dobroszka 02.10.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Hihi no na zdjęciu naprawdę młodo wygląda I przefarbował się na blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 prawie jak Cohen w słynnym niebieskim prochowcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jak słyszę słowo prochowiec , od razu przychodzi mi na myśl Humphrey Bogart w Casablance... nie wiem czemu,ale taki automat myslowy po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.10.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A cóż to za blond laseczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 NO co TY Dorcia , Leonarda Cohena nie poznajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 to wszystko wina mojej komórki - troche przeklamuje. To Leonard przeciez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No jeśli Leonard Cie wypatrzył na widowni , to pewnie teraz nie może odżałować,że Cię o numer tel.nie poprosił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 e tam , przestan Dobrosia, co masz talię jak osa Cohen nie wypatrzyl, ale za to ochroniarz mnie przylapal na robieniu zdjecia. Nie rozumiem, zeby czlowiek raz w zyciu sobie poszedl na taki koncert i nie mogl jednej fotki trzasnąc na pamiątke i to bez lampy nawet, no nie rozumiem, nie rozumiem normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja talię jak osa??? haha to nie ja - to mój avatar ano takie czasy nastały - najpierw nawymyślaja tych elektronicznych zabawek , a potem zakażą ich używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.10.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 e tam , przestan Dobrosia, co masz talię jak osa Nie talię tylko szyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 e tam , przestan Dobrosia, co masz talię jak osa Nie talię tylko szyjkę Talie i szyjke, a cycki jak balony. I oczka taaaakie duże i urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.10.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 e tam , przestan Dobrosia, co masz talię jak osa Nie talię tylko szyjkę Talie i szyjke, a cycki jak balony. I oczka taaaakie duże i urocze No w ogóle cud-miód Mówisz o swoim zdjęciu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 e tam , przestan Dobrosia, co masz talię jak osa Nie talię tylko szyjkę Talie i szyjke, a cycki jak balony. I oczka taaaakie duże i urocze No w ogóle cud-miód Mówisz o swoim zdjęciu, nie? No cóż - nie bardzo. Moje zdjecie nie ma ani smuklej szyjki ani pieknych oczek, jest takie... takie kwadratowe jak większosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jeśli chodzi o figurę cud to na mnie póki co nie liczcie Najpierw była ciąża , potem hormony , potem sterydy , potem znowu hormony.I tak do dziś Jak zsumujecie to wszystko to wyjdę Wam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.10.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jeśli chodzi o figurę cud to na mnie póki co nie liczcie Najpierw była ciąża , potem hormony , potem sterydy , potem znowu hormony.I tak do dziś Jak zsumujecie to wszystko to wyjdę Wam ja Maleństwo i Ty to wszystko robisz dla kolejnej ciązy? Tobie sie order należy z brylantami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 NO toć mówiłam,że chcę zajśc w druga jak szybko się da , póki jeszcze mi się chce.Bo im dalej tym trudniej mi się będzie zdecydowac.A tak wypchnę z siebie drugiego malucha i będe mogła choć częśc tego badziewia odstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No tak tak, mówilas, nie denerwuj sie tak, bo dzisiaj piątek a w friday i'm in love, ta ra ra ra rara raaaaaa aa a a. Jutro zas i pojutrze znowu szkola, łe. Mam nadzieie, ze chociaz wyklady bedą ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts