DorciaIQ 10.02.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Niezła ta Twoja wywrotowa historyjka I zgadzam się z Małgoś - też właśnie chciałam mówić, żeby ciut przysunąć, bo latać z garami taki kawał to nic przyjemnego... Ja mam teraz w odległości jednej szafki (właściwie zmywarki) i jest ciasno, to fakt, ale przynajmniej wygodnie z odlewaniem i myciem płyty (no dobra, to odpada bo gazu nie będzie ) ale tak baaardzo daleko to też może być niewygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A ja znowu swoje z otwieraniem stronek - kiedy ta kumulacja w totku? Mysia no opowiadaj, bo wszyscy jesteśmy ciekawi Twojej dziurki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ale tu się działo! zazdroszczę Wam tych aluminiowych okien. u mnie nie wchodziły w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czemu nie? Jeśli z powodu kasy, to nie martw się - u nas też nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobry Mycha no pokazuj dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześć Myszko , trzymam kciukasy , mam nadzieję ,że już dziś prawdziwy start nastapił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 10.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Brawo Mysia!!! Tak trzymaj! Piękna koparka, na pewno zrobi dziurę jak marzenie A, bo wiecie, dostałem od Mysi mms'a ze zdjęciem z placu boju/budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam się i ja w oczekiwaniu na Mysiową dziurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Brawo Mysia!!! Tak trzymaj! Piękna koparka, na pewno zrobi dziurę jak marzenie A, bo wiecie, dostałem od Mysi mms'a ze zdjęciem z placu boju/budowy Ja też, ja też!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif ...kciuki za dziurę trzymam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Brawo Mysia!!! Tak trzymaj! Piękna koparka, na pewno zrobi dziurę jak marzenie A, bo wiecie, dostałem od Mysi mms'a ze zdjęciem z placu boju/budowy Hmmmm czy ja jestem zazdrosna?!?!?!? NO JASNE ŻE TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 10.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hmmmm czy ja jestem zazdrosna?!?!?!? NO JASNE ŻE TAK! czego beczy? koparki nie widziała? najważniejsze, że się dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czemu nie? Jeśli z powodu kasy, to nie martw się - u nas też nie wchodzą rozstrzał pomiędzy tatową wyceną a urzędowskim był taaaaaaaki że jakbym do tego dodała alu to bym kafle do łazienki kupiła dopiero w kolejnym stuleciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A czemu tylko wybrańcy dostają smsy z koparkami???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Brawo Mysia!!! Tak trzymaj! Piękna koparka, na pewno zrobi dziurę jak marzenie A, bo wiecie, dostałem od Mysi mms'a ze zdjęciem z placu boju/budowy Czyli udało się ruszyć w dniu dzisiejszym? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 10.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czyli udało się ruszyć w dniu dzisiejszym? Super! o - i to jest pozytywne myślenie! Super jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dawaj Grześ te koparkę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 10.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 za wielgaśna jest, nie wjedzie ale poczekajmy na sesję zdjęciową w dzienniku może, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A czemu tylko wybrańcy dostają smsy z koparkami???!!!! no właśnie Mysia, z niecierpliwością czekam na fotorelację No i powodzenia, to dla ciebie mam nadzieję, jeden z najpiękniejszych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Grześ , myślisz, że wyjdą jakiekolwiek zdjęcia jak sie komu tak rączki trzęsą z wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hehe upomniałam się i też dostałam Ale nie wrzucę, bo nawet gdybym miała kabelek do komórki przy sobie, to i tak na pracowym kompie mam zablokowanego fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts