Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hehe upomniałam się i też dostałam 8) :lol:

Ale nie wrzucę, bo nawet gdybym miała kabelek do komórki przy sobie, to i tak na pracowym kompie mam zablokowanego fotosika :-?

Dorcia a masz kabelek?

Bo jakbys miala to ja prosze o zdjecie na krzynke to uruchomie fotosika.

Wrócilam, ale nie moge podpiąc tej porypanej komorki do lapka, ani na kablu ani na usb. Cos tu musi byc na rzeczy,a le jestem taka zaaferowana ze nie odkryje teraz o co tu kurka chodzi

Hehe upomniałam się i też dostałam 8) :lol:

Ale nie wrzucę, bo nawet gdybym miała kabelek do komórki przy sobie, to i tak na pracowym kompie mam zablokowanego fotosika :-?

Dorcia a masz kabelek?

Bo jakbys miala to ja prosze o zdjecie na krzynke to uruchomie fotosika.

Wrócilam, ale nie moge podpiąc tej porypanej komorki do lapka, ani na kablu ani na usb. Cos tu musi byc na rzeczy,a le jestem taka zaaferowana ze nie odkryje teraz o co tu kurka chodzi

Mysia, spokojnie uda się. My cierpliwie poczekamy :D

to jeszcze tu wkleje.

no wiec przyjechal rano pan MAriusz wziął mnie i Maje na budowe - rety na prawdziwą budowe!w dodatku moją wlasną prywatną i małżową. A wziął mnie bo moj Mariusz mąż byl rano tak zaaferowany ze zabrał ze sobą do pracy dwie pary kluczykow do auta, ktorym nie jechal (bo jechal kolejką) no i jechałam z Wykonawcą, czego zresztą nie załuje, bo bylo miło, a Maja nam spiewała piosenki po swojemu.

Przyjechala zółta, wspaniała koparka, przyswieciło tez słoneczko i pan Robert Koparkowy zabrał sie do zgarniania ziemi, za której rozgarniecie na dzialce -tak nota bene- zaplacilismy w maju kupe kasy . Pomarzlimy, pogadali, popatrzyli na jablonke i pojechali. ot i całe moje budowanie.

Musze jeszcze tylko powiedziec, ze juz nie moge sie doczekac, az mąz wroci z pracy - to pojedziemy na ogledziny raz jeszcze, no i moze pomoze mi wydrzec narobione zdjecia z paszczy komórkowej zeby Wam pokazać

no udalo mi sie:

dziewicza dzialeczka i piekna jabłonka

http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZF9gmFpTAI/AAAAAAAAB3c/N_Lt4kAIi5E/s640/DSC00041.JPG

kopareczka pracuje. Widzicie jaki szron i jak kałuże przymarzły w jedną noc?

http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZF-JrrkvFI/AAAAAAAAB3k/pu09FY6OPaU/s640/DSC00046.JPG

O masz, to Ty normalnego aparata nie wzięła????

Kabelek mam w domu, w domu będę po 21, a czy się uda zgrać to nie wiem, bo nie zgrywałam nigdy MMS-owych, tylko własne...

No a jak mialam wziąść jak aparat naszykowany byl i czekał w samochodzie do ktorego miałam access denied?

Rece mi sie nie trzęsły, bo ja w akcji to raczej opanowana jestem, ale teraz mi sie troche potrzęsują

no co Wy nienasyceni. W zasadzie to co jeszcze chcecie zobaczyc?

Wieczorem wybieram sie z aparacikiem to cos cykne (i tak juz bedzie codzien?)

Beta Greto niestety jabłonka miała ostatnie ujęcie ;(. Strasznie mi jej szkoda, ale jest i tak juz strasznie chora, ech..... plakac mi sie chce.

Kazdy mowi, ze sobie nowe ładne posadze, ale ja nic do starego nie mam, a zanim to nowe bedzie takie duze jak to stare to ja tez juz bede stara

Mycha tak juz będzie codziennie :wink: a nienasyceni no wiesz jedna fotka to co to ma być :lol:

to już Ci zostało Mysia akację podadzić podobno bardzo szybko rośnie :roll:

ja mam na szczęście 3 brzózki które musiałam własną piersia obronić :lol: