Kruela 12.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cześć Myszko ... dzisiaj od rana spędzałam czas w towarzystwie Naszego Wykonawcy ... u mnie też mają wylewać tarasy i nijak mrozy mi nie pasują ... odczyniam zatem czary, aby nasze budowy ominęły Czy szef Twojej ekipy ma na imię Krzysztof? A jakzeby inaczej Krzysztof mu dali na chrzcie! Fajne chlopaki, jak sie wczoraj uwijali ze skrecaniem zbrojenia, normalnie milo bylo patrzec Tak właśnie podsłuchałam jak z nim rozmawiał ... niech się uwijają jak mróweczki budować domek dla myszeczki ... ależ mi się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ALe fajowo, ale fajowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 fajowo to bedzie jutro. 13go w piatek beda lac fundamenty. Nie jestem przesądna, ale mrozy zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Cześć Myszko ... dzisiaj od rana spędzałam czas w towarzystwie Naszego Wykonawcy ... u mnie też mają wylewać tarasy i nijak mrozy mi nie pasują ... odczyniam zatem czary, aby nasze budowy ominęły Czy szef Twojej ekipy ma na imię Krzysztof? A jakzeby inaczej Krzysztof mu dali na chrzcie! Fajne chlopaki, jak sie wczoraj uwijali ze skrecaniem zbrojenia, normalnie milo bylo patrzec Tak właśnie podsłuchałam jak z nim rozmawiał ... niech się uwijają jak mróweczki budować domek dla myszeczki ... ależ mi się zrymowało A dzisiaj jak rozmawial? No wiem, ze byl u Ciebie Elu.A wczoraj byl u mnie i dzwonil do Ciebie hihi. Do mnie wraca jutro, na D-day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 fajowo to bedzie jutro. 13go w piatek beda lac fundamenty. Nie jestem przesądna, ale mrozy zapowiadają Jak do -5 to luzik - na pewno dadzą przeciwmrozowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 fajowo to bedzie jutro. 13go w piatek beda lac fundamenty. Nie jestem przesądna, ale mrozy zapowiadają Jak do -5 to luzik - na pewno dadzą przeciwmrozowy taaaaak napewno. Bez dwoch zdan. Moze nie bedzie tych mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 fajowo to bedzie jutro. 13go w piatek beda lac fundamenty. Nie jestem przesądna, ale mrozy zapowiadają będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.02.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 myszko dziurka piękna żeby pogoda była lepsza to bym sobie podjechała do Ciebie a tak to mi się trochę nie chce z domu wyłazić ale oczywiście jakbyś zmarzla to do siebie na herbatkę/kawkę zapraszam Aniu, powiedz tylko słowo i jak sie cieplej zrobi to wpadaj do mnie na piknik mnie dwa razy zapraszać nie trzeba no to się na piknik do myszki wprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 myszko dziurka piękna żeby pogoda była lepsza to bym sobie podjechała do Ciebie a tak to mi się trochę nie chce z domu wyłazić ale oczywiście jakbyś zmarzla to do siebie na herbatkę/kawkę zapraszam Aniu, powiedz tylko słowo i jak sie cieplej zrobi to wpadaj do mnie na piknik mnie dwa razy zapraszać nie trzeba no to się na piknik do myszki wprosiłam Na rowerek Aniu i przez las. Tylko uważac trzeba na złego wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 fajowo to bedzie jutro. 13go w piatek beda lac fundamenty. Nie jestem przesądna, ale mrozy zapowiadają Jak do -5 to luzik - na pewno dadzą przeciwmrozowy taaaaak napewno. Bez dwoch zdan. Moze nie bedzie tych mrozów Właśnie oglądałam pogodę - jest spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mysza to bardzo szczęśliwy dzień ... ja Ci to mówię czarownica Kruela urodzona 13 w czwartek niestety, ale córka moja urodzona 13 w piątek, tez czarownica potwierdza, że wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią, że pogoda będzie cud miód malina na wylewanie fundamina ... oj się zagalopowałam w tych rymowankach ... fundamentu rzecz jasna ... do tego moje kości podpowiadają, że jutro mrozu nie budjet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no Mysia... 13 piątek i Twoje fundamenty to brzmi jak melodia zobaczysz będzie super... więcej niż -5 nie będzie także pełen luzik... aparat naładowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mycha 13-go nawet w sercu jest wiosna będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 (w tle Szefuncio mojej ekipy): http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SZLHX8T8W8I/AAAAAAAAB5g/qvVa_W6dkoE/s720/20090210_856.JPG To ten na rowerze? TRZTNASTEGO NAWET W GRUDNIU JEST WIOSNA TRZYNASTEGO KAŻDA DROGA JEST PROSTA TRZYNASTEGO NIE LICZY SIĘ STRAT TRZYNASTEGO OD MORZA DO TATR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No to Mysia minie Ci ten jutrzejszy dzień po prostu śpiewająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ciekawym ciekawym ciekawym..cio tam słychoffać u gryzonia w kolorze blond...dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 13.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Czyli dzisiaj fundamenty, mam nadzieje że ta dzisiejsza aura nie popsuje ci planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 pod Nadarzynem pada drobny śnieżek wiatr raczej slaby temperatura lekko na minusie myszko kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny. Myszko u nas zapowiadają mrozy przesunęliśmy tynkarzy na koniec marca a mieli wchodzić pod koniec lutego ... ale nie chcemy ryzykować nie strasz mnie nasi tynkarze wchodzą 23 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 pod Nadarzynem pada drobny śnieżek wiatr raczej slaby temperatura lekko na minusie myszko kciuki trzymam u mnie też śnieg sypie i to dość mocno, więc mam nadzieję, że u Mysi to nie będzie za bardzo przeszkadać. czekam na wieści z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts