Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć kobietki....

teraz co i rusz jakaś balanga będzie... a wiecie, że Kruelcia ma zajefajne miejsce do ognichowania? i las jest... i miejsca kupę....

ino trzeba jej delikatnie napomknąć :lol:

no nie wiem cczy las jest taki fajny na ognisko ;) cZY TO NIE BEDZIE :

last dance of mary jane

nie noooo luzik..... jak Wam mówię, że ma kobita zajebiste miejsce to wierzta mi , że ma.... zresztą sama wróci to powie... ona teraz balwana poszła lepić... :lol: ona fajna babka jest to ze dwa razy nas może wpuści :)

nie noooo luzik..... jak Wam mówię, że ma kobita zajebiste miejsce to wierzta mi , że ma.... zresztą sama wróci to powie... ona teraz balwana poszła lepić... ona fajna babka jest to ze dwa razy nas może wpuści

trzeba będzie Kruelci łagodną perswazją przetłumaczyć :wink: coby nas jednak wpuściła :D

Gość justyna_m
cześć kobietki....

teraz co i rusz jakaś balanga będzie... a wiecie, że Kruelcia ma zajefajne miejsce do ognichowania? i las jest... i miejsca kupę....

ja mam lepsze ... nad morzem :D teraz do nie prosze przyjechać ... a miejsca nie zabraknie całe 60 arów do dyspozycji i las niedaleko i rzeczka płynie :D

Gość justyna_m
jesoooo

to Ty obszarniczka jesteś.... :o

mąż będzie miał troszkę koszenia ... już mu traktorek zamówiłam :wink:

traktorek :o

ty mu kurcze jakiegoś wladimirca musisz kupić i to z jakimiś przedłużaczami :)

:D :D :D :D

cześć kobietki....

ja mam lepsze ... nad morzem :D teraz do nie prosze przyjechać ... a miejsca nie zabraknie całe 60 arów do dyspozycji i las niedaleko i rzeczka płynie :D

Justyśka a ciebie tez sie tyczy ze masz mnie najechac ktoregospieknegodnia :)

Ale włości masz nieziemskie. No i morze przy okazji moznaby obskoczyc. Uwielbiam wyprawy, choc mi sie troche zasiedziało ....ostatnio :oops:

ja mam lepsze ... nad morzem teraz do nie prosze przyjechać ... a miejsca nie zabraknie całe 60 arów do dyspozycji i las niedaleko i rzeczka płynie

a to może ja Cię odwiedzę, bo od czerwca siedzę nad morzem z dzieciakami, tylko że w Unieściu, ale przecie to nie tak znowu daleko :D prawda

Gość justyna_m

ooooPasie sie nam rozbrykała z lekka

ha, a jakże :lol:

troszkę Was poznałam to mam większą śmiałość :wink: :D

a do Kołobrzegu i okolic mam sentyment, nawet kiedyś chcieliśmy z małżem tam się osiedlić :)

no to postanowione ... widzimy się w czerwcu :D