ghost34 16.02.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 hmm mam podobnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 hmm mam podobnie.. Tez sie zakopujesz w sniegu, zeby sie ukryc przed klientami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 hmm mam podobnie.. Tez sie zakopujesz w sniegu, zeby sie ukryc przed klientami? hihihihi, wyszlo szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nie nie potrafia moi dotrzec na czas do klientów...ale nie do konca o to chodziło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A moi ciągle mają wypadki samochodowe - najpierw gość od przyłącza wod-kan, teraz geodeta Jakaś pechowa jestem, czy co? Ale Duszku - nie przejmuj się, to dotyczy tylko tych od papierkowej roboty Myyyysia ale masz fajną tablicę Kurczę, a my jeszcze naszej nie powiesiliśmy... Leży w piwnicy u rodziców... Chyba już jej nie powiesimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A moi ciągle mają wypadki samochodowe - najpierw gość od przyłącza wod-kan, teraz geodeta Jakaś pechowa jestem, czy co? Ale Duszku - nie przejmuj się, to dotyczy tylko tych od papierkowej roboty Myyyysia ale masz fajną tablicę Kurczę, a my jeszcze naszej nie powiesiliśmy... Leży w piwnicy u rodziców... Chyba już jej nie powiesimy nno to sie nawet nie przyznawaj ze przepisów prawa budowlanego nie znasz z prawie dom postawilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A moi ciągle mają wypadki samochodowe - najpierw gość od przyłącza wod-kan, teraz geodeta Jakaś pechowa jestem, czy co? Ale Duszku - nie przejmuj się, to dotyczy tylko tych od papierkowej roboty Myyyysia ale masz fajną tablicę Kurczę, a my jeszcze naszej nie powiesiliśmy... Leży w piwnicy u rodziców... Chyba już jej nie powiesimy nno to sie nawet nie przyznawaj ze przepisów prawa budowlanego nie znasz z prawie dom postawilas Wiesz, między znaniem a stosowaniem jest taka różnica jak między wierzeniem i praktykowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A moi ciągle mają wypadki samochodowe - najpierw gość od przyłącza wod-kan, teraz geodeta Jakaś pechowa jestem, czy co? Ale Duszku - nie przejmuj się, to dotyczy tylko tych od papierkowej roboty Myyyysia ale masz fajną tablicę Kurczę, a my jeszcze naszej nie powiesiliśmy... Leży w piwnicy u rodziców... Chyba już jej nie powiesimy nno to sie nawet nie przyznawaj ze przepisów prawa budowlanego nie znasz z prawie dom postawilas Wiesz, między znaniem a stosowaniem jest taka różnica jak między wierzeniem i praktykowaniem wiara to jedno, a prawo to drugie. z jednego rozliczą Cie tu a z drugiego tam gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A moi ciągle mają wypadki samochodowe - najpierw gość od przyłącza wod-kan, teraz geodeta Jakaś pechowa jestem, czy co? Ale Duszku - nie przejmuj się, to dotyczy tylko tych od papierkowej roboty Myyyysia ale masz fajną tablicę Kurczę, a my jeszcze naszej nie powiesiliśmy... Leży w piwnicy u rodziców... Chyba już jej nie powiesimy nno to sie nawet nie przyznawaj ze przepisów prawa budowlanego nie znasz z prawie dom postawilas Wiesz, między znaniem a stosowaniem jest taka różnica jak między wierzeniem i praktykowaniem wiara to jedno, a prawo to drugie. z jednego rozliczą Cie tu a z drugiego tam gdzies No widzisz: jedno nierealne a drugie odległe, więc w sumie to bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 16.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hej Myszko, GRA_TU_LU_JĘ!!!!! Macie plac budowy jak się zowie! Tablica i fundamenty, czyli podstawy już są! O rany, jakie to musi być wrażenie jak w kupie piachu pojawia się zarys domu... A co z tymi wodotryskami że ich nie będzie? Dla mnie największe utrapienie w łazience stanowi właśnie wodotrysk - psuje mi całą koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a juz nie pamiętam co to mogło oznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hej Myszko, GRA_TU_LU_JĘ!!!!! Macie plac budowy jak się zowie! Tablica i fundamenty, czyli podstawy już są! O rany, jakie to musi być wrażenie jak w kupie piachu pojawia się zarys domu... A co z tymi wodotryskami że ich nie będzie? Dla mnie największe utrapienie w łazience stanowi właśnie wodotrysk - psuje mi całą koncepcję. W sensie że bidet? Można zamiast tego bidettę - mam teraz w mikrołazience bo to jedyne wyjście i nie jest takie złe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a dzien dobry, sniezek napitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Hej Myszko, GRA_TU_LU_JĘ!!!!! Macie plac budowy jak się zowie! Tablica i fundamenty, czyli podstawy już są! O rany, jakie to musi być wrażenie jak w kupie piachu pojawia się zarys domu... A co z tymi wodotryskami że ich nie będzie? Dla mnie największe utrapienie w łazience stanowi właśnie wodotrysk - psuje mi całą koncepcję. W sensie że bidet? Można zamiast tego bidettę - mam teraz w mikrołazience bo to jedyne wyjście i nie jest takie złe... a i owszem mozna tez jak sie juz nic innego nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 się przyszłam przywitać śnieżnie u nas się dzisiaj zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 o...to muszę za okno wyjrzeć dokładnie czy i u mnie coś z nieba leci.. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 u mnie tak nasypało sniegu, ze jak rozsunełam rano zasłony to bylo jak bajce. wszedzie biały puszek lecący z nieba. Wszystkie drzewa bielutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nas też zasypało z parkingu 100m do pracy szłam to jak bałwan wyglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 sprawdziłam , u mnie też pada , u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts