pewnie mnie będzie czekało Może masz gdzieś zdjęcie swojego kolosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 09.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Myszko to ile te Pan chce za okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysia nie narzekaj - jest tylko trochę drożej niż w drewnie, a myślałam że będzie z 2x tyle... Oj tam przesuwne - po prostu myślałam, że powiedziałaś panu tak samo jak sobie, i że Ty też chcesz uchylno-przesuwne, a takie w drewnie jest ciężkie, to co dopiero w alu - lepiej takie Rasiowe sobie zrób... Jak będziesz robiła w ogóle alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza a ja myślałam, że Ty dzisiaj startujesz? ... to trzymam kciuki jutro ... i przestań się denerwować, bo nic nie zmienisz ... ogary poszły w las Zapytam jeszcze na jakie okna robiłyście wyceny? Za aluminiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysia nie narzekaj - jest tylko trochę drożej niż w drewnie, a myślałam że będzie z 2x tyle... Oj tam przesuwne - po prostu myślałam, że powiedziałaś panu tak samo jak sobie, i że Ty też chcesz uchylno-przesuwne, a takie w drewnie jest ciężkie, to co dopiero w alu - lepiej takie Rasiowe sobie zrób... Jak będziesz robiła w ogóle alu No wiesz co, moj małzon okreslil ta cene jako graniczną granice mozliwosci jesli jest taka koniecznosc. Ja sobie zrobie po Rasiowemu rozsuwno- rozsuwne. Mi wyszly alu ponad 2 razy drozej niz plastiki, ale chociaz szyba U=0,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 myszka cos tam nakombinowała??? nie mogę się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej, to ile w koncu za te okna, bo sie nie polapalam? A co do akwarium to tez sie zastanawiam, ale malz zgodzi sie tylko na piranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 myszka cos tam nakombinowała??? nie mogę się połapać ale w czym Justysiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zakręciłam się z tymi lazienkami, salonami i kuchniami to mi się podoba tylko zamiast ścianki dałabym szkło przy prysznicu http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZAKTpIeOkI/AAAAAAAABzs/okwimDp-yAw/s720/fjksdbdd.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej, to ile w koncu za te okna, bo sie nie polapalam? A co do akwarium to tez sie zastanawiam, ale malz zgodzi sie tylko na piranie... Toc mowie, ze 2 razy tyle co plastiki Małgos. Mi sie piranie nie podobają, choc kiedys pamietam w Kraku w jednej knajpce na Lea bodajze było wieeeelkie akwarium pod barem, własnie z piraniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts