78mysz 15.02.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 noooo zazdraszczam Wam spotkania jeszcze kiedyś się wproszę Miejmy nadzieje, ze kiedys przyjedziesz,a jakze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 noooo zazdraszczam Wam spotkania jeszcze kiedyś się wproszę Miejmy nadzieje, ze kiedys przyjedziesz,a jakze nooooooooo pewnie, że tak... może do mnie się uda? ino na to trzeba jeszcze poczekać... ale .... kiedyś to nastapi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jakis mega zlocik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jakis mega zlocik? to kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dzień dobry Nitusia u Ciebie to już niedługo a i u Mysi też już blizej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wusia, Ciebie tez trza bedzie sciągnąć. Pasie, hmmm, nie poznaje koleżanki. U mnie jeszcze nie, ale kieeeedys sie napomnę o Wasze towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a co to za podłoga?http://www.myhomeus.com/manhattan-nyc-gallery/images/88-cpw-after-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysia ja to zawsze chętna jestem muszę tylko popracować nad rozdzieleniem się z synem w nocy bo póki co jak zasypia w łózeczku to mama musi być i za rączkętrzymać nie wiem czy by zasnął beze mnie i co w nocy by było jakby sięobudził muszę z mama moją ponegocjować coby przespał u Niej parę nocek i zobaczymy co bedzie bo do Niej to mam 10 minutek drogi to nawet jakby płakał to mogę dojechać zaryzykuję stwierdzenie że drewniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysia ja to zawsze chętna jestem muszę tylko popracować nad rozdzieleniem się z synem w nocy bo póki co jak zasypia w łózeczku to mama musi być i za rączkętrzymać nie wiem czy by zasnął beze mnie i co w nocy by było jakby sięobudził muszę z mama moją ponegocjować coby przespał u Niej parę nocek i zobaczymy co bedzie bo do Niej to mam 10 minutek drogi to nawet jakby płakał to mogę dojechać zaryzykuję stwierdzenie że drewniania Wusiu, przeciez synalka mozna zabrac ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a co to za podłoga? http://www.myhomeus.com/manhattan-nyc-gallery/images/88-cpw-after-1.jpg wydaje sie to byc modrzew syberyjski ale jutro skonsultuje..wzor zaczerpniety z pasów krakowskich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mycha no można chociaż nie wszystkim podoba sie w trakcie imprezy wizja pałętającego sie pod nogami dwulatka zadającego pytania z prędkością karabinu maszynowego a co to, a po co, a dlaczego, pokaż mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a co to za podłoga? http://www.myhomeus.com/manhattan-nyc-gallery/images/88-cpw-after-1.jpg wydaje sie to byc modrzew syberyjski ale jutro skonsultuje..wzor zaczerpniety z pasów krakowskich.. ta, a myslisz ze o krakowiaku to w niu jorku słyszeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a dlaczego nie nawet wielce prawdopodobne górali i w chicago i i w new amsterdamie łod chaliery... i poprawka..jesli to new york..to bedzie to jatoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a dlaczego nie nawet wielce prawdopodobne górali i w chicago i i w new amsterdamie łod chaliery... niby prawde gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Pasie hmmm, nie poznaje koleżanki. U mnie jeszcze nie, ale kieeeedys sie napomnę o Wasze towarzystwo Kochana zobaczysz, jeszcze będziesz miała kiedyś mnie dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Pasie hmmm, nie poznaje koleżanki. U mnie jeszcze nie, ale kieeeedys sie napomnę o Wasze towarzystwo Kochana zobaczysz, jeszcze będziesz miała kiedyś mnie dosyć kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 widziałaś zdjęcia u Nituśki bo ja Ciebie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 widziałaś zdjęcia u Nituśki bo ja Ciebie widziałam widzialam widzialam ten swoj mysi ryjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cześć kobietki.... teraz co i rusz jakaś balanga będzie... a wiecie, że Kruelcia ma zajefajne miejsce do ognichowania? i las jest... i miejsca kupę.... ino trzeba jej delikatnie napomknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cześć kobietki.... teraz co i rusz jakaś balanga będzie... a wiecie, że Kruelcia ma zajefajne miejsce do ognichowania? i las jest... i miejsca kupę.... ino trzeba jej delikatnie napomknąć no nie wiem cczy las jest taki fajny na ognisko cZY TO NIE BEDZIE : last dance of mary jane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts