Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sytuacja pelna tragizmu, napiecie rosnie z minuty na minute, jeszcze tylko...czysta.......CZYSTA... k i lo m e t r ó w zostalo do osiągniecia sukcesu. ;)

proooosze paaaaaanstwa za chwile wracamy do naszej relacji

Dobroszko i jak troche przetrawilas tą bolesną wiadomość? Bo mnie dzisiaj tak wszystko scina ze nie moge

Myszko od lekkiej rozpaczy przeszłam do lekiego wkur.wu :evil:

Trawię to już mniej więcej na zimno i bez emocji :-? Mój M. zaczął nawet delikatnie napomykac , że może w takim razie Tegalit na dach , ale się zaparłam i tu też nie zamierzam szaleć.Wolę zostawić tę kasę na wykończeniówkę , bo tam sie każdy grosik przyda.

Myszko od lekkiej rozpaczy przeszłam do lekiego wkur.wu :evil:

Trawię to już mniej więcej na zimno i bez emocji :-? Mój M. zaczął nawet delikatnie napomykac , że może w takim razie Tegalit na dach , ale się zaparłam i tu też nie zamierzam szaleć.Wolę zostawić tę kasę na wykończeniówkę , bo tam sie każdy grosik przyda.[/quote

hm to chyba podobne wnioski mamy, choc poczekam co Mariusz przedstawi z tym tegalitem, wrrrr. :evil:

wyslemy jeszcze do starego tak jak mowisz i niech staje chlopak na glowie by nas obie zadowolic

Tiaaa - ktoś mówił że mrozy do soboty tylko...

O co chodzi z tym tegalitem??? Sprawdziłam dzienniki - ni hu-hu ani u Mysi, ani u Dobrosi, a tu taka rozpacz...

Rozpacz jest o okna alu - dokładniejsza wycena wyszła mi dwa razy taka niż pierwsza i nie widze specjalnych szans na to,żeby się na nie szarpnąć.I tak mnie to zdrzaźniło , że weszłam w tryb oszczędnościowy - czekam na wyceny dachu w tegalicie i jeszcze jednej dachówce.I jak różnica będzie spora ( a pewnie będzie :evil: ) , to tegalit dołączy do okien alu ... :-?

Tiaaa - ktoś mówił że mrozy do soboty tylko...

O co chodzi z tym tegalitem??? Sprawdziłam dzienniki - ni hu-hu ani u Mysi, ani u Dobrosi, a tu taka rozpacz...

Rozpacz jest o okna alu - dokładniejsza wycena wyszła mi dwa razy taka niż pierwsza i nie widze specjalnych szans na to,żeby się na nie szarpnąć.I tak mnie to zdrzaźniło , że weszłam w tryb oszczędnościowy - czekam na wyceny dachu w tegalicie i jeszcze jednej dachówce.I jak różnica będzie spora ( a pewnie będzie :evil: ) , to tegalit dołączy do okien alu ... :-?

achachachachaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,łeeeeeee :cry:

Jezdem zrozpadżona tym zamym fagdem

Aha.

To ja może zacznę się cieszyć z moich oszczędnościowych drewnianych okien ;)

Ale nie martwcie się: ja za to chcę koniecznie dachówkę ceramiczną która jest skubana 2x droższa (karpiówka jeszcze najlepiej) :roll:

no ceramika jest w cenie dlatego kłade beton, ale, ale zebym to ja jeszcze kaldła ten beton co go wole ze wszystkich betonow najbardziej :roll: :roll:

chyba niedoczekanie moje :(

dzień dobry

Mysia uśmiech na pyszczek uszka do góry i za Nefcią na pohybel skur....synom :wink: :D

na pohybel, kurna jaka ja jezdem dzisiaj bojowa, nie macie nawet pojecia

dobrze ze dostalam wycene dachu mailem bo jakby mi to wreczyli do reki to bym chyba zbluzgala jełopów co liczyc nie umieją - 2 tygodnie czekac na takie gówno!

dzień dobry

Mysia uśmiech na pyszczek uszka do góry i za Nefcią na pohybel skur....synom :wink: :D

na pohybel, kurna jaka ja jezdem dzisiaj bojowa, nie macie nawet pojecia

dobrze ze dostalam wycene dachu mailem bo jakby mi to wreczyli do reki to bym chyba zbluzgala jełopów co liczyc nie umieją - 2 tygodnie czekac na takie gówno!

A od kogo ta wycena???od M.?? :o