lidszu 13.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piknie - ta tablica to taki talizman wis ? pikna, też sobie taką fundnę Cieszę się, że budowa idzie do przodu, a chłopakom, to nie zazdroszczę, budować w takiej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No no no , to juz naprawdę wygląda jak budowa A tabliczka jest nie do pobicia.DOstałas ją w pakiecie z ekipą , czy sama zalatwiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.02.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No no no , to juz naprawdę wygląda jak budowa A tabliczka jest nie do pobicia.DOstałas ją w pakiecie z ekipą , czy sama zalatwiłas? Tabliczka z w pakiecie z ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No no no , to juz naprawdę wygląda jak budowa A tabliczka jest nie do pobicia.DOstałas ją w pakiecie z ekipą , czy sama zalatwiłas? Też dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No no no , to juz naprawdę wygląda jak budowa A tabliczka jest nie do pobicia.DOstałas ją w pakiecie z ekipą , czy sama zalatwiłas? Tabliczka z w pakiecie z ekipą to ja też dostanę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No no no , to juz naprawdę wygląda jak budowa A tabliczka jest nie do pobicia.DOstałas ją w pakiecie z ekipą , czy sama zalatwiłas? Też dostaniesz JUPPPIIIIIII!!!! A będę mogła zatrzymać na pamiątkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.02.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No no no , to juz naprawdę wygląda jak budowa A tabliczka jest nie do pobicia.DOstałas ją w pakiecie z ekipą , czy sama zalatwiłas? Też dostaniesz JUPPPIIIIIII!!!! A będę mogła zatrzymać na pamiątkę??? no co Ty, to tablica oblatywaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No no no , to juz naprawdę wygląda jak budowa A tabliczka jest nie do pobicia.DOstałas ją w pakiecie z ekipą , czy sama zalatwiłas? Też dostaniesz JUPPPIIIIIII!!!! A będę mogła zatrzymać na pamiątkę??? no co Ty, to tablica oblatywaczka Ojjj , coś czuję ,że ją PRZYPADKIEM zgubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Budowa pełną gębą. Tablica piękna Marzenie każdej budującej A zima faktycznie dzisiaj straszyła. Mam nadzieję, że sobie szybko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 masakra jezd..w taka pogode zapingalac na zewnatrz...wspolczuje ekipie i gratulujem ..gryzoniom wszelakiem zalania ..norki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Myszko fajnie, że zalane ... i ja mam też taką tablicę i wszyscy się mnie pytali czy babeczki będą budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tablica jest w prezencie i na zawsze Moja co prawda żółta, a nie taka śliczniusia, więc widze się się dziewczyny rozwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mysza, ale masz fajnie... z rozrzewnieniem patrzę na Twoje klimaty... wracają wspomnienia mojego wczesnobudowlanego entuzjazmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.02.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 masakra jezd..w taka pogode zapingalac na zewnatrz...wspolczuje ekipie i gratulujem ..gryzoniom wszelakiem zalania ..norki.. Duchu nie rób miwyrzutów. Oni mnie po sto razy zapewniali, ze im ciepło, bo sie ruszają. Jak wrócą to im nagotuje gar zupy z wkładką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.02.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Tablica jest w prezencie i na zawsze Moja co prawda żółta, a nie taka śliczniusia, więc widze się się dziewczyny rozwijają Ta czerwwona to tylko sponsoring, a dalej wisi taka jak u Ciebie na oknie- z pełnymi danymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.02.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 masakra jezd..w taka pogode zapingalac na zewnatrz...wspolczuje ekipie i gratulujem ..gryzoniom wszelakiem zalania ..norki.. Duchu nie rób miwyrzutów. Oni mnie po sto razy zapewniali, ze im ciepło, bo sie ruszają. Jak wrócą to im nagotuje gar zupy z wkładką mycha..no przecie wsytkie dorozle som..nie bierz ze do serducha..niom fajniscie se bylo sfami porosmaffiac..cora ma kamienny sen ..maz fajnisty i mondry echh dziurka zalana wiedzie ci siem w z zyciu wis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 o rety wlasnie zauważylam, ze zostałam liderem. Nie do wiary. szampan z rana jak smietanahttp://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/gofry/files/page190_4.jpg http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/gofry/files/page190_6.jpg dzień doberek LIDERKO trzymamy kciuki za budowlane postępy i gratulujemy an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzięki Gosiaku - szkoda ,ze Cie wczora z wieczora nie bylo z nami . Brakowało pare zacnych osobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 noooo zazdraszczam Wam spotkania jeszcze kiedyś się wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts