Maluszek 10.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Też czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hehe upomniałam się i też dostałam Ale nie wrzucę, bo nawet gdybym miała kabelek do komórki przy sobie, to i tak na pracowym kompie mam zablokowanego fotosika Dorcia a masz kabelek? Bo jakbys miala to ja prosze o zdjecie na krzynke to uruchomie fotosika. Wrócilam, ale nie moge podpiąc tej porypanej komorki do lapka, ani na kablu ani na usb. Cos tu musi byc na rzeczy,a le jestem taka zaaferowana ze nie odkryje teraz o co tu kurka chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hehe upomniałam się i też dostałam Ale nie wrzucę, bo nawet gdybym miała kabelek do komórki przy sobie, to i tak na pracowym kompie mam zablokowanego fotosika Dorcia a masz kabelek? Bo jakbys miala to ja prosze o zdjecie na krzynke to uruchomie fotosika. Wrócilam, ale nie moge podpiąc tej porypanej komorki do lapka, ani na kablu ani na usb. Cos tu musi byc na rzeczy,a le jestem taka zaaferowana ze nie odkryje teraz o co tu kurka chodzi Mysia, spokojnie uda się. My cierpliwie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 cierpliwie? dobre sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no Mysz nie wymagaj od nas zbyt wiele Nie dość , że niektórzy dostali foty wcześniej , a niektórzy nie.....to jeszcze ci drudzy niektórzy mają CIERPLIWIE czekać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mycha no weź pokazuj bo ja na swoją jeszcze czekac muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 10.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Grześ , myślisz, że wyjdą jakiekolwiek zdjęcia jak sie komu tak rączki trzęsą z wrażenia ? Mysia, trzęsły Ci się rączki z wrażenia? to Ty lepiej nie wybieraj się na bud, jak będą gruchy z betonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 to jeszcze tu wkleje. no wiec przyjechal rano pan MAriusz wziął mnie i Maje na budowe - rety na prawdziwą budowe!w dodatku moją wlasną prywatną i małżową. A wziął mnie bo moj Mariusz mąż byl rano tak zaaferowany ze zabrał ze sobą do pracy dwie pary kluczykow do auta, ktorym nie jechal (bo jechal kolejką) no i jechałam z Wykonawcą, czego zresztą nie załuje, bo bylo miło, a Maja nam spiewała piosenki po swojemu. Przyjechala zółta, wspaniała koparka, przyswieciło tez słoneczko i pan Robert Koparkowy zabrał sie do zgarniania ziemi, za której rozgarniecie na dzialce -tak nota bene- zaplacilismy w maju kupe kasy . Pomarzlimy, pogadali, popatrzyli na jablonke i pojechali. ot i całe moje budowanie. Musze jeszcze tylko powiedziec, ze juz nie moge sie doczekac, az mąz wroci z pracy - to pojedziemy na ogledziny raz jeszcze, no i moze pomoze mi wydrzec narobione zdjecia z paszczy komórkowej zeby Wam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 O masz, to Ty normalnego aparata nie wzięła???? Kabelek mam w domu, w domu będę po 21, a czy się uda zgrać to nie wiem, bo nie zgrywałam nigdy MMS-owych, tylko własne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ekstra!!!! wspominam to z rozrzewnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no udalo mi sie: dziewicza dzialeczka i piekna jabłonkahttp://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZF9gmFpTAI/AAAAAAAAB3c/N_Lt4kAIi5E/s640/DSC00041.JPG kopareczka pracuje. Widzicie jaki szron i jak kałuże przymarzły w jedną noc?http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZF-JrrkvFI/AAAAAAAAB3k/pu09FY6OPaU/s640/DSC00046.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 O masz, to Ty normalnego aparata nie wzięła???? Kabelek mam w domu, w domu będę po 21, a czy się uda zgrać to nie wiem, bo nie zgrywałam nigdy MMS-owych, tylko własne... No a jak mialam wziąść jak aparat naszykowany byl i czekał w samochodzie do ktorego miałam access denied? Rece mi sie nie trzęsły, bo ja w akcji to raczej opanowana jestem, ale teraz mi sie troche potrzęsują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 brawo mysiu nie ma to jak pierwsza łycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 mężu mój a Ty widziales juz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Fajnie, dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Śliczna kopareczka A jabłonka się uchowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no cudo ale jakby mało wiecej trzeba fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no co Wy nienasyceni. W zasadzie to co jeszcze chcecie zobaczyc?Wieczorem wybieram sie z aparacikiem to cos cykne (i tak juz bedzie codzien?) Beta Greto niestety jabłonka miała ostatnie ujęcie ;(. Strasznie mi jej szkoda, ale jest i tak juz strasznie chora, ech..... plakac mi sie chce.Kazdy mowi, ze sobie nowe ładne posadze, ale ja nic do starego nie mam, a zanim to nowe bedzie takie duze jak to stare to ja tez juz bede stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 a moj mąz mial swietny pomysl. Za kazdym razem bedziemy robic na dzialce zdjecie z tego samego miejsca, a p o budowie skleimy z tego fotostory. Taki gadzecik nasz mały - filmik [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mycha tak juz będzie codziennie a nienasyceni no wiesz jedna fotka to co to ma być to już Ci zostało Mysia akację podadzić podobno bardzo szybko rośnie ja mam na szczęście 3 brzózki które musiałam własną piersia obronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts