78mysz 26.02.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ciekawe co dalej z tym podglądaniem ???? Będzie ciąg dalszy ??? A zdjęcia ??? http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/015.gif a widze, ze jest kolejna chętna. Jak miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ciekawe co dalej z tym podglądaniem ???? Będzie ciąg dalszy ??? A zdjęcia ??? http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/015.gif a widze, ze jest kolejna chętna. Jak miło.... Nio, chętna, oj chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 o foty z podglądania nie pytam , ale , że nie ma fot budowlanych to granda normalnie Szybko , szybko prosze sie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 PostWysłany: Czw, 26 Luty 2009 10:53 Temat postu: o foty z podglądania nie pytam , ale , że nie ma fot budowlanych to granda normalnie Szybko , szybko prosze sie poprawić no właśnie a ja żywo zainteresowana jestem, bo jak nie do Dobrosi to może, Myszkowa ekipa do mnie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Oj, ja też czekam z niecierpliwością na jakieś foteczki z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja też czekam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a o foty z podglądania to duszka poproście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 http://www.story.pl/fotka/68/68740_l/Może+ciasteczko%3F.jpg to nam musi wystarczyć !!!!! zdjęcia w środku i zapewne słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 PostWysłany: Czw, 26 Luty 2009 10:53 Temat postu: o foty z podglądania nie pytam , ale , że nie ma fot budowlanych to granda normalnie Szybko , szybko prosze sie poprawić no właśnie a ja żywo zainteresowana jestem, bo jak nie do Dobrosi to może, Myszkowa ekipa do mnie przyjdzie No Pasie , co za herezje opowiadasz , oczywiście , że porządek dziobania , tfu , budowania dawno został ustalony Po Myszy ekipa leci do mnie i kropka. Ty możesz być następna , ale żeby się tak bez kolejki wpychac , a fe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobrze że nie mam PnB bo byśmy się licytowały - żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 kołeczko robię więc wpadłam czesć powiedzieć a do dentysty trzeba iść z dzieckiem jak nie problemow z zębami np na przegląd swoich zębolców zabrać dziecko i moż uda się namówić by usiadlo może zainteresuje się malym lusterkiem albo tylko popatrzy ale nie bedzie mialo złych skojarzeń ja jako dziecko zawsze ciągnęla mame do dentystki (fajnego pluszaka miala - liska chytruska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.02.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 kołeczko robię więc wpadłam czesć powiedzieć a do dentysty trzeba iść z dzieckiem jak nie problemow z zębami np na przegląd swoich zębolców zabrać dziecko i moż uda się namówić by usiadlo może zainteresuje się malym lusterkiem albo tylko popatrzy ale nie bedzie mialo złych skojarzeń ja jako dziecko zawsze ciągnęla mame do dentystki (fajnego pluszaka miala - liska chytruska ) Aniu my do dentysty chodzimy regularnie i czesto z dzieckiem tez, ale to bylo pierwsze borowanie, w dodatku ząb bolał, wiec co sie dziwic, ze mała sie broniła. Pasie, a Ty tez z silikatów bedziesz budowac? Bo jak nie to M. ma jeszcze ekipy od cegiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Pasie, a Ty tez z silikatów bedziesz budowac? Bo jak nie to M. ma jeszcze ekipy od cegiel najlepsze jest to, że jeszcze do końca nie zdecydowaliśmy z czego w sobotę będą narady Dobroś jakże ja bym śmiała bez kolejki, nigdy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 witam, przyszłam zajrzeć co się na placu budowy dzieje i również o fotki się upomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Pasie, a Ty tez z silikatów bedziesz budowac? Bo jak nie to M. ma jeszcze ekipy od cegiel najlepsze jest to, że jeszcze do końca nie zdecydowaliśmy z czego w sobotę będą narady Dobroś jakże ja bym śmiała bez kolejki, nigdy w życiu pasie, bo jak z cegieł będziesz budować to może moja ekipa do Ciebie przyjdzie Mysza dawaj biegusiem zdjęcia z placu budowy, bo jakiegoś podglądacza fotografa wysłać trzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dzień dobry... widzę, że tu już rozruba o zdjęcia jest... więc ja tylko poczekam... wszak wszyscy na mojej budowie wiedzą, żem rozdarta i się teraz siłować nie muszę grzecznie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 uzupełniłam braki w dzienniczku. Jak kto chce sie napatrzec na beton to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 27.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 No wreszcie pięknie mury pną się w górę . Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.02.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 No wreszcie pięknie mury pną się w górę . Gratuluje a ja gratuluje dzienniczka Ilonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 27.02.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 No wreszcie pięknie mury pną się w górę . Gratuluje a ja gratuluje dzienniczka Ilonko Dziękuje szkoda tylko że nie mogę jeszcze w nim zdawać relacji z budowy ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts