dobroszka 13.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 I u nas sypie.....można wylewac jak sypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny. Myszko u nas zapowiadają mrozy przesunęliśmy tynkarzy na koniec marca a mieli wchodzić pod koniec lutego ... ale nie chcemy ryzykować nie strasz mnie nasi tynkarze wchodzą 23 lutego Ja nie umiem liczyć czy suwaczkownia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 13.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 I u nas sypie.....można wylewac jak sypie? wszystko można! ze szwagrem po flaszce w szczególności Można można, ważne tylko, żeby temperatura nie spadła poniżej -6 , - 7, bo wtedy beton nie najlepiej wiąże. A tak jak teraz - pełen luzik, ziemia miękka (wczoraj szpadelkowałem, to wiem), więc zero obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poczytaj : http://forum.muratordom.pl/zapada-mi-sie-plyta-betonowa,t151884.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 13.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poczytaj : http://forum.muratordom.pl/zapada-mi-sie-plyta-betonowa,t151884.htm Ty, to trauma jakaś jest po prostu... swoja drogą to niezły temat wyśledziłaś, jak ulał pasuje do dzisiejszej daty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny. Myszko u nas zapowiadają mrozy przesunęliśmy tynkarzy na koniec marca a mieli wchodzić pod koniec lutego ... ale nie chcemy ryzykować nie strasz mnie nasi tynkarze wchodzą 23 lutego Ja nie umiem liczyć czy suwaczkownia? Ty Sprytko! Umówieni jesteśmy na 1 marca na tynkowanie ale panowie zapowiedzieli się tydzień wcześniej - zaczną sobie okna foliować, narożniki montować i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poczytaj : http://forum.muratordom.pl/zapada-mi-sie-plyta-betonowa,t151884.htm Ty, to trauma jakaś jest po prostu... swoja drogą to niezły temat wyśledziłaś, jak ulał pasuje do dzisiejszej daty...Grześ - to była jedyna rzecz, ktora zrywa mnie w środku nocy. To sie kurde zdarza. Gorzej jak masz już podłogi Trzeba patrzeć niestety na ręce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 13.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 taaa....swoją drogą to dwie kwestie mnie się nasunęły: 1. no troszkę nierozważny/nieroztropny/mało zorientowany ten inwestor, tak na chłopski rozum można było przypuszczać, że jak się nasypie taką górę piachu, to potem to osiądzie... 2. inwestor wspomniał, że kierbud porzucił był ten łez padół... ciekawym, czy miało to jakiś związek z tą inwestycją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no dobra ale pogoda czasem plata figle. W koncu to luty i moze obrozic tylko na jeden dzien, za to najmniej wygodny. Myszko u nas zapowiadają mrozy przesunęliśmy tynkarzy na koniec marca a mieli wchodzić pod koniec lutego ... ale nie chcemy ryzykować nie strasz mnie nasi tynkarze wchodzą 23 lutego Ja nie umiem liczyć czy suwaczkownia? Ty Sprytko! Umówieni jesteśmy na 1 marca na tynkowanie ale panowie zapowiedzieli się tydzień wcześniej - zaczną sobie okna foliować, narożniki montować i takie tam Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poczytaj : http://forum.muratordom.pl/zapada-mi-sie-plyta-betonowa,t151884.htm Kurde jak gościowi się od razu waliło, to jak on dalej leciał ze stanem surowym i jego zamknięciem!?!?!?!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No co jest z Mysią kurka - zasypał Cię ten śnieżek dzisiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Puściłam jej smsa jakis czas temu- odpisała,że podobno leją co mieli lać.Miała tam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 hello widzę, że budowa idzie pełną parą i dobrze tą pogodą nie trzeba się zrażać, to chwilowe, zara przyjdzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 taaa.... swoją drogą to dwie kwestie mnie się nasunęły: 1. no troszkę nierozważny/nieroztropny/mało zorientowany ten inwestor, tak na chłopski rozum można było przypuszczać, że jak się nasypie taką górę piachu, to potem to osiądzie... 2. inwestor wspomniał, że kierbud porzucił był ten łez padół... ciekawym, czy miało to jakiś związek z tą inwestycją... Grześ, myślisz, że go tam zakopali w tych fundamentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.02.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 helllllo, jezdem. W dzienniczku relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piknie - ta tablica to taki talizman wis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.02.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Efilko mi sie wydaje, ze 23 lutego juz mrozów nie bedzie. Nefciu nie bądz moją zmorą i nie strasz mnie. Powiedzieli, ze bedzie dobrze to ma byc dobrze. Ten wątek co zapodałas masakra. Dobrze, ze jakies rozwiązania są nawet na takie coś. Grzesiu- obawiam sie,że sie mysliłes jesli chodzilo Ci o to czy mam zamiar nawiac. Dobrosiu- w czym taki biały puszek miałby przeszkadzac. Wazne zeby jutro niebo nie było niebiesciutkie , bo to zwiastun mrozów. Wiecie, co to wspaniałe przezycie uczestniczyc w czyms takim jak budowa (to mwie dzisiaj jutro oczywiscie moze sie cos zmienic w tej kwestii) Dorciu- sniezek mnie zasypał troszke dzisiaj, przypominałam bałwana pasie- niech ta wiosna juz przychodzi, bo mi zal chłopaków jak musieli gołymi rękami wybierac bagno z moich dziurek przed zalaniem Aniuw muratorze- dzieki za relacje - Ty chyba za moją stacje pogodową bedziesz robic? No i wszystkim dziękuje za uwagę i dzisiejsze wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.02.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piknie - ta tablica to taki talizman wis ? sadząc po kolorach powinna nosic tytuł girls-burd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Z tą ekipą nie grozi ci taka katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts