dobroszka 19.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No i to jest wyzwanie dla Ducha , zdąży dowieźć Myszce tego pąka czy ni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 sytuacja pelna tragizmu, napiecie rosnie z minuty na minute, jeszcze tylko...czysta.......CZYSTA... k i lo m e t r ó w zostalo do osiągniecia sukcesu. proooosze paaaaaanstwa za chwile wracamy do naszej relacji Dobroszko i jak troche przetrawilas tą bolesną wiadomość? Bo mnie dzisiaj tak wszystko scina ze nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Myszko od lekkiej rozpaczy przeszłam do lekiego wkur.wu Trawię to już mniej więcej na zimno i bez emocji Mój M. zaczął nawet delikatnie napomykac , że może w takim razie Tegalit na dach , ale się zaparłam i tu też nie zamierzam szaleć.Wolę zostawić tę kasę na wykończeniówkę , bo tam sie każdy grosik przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Myszko od lekkiej rozpaczy przeszłam do lekiego wkur.wu Trawię to już mniej więcej na zimno i bez emocji Mój M. zaczął nawet delikatnie napomykac , że może w takim razie Tegalit na dach , ale się zaparłam i tu też nie zamierzam szaleć.Wolę zostawić tę kasę na wykończeniówkę , bo tam sie każdy grosik przyda.[/quote hm to chyba podobne wnioski mamy, choc poczekam co Mariusz przedstawi z tym tegalitem, wrrrr. wyslemy jeszcze do starego tak jak mowisz i niech staje chlopak na glowie by nas obie zadowolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 poczekać mogę , ale jeśli różnica w wycenie na tegalita i to drugie będzie większa niż 10 tysi to daję sobie spokój. No normalnie rozsierdziły mnie te kwoty i harpia mi sie w środku obudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A dlaczego nie ma nowych zdjątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Efilko mi sie wydaje, ze 23 lutego juz mrozów nie bedzie. Hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a bo nic sie nie dzieje milego dniaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Efilko mi sie wydaje, ze 23 lutego juz mrozów nie bedzie. Hm.... coprawda coraz mniej mi sie tak wydaje, ale warto w cos wierzyc, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Tiaaa - ktoś mówił że mrozy do soboty tylko... O co chodzi z tym tegalitem??? Sprawdziłam dzienniki - ni hu-hu ani u Mysi, ani u Dobrosi, a tu taka rozpacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 nie wiem o co chodzi ale pewnie jest w euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Tiaaa - ktoś mówił że mrozy do soboty tylko... O co chodzi z tym tegalitem??? Sprawdziłam dzienniki - ni hu-hu ani u Mysi, ani u Dobrosi, a tu taka rozpacz... Rozpacz jest o okna alu - dokładniejsza wycena wyszła mi dwa razy taka niż pierwsza i nie widze specjalnych szans na to,żeby się na nie szarpnąć.I tak mnie to zdrzaźniło , że weszłam w tryb oszczędnościowy - czekam na wyceny dachu w tegalicie i jeszcze jednej dachówce.I jak różnica będzie spora ( a pewnie będzie ) , to tegalit dołączy do okien alu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Tiaaa - ktoś mówił że mrozy do soboty tylko... O co chodzi z tym tegalitem??? Sprawdziłam dzienniki - ni hu-hu ani u Mysi, ani u Dobrosi, a tu taka rozpacz... Rozpacz jest o okna alu - dokładniejsza wycena wyszła mi dwa razy taka niż pierwsza i nie widze specjalnych szans na to,żeby się na nie szarpnąć.I tak mnie to zdrzaźniło , że weszłam w tryb oszczędnościowy - czekam na wyceny dachu w tegalicie i jeszcze jednej dachówce.I jak różnica będzie spora ( a pewnie będzie ) , to tegalit dołączy do okien alu ... achachachachaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,łeeeeeee Jezdem zrozpadżona tym zamym fagdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aha. To ja może zacznę się cieszyć z moich oszczędnościowych drewnianych okien Ale nie martwcie się: ja za to chcę koniecznie dachówkę ceramiczną która jest skubana 2x droższa (karpiówka jeszcze najlepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aha. To ja może zacznę się cieszyć z moich oszczędnościowych drewnianych okien Ale nie martwcie się: ja za to chcę koniecznie dachówkę ceramiczną która jest skubana 2x droższa (karpiówka jeszcze najlepiej) no ceramika jest w cenie dlatego kłade beton, ale, ale zebym to ja jeszcze kaldła ten beton co go wole ze wszystkich betonow najbardziej chyba niedoczekanie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 witham...i o sdruffko pytham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry Mysia uśmiech na pyszczek uszka do góry i za Nefcią na pohybel skur....synom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry Mysia uśmiech na pyszczek uszka do góry i za Nefcią na pohybel skur....synom na pohybel, kurna jaka ja jezdem dzisiaj bojowa, nie macie nawet pojecia dobrze ze dostalam wycene dachu mailem bo jakby mi to wreczyli do reki to bym chyba zbluzgala jełopów co liczyc nie umieją - 2 tygodnie czekac na takie gówno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry Mysia uśmiech na pyszczek uszka do góry i za Nefcią na pohybel skur....synom na pohybel, kurna jaka ja jezdem dzisiaj bojowa, nie macie nawet pojecia dobrze ze dostalam wycene dachu mailem bo jakby mi to wreczyli do reki to bym chyba zbluzgala jełopów co liczyc nie umieją - 2 tygodnie czekac na takie gówno! A od kogo ta wycena???od M.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 nie Dobrosiu, nie od M. Narazie postanowilam, ze nie zadzwonie pierwsza, a co ja bede wiecznie za chlopakiem latac. Niechaj sie sam postara. Siedze cicho, jakby to ując - o - jak mysz pod miotłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts