Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny.

Myszko u nas zapowiadają mrozy :x przesunęliśmy tynkarzy na koniec marca :x a mieli wchodzić pod koniec lutego ... ale nie chcemy ryzykować :roll:

nie strasz mnie :( nasi tynkarze wchodzą 23 lutego :roll:

Ja nie umiem liczyć czy suwaczkownia? :roll:

I u nas sypie.....można wylewac jak sypie? :roll:

wszystko można!

ze szwagrem po flaszce w szczególności :wink:

Można można, ważne tylko, żeby temperatura nie spadła poniżej -6 , - 7, bo wtedy beton nie najlepiej wiąże.

A tak jak teraz - pełen luzik, ziemia miękka (wczoraj szpadelkowałem, to wiem), więc zero obaw

no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny.

Myszko u nas zapowiadają mrozy :x przesunęliśmy tynkarzy na koniec marca :x a mieli wchodzić pod koniec lutego ... ale nie chcemy ryzykować :roll:

Ty Sprytko! :D

Umówieni jesteśmy na 1 marca na tynkowanie ale panowie zapowiedzieli się tydzień wcześniej - zaczną sobie okna foliować, narożniki montować i takie tam

Ty, to trauma jakaś jest po prostu...

swoja drogą to niezły temat wyśledziłaś, jak ulał pasuje do dzisiejszej daty...

Grześ - to była jedyna rzecz, ktora zrywa mnie w środku nocy. To sie kurde zdarza. Gorzej jak masz już podłogi :) Trzeba patrzeć niestety na ręce..

taaa....

swoją drogą to dwie kwestie mnie się nasunęły:

1. no troszkę nierozważny/nieroztropny/mało zorientowany ten inwestor, tak na chłopski rozum można było przypuszczać, że jak się nasypie taką górę piachu, to potem to osiądzie...

2. inwestor wspomniał, że kierbud porzucił był ten łez padół... ciekawym, czy miało to jakiś związek z tą inwestycją...

Ty Sprytko! :D

Umówieni jesteśmy na 1 marca na tynkowanie ale panowie zapowiedzieli się tydzień wcześniej - zaczną sobie okna foliować, narożniki montować i takie tam

Ha! 8)

taaa....

swoją drogą to dwie kwestie mnie się nasunęły:

1. no troszkę nierozważny/nieroztropny/mało zorientowany ten inwestor, tak na chłopski rozum można było przypuszczać, że jak się nasypie taką górę piachu, to potem to osiądzie...

2. inwestor wspomniał, że kierbud porzucił był ten łez padół... ciekawym, czy miało to jakiś związek z tą inwestycją...

Grześ, myślisz, że go tam zakopali w tych fundamentach :o :lol:

Efilko mi sie wydaje, ze 23 lutego juz mrozów nie bedzie.

Nefciu nie bądz moją zmorą i nie strasz mnie. Powiedzieli, ze bedzie dobrze to ma byc dobrze. Ten wątek co zapodałas masakra. Dobrze, ze jakies rozwiązania są nawet na takie coś.

Grzesiu- obawiam sie,że sie mysliłes jesli chodzilo Ci o to czy mam zamiar nawiac.

Dobrosiu- w czym taki biały puszek miałby przeszkadzac. Wazne zeby jutro niebo nie było niebiesciutkie :o, bo to zwiastun mrozów.

Wiecie, co to wspaniałe przezycie uczestniczyc w czyms takim jak budowa (to mwie dzisiaj jutro oczywiscie moze sie cos zmienic w tej kwestii)

Dorciu- sniezek mnie zasypał troszke dzisiaj, przypominałam bałwana

pasie- niech ta wiosna juz przychodzi, bo mi zal chłopaków jak musieli gołymi rękami wybierac bagno z moich dziurek przed zalaniem

Aniuw muratorze- dzieki za relacje - Ty chyba za moją stacje pogodową bedziesz robic?

No i wszystkim dziękuje za uwagę i dzisiejsze wsparcie :)