Gość justyna_m 15.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to postanowione ... widzimy się w czerwcu no to tylko mi pozostało podziękować za zaproszenie nie ma za co!! już się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysia a przyślesz mi tego notariusza w Pruszkowie, plissss pewnie ze tak, tylko go znajde, gdzies jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 pozwólcie, ze wkleje sobie bukiet warzyw, nie ma nic lepszego na ból głowy Dobry http://www.info.koszalin.pl/wizytowki/chlodnia/foto.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.02.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 heloł a czemuż to główka boli za dużo problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 czesc Pasie. Faktycznie troche za duzo na głowie jak na jedną mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a na budowie dziś się dzieje, czy macie dzień wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No własnie , nowy tydzień , śnieg nie pada , co się tam dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 też przyszłam zajrzeć co się w dziurce dzieje myszko - masz rewelacyjną córeńkę Niezły śpioch z niej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 aaaaaa w dziurce dzieje sie ze hej. choc nikt jej tam nie maca. Wiąże sie spokojnie. Słoneczko zaswieciło dzisiaj, moze troche wiary przyniesie w to ze zima sie kiedys skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 16.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam, Troszkę mnie nie było a tu tyle ciekawych rzeczy się działo . Myszko gratuluje zalania ław no i pięknej tabliczki . Widzę że spotkanko się udało, szkoda że nie mogłam w nim uczestniczyć, no ale mam nadzieje że następnym razem uda mi się do kogoś wprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 16.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 pozwólcie, ze wkleje sobie bukiet warzyw, nie ma nic lepszego na ból głowy Dobry http://www.info.koszalin.pl/wizytowki/chlodnia/foto.gif O, to takim razie wrzywka też by mi się dzisiaj przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam, Troszkę mnie nie było a tu tyle ciekawych rzeczy się działo . Myszko gratuluje zalania ław no i pięknej tabliczki . Widzę że spotkanko się udało, szkoda że nie mogłam w nim uczestniczyć, no ale mam nadzieje że następnym razem uda mi się do kogoś wprosić. dziekuje bardzo. Tez mam nadzieje, ze sie zobaczymy next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witaj Myszko jak patrzę na Twoje zdjęcia to mi się moja budowa przypominają mi się moje ubiegłoroczne zmagania ze stanem zero błoto, śnieg, mróz ... oj jest co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mycha nie załamuj łapek.... wsio jest good... śniegu za moment nie będzie i znów ruszysz z robotą.... zobacz jakie słonko świeci.... cudne.... jest dobrze i będzie dobrze... niech tylko ta wiosna przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie przejmuj sie Mysza, mnie dzisiaj ekipe zasypalo i nie wiadomo, kiedy dotrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jak mawiają ludzie we wsi byle do wiosny - bo na wiosne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie przejmuj sie Mysza, mnie dzisiaj ekipe zasypalo i nie wiadomo, kiedy dotrze... ulubiona wymowka ekip Małgos. Mi zapowiadali odrazu ze jak bedzie zimno to nie przyjezdzają, a ja powiedzialam ze to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie przejmuj sie Mysza, mnie dzisiaj ekipe zasypalo i nie wiadomo, kiedy dotrze... ulubiona wymowka ekip Małgos. Mi zapowiadali odrazu ze jak bedzie zimno to nie przyjezdzają, a ja powiedzialam ze to oczywiste No nie, ale moja z gor jedzie, a tam jest metr sniegu. Niech sobie tam siedza, co sie odwlecze, to wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie przejmuj sie Mysza, mnie dzisiaj ekipe zasypalo i nie wiadomo, kiedy dotrze... ulubiona wymowka ekip Małgos. Mi zapowiadali odrazu ze jak bedzie zimno to nie przyjezdzają, a ja powiedzialam ze to oczywiste No nie, ale moja z gor jedzie, a tam jest metr sniegu. Niech sobie tam siedza, co sie odwlecze, to wiesz co... taaaaaak wie i wlasnie tego czasem sie nawet boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts