78mysz 11.02.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ilonko a może tak własny dziennik? Tak tak zaczynaj zakładac Ilona ten dziennik, bo musisz sie z nami zzyc i czuc sie nam winna wyjasnien z budowy, a nie bedziesz miala czasu na wklejanie zdjec,jak juz sie zacznie, ale bedziesz sie czula zobowiązana wzgledem nas wiec jednak bedziesz je wklejac . No tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.02.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Myszko, pięknie !!!!! Ja też chcę mieć taką dziurę już No wiesz co? mysle ze nie byla bys za szczesliwa z taaaaką dziurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Efilko jak tylko zacznę budowę to na pewno będzie dzienniczek i komentarze. A do tego czasu będę wam kibicować. żeby założyć dziennik to wcale nie trzeba mieć rozpoczętej budowy wymigujesz się z ust mi to wyjęłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 mysia gratki...juz jestes obszarnikiem..z powstajacą norka jak sie patrzy nio nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Myszko, pięknie !!!!! Ja też chcę mieć taką dziurę już No wiesz co? mysle ze nie byla bys za szczesliwa z taaaaką dziurą to mnie nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.02.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Myszko, pięknie !!!!! Ja też chcę mieć taką dziurę już No wiesz co? mysle ze nie byla bys za szczesliwa z taaaaką dziurą to mnie nie znasz no nie wiem co na to Twój małż by powiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Myszko, pięknie !!!!! Ja też chcę mieć taką dziurę już No wiesz co? mysle ze nie byla bys za szczesliwa z taaaaką dziurą to mnie nie znasz no nie wiem co na to Twój małż by powiedzial wytłumaczy mu się, że tak musi być wstyd przyznać, ale on się w ogóle na budowaniu nie zna, więc wszystko łyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.02.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Myszko, pięknie !!!!! Ja też chcę mieć taką dziurę już No wiesz co? mysle ze nie byla bys za szczesliwa z taaaaką dziurą to mnie nie znasz no nie wiem co na to Twój małż by powiedzial wytłumaczy mu się, że tak musi być wstyd przyznać, ale on się w ogóle na budowaniu nie zna, więc wszystko łyknie co to za wstyd? toz to sama radość jest miec takiego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Myszko to coś zaczęło już się dziać ... teraz to już z górki na pazurki i za chwilę domek będzie stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Myszko to coś zaczęło już się dziać ... teraz to już z górki na pazurki i za chwilę domek będzie stał trala la la la.... i będziemy miały następne miejsce do urządzania podświetlanej sypialni.... Mycha jest dobrze... a będzie jeszcze lepiej, niech ino słonko wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 11.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Efilko jak tylko zacznę budowę to na pewno będzie dzienniczek i komentarze. A do tego czasu będę wam kibicować. żeby założyć dziennik to wcale nie trzeba mieć rozpoczętej budowy wymigujesz się Chyba troszkę masz racje, ale to z tego powodu że nie potrafię tak ciekawie pisać jak wy więc mój dziennik będzie raczej foto dziennikiem. Po za tym ostatnio u mnie się tak wszystko pogmatwało że najbardziej realnym terminem rozpoczęcia budowy będzie dopiero przyszły rok No ale do tego czasu będę przeglądać wasze dzienniki aby zbierać wszystkie informacje no i zaczerpnąć troszkę inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 11.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jak to ja nie mam dziury? a jakze by to było: http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZLJUtcIemI/AAAAAAAAB7E/mrFguvJWduA/s720/20090210_843.JPG I łopate wbito: http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZLIyu4DW4I/AAAAAAAAB6k/JsCd-jt2BSA/s720/20090210_845.JPG Gratuluję ślicznej dziurki, no i pierwszej łopaty tylko czemu ona taka samotna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Efilko jak tylko zacznę budowę to na pewno będzie dzienniczek i komentarze. A do tego czasu będę wam kibicować. żeby założyć dziennik to wcale nie trzeba mieć rozpoczętej budowy wymigujesz się Chyba troszkę masz racje, ale to z tego powodu że nie potrafię tak ciekawie pisać jak wy więc mój dziennik będzie raczej foto dziennikiem. Po za tym ostatnio u mnie się tak wszystko pogmatwało że najbardziej realnym terminem rozpoczęcia budowy będzie dopiero przyszły rok No ale do tego czasu będę przeglądać wasze dzienniki aby zbierać wszystkie informacje no i zaczerpnąć troszkę inspiracji ja tam bardzo lubię foto dzienniki wzrokowcem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 myszko dziurka piękna żeby pogoda była lepsza to bym sobie podjechała do Ciebie a tak to mi się trochę nie chce z domu wyłazić ale oczywiście jakbyś zmarzla to do siebie na herbatkę/kawkę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 O DZIURWA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 O DZIURWA !!! o łopacie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Niezłe dziursko na dobry początek FAjnie,że już się dzieje .Ani się obejrzymy a z tej dziury coś wyjdzie i będzie w górę rosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Efilko jak tylko zacznę budowę to na pewno będzie dzienniczek i komentarze. A do tego czasu będę wam kibicować. żeby założyć dziennik to wcale nie trzeba mieć rozpoczętej budowy wymigujesz się Chyba troszkę masz racje, ale to z tego powodu że nie potrafię tak ciekawie pisać jak wy więc mój dziennik będzie raczej foto dziennikiem. Po za tym ostatnio u mnie się tak wszystko pogmatwało że najbardziej realnym terminem rozpoczęcia budowy będzie dopiero przyszły rok No ale do tego czasu będę przeglądać wasze dzienniki aby zbierać wszystkie informacje no i zaczerpnąć troszkę inspiracji kochana ja mam dziennik założony od ponad dwóch lat i jeszcze łopaty nie wbiłam, więc nie marudź i zakładaj A ja też raczej talentu do pisania nie mam. Ale co mi tam, piszę dla siebie, zapisuję fajne pomysły, aby mi nie uciekły i potem sobie będę to z rodzinką czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no w końcu jest dziura i to jaka duuuuuuuuuuuuuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ależ piękna ta dziura PANI INWESTORKO fajnie, że się już dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts