ghost34 15.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ooo to ja jezdem spec łod delikatnosci wselakij pseplasam samawiekto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cześć kobietki.... teraz co i rusz jakaś balanga będzie... a wiecie, że Kruelcia ma zajefajne miejsce do ognichowania? i las jest... i miejsca kupę.... ino trzeba jej delikatnie napomknąć no nie wiem cczy las jest taki fajny na ognisko cZY TO NIE BEDZIE : last dance of mary jane nie noooo luzik..... jak Wam mówię, że ma kobita zajebiste miejsce to wierzta mi , że ma.... zresztą sama wróci to powie... ona teraz balwana poszła lepić... ona fajna babka jest to ze dwa razy nas może wpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 nie noooo luzik..... jak Wam mówię, że ma kobita zajebiste miejsce to wierzta mi , że ma.... zresztą sama wróci to powie... ona teraz balwana poszła lepić... ona fajna babka jest to ze dwa razy nas może wpuści trzeba będzie Kruelci łagodną perswazją przetłumaczyć coby nas jednak wpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cześć kobietki.... teraz co i rusz jakaś balanga będzie... a wiecie, że Kruelcia ma zajefajne miejsce do ognichowania? i las jest... i miejsca kupę.... ino trzeba jej delikatnie napomknąć ja mam lepsze ... nad morzem teraz do nie prosze przyjechać ... a miejsca nie zabraknie całe 60 arów do dyspozycji i las niedaleko i rzeczka płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jesoooo to Ty obszarniczka jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jesoooo to Ty obszarniczka jesteś.... mąż będzie miał troszkę koszenia ... już mu traktorek zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jesoooo to Ty obszarniczka jesteś.... mąż będzie miał troszkę koszenia ... już mu traktorek zamówiłam traktorek ty mu kurcze jakiegoś wladimirca musisz kupić i to z jakimiś przedłużaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jesoooo to Ty obszarniczka jesteś.... mąż będzie miał troszkę koszenia ... już mu traktorek zamówiłam traktorek ty mu kurcze jakiegoś wladimirca musisz kupić i to z jakimiś przedłużaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cześć kobietki.... teraz co i rusz jakaś balanga będzie... a wiecie, że Kruelcia ma zajefajne miejsce do ognichowania? i las jest... i miejsca kupę.... ino trzeba jej delikatnie napomknąć ja mam lepsze ... nad morzem teraz do nie prosze przyjechać ... a miejsca nie zabraknie całe 60 arów do dyspozycji i las niedaleko i rzeczka płynie Justyśka a ciebie tez sie tyczy ze masz mnie najechac ktoregospieknegodnia Ale włości masz nieziemskie. No i morze przy okazji moznaby obskoczyc. Uwielbiam wyprawy, choc mi sie troche zasiedziało ....ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ja mam lepsze ... nad morzem teraz do nie prosze przyjechać ... a miejsca nie zabraknie całe 60 arów do dyspozycji i las niedaleko i rzeczka płynie a to może ja Cię odwiedzę, bo od czerwca siedzę nad morzem z dzieciakami, tylko że w Unieściu, ale przecie to nie tak znowu daleko prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Myszka przyjadę ... niech się cieplej zrobi i dzień dłuższy będzie i oczywiście czekam na Ciebie u mnie!!! Pasie przyjedź koniecznie!!!! to jakieś 30km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ooooPasie sie nam rozbrykała z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ooooPasie sie nam rozbrykała z lekka ha, a jakże troszkę Was poznałam to mam większą śmiałość a do Kołobrzegu i okolic mam sentyment, nawet kiedyś chcieliśmy z małżem tam się osiedlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Myszko, a masz może namiary na jakiegoś dobrego notariusza gdzieś Pruszków i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Myszko, a masz może namiary na jakiegoś dobrego notariusza gdzieś Pruszków i okolice a masz w Pruszkowie i Milanówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ooooPasie sie nam rozbrykała z lekka ha, a jakże troszkę Was poznałam to mam większą śmiałość a do Kołobrzegu i okolic mam sentyment, nawet kiedyś chcieliśmy z małżem tam się osiedlić no to postanowione ... widzimy się w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 o widze, ze klamka zapadła fajnie wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 o widze, ze klamka zapadła fajnie wiedziec może dołączysz do nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to postanowione ... widzimy się w czerwcu no to tylko mi pozostało podziękować za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysia a przyślesz mi tego notariusza w Pruszkowie, plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts