pasie 27.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mysiu byłam, widziałam, ja Ci dam mały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 No i pięknie się dzieje teraz najszybciej rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 byłam, widziałam.... super już z ziemi wychodzicie.... jeszcze ciut i stam 0 będzie gotowy... ciesze się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Byłam widziałam i wygląda pięknie. Na początku każdemu wydaje się, że jego domek jest mały, ale potem to wrażenie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Byłam widziałam i wygląda pięknie. Na początku każdemu wydaje się, że jego domek jest mały, ale potem to wrażenie minie ja od początku miałam zupełnie inne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Pędzę i ja zobaczyć http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify03/022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Aaaaaaaalllllllllllllllleeeeeeee piękniusie !!!!! Gratulacje - widać jak domek rośnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Gratulacje , hip hip hurra Nie marudź , jak dojdziesz do wykończeniówki , będziesz krzyczała,że dom taaaki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.02.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 myszka uśmiechnij się Trzy myszy przechwalały się w barze, która jest większym chojrakiem. Pierwsza mówi:- Ja to biorę sobie trutkę an szczury, dzielę na porcje i wciągam nosem. Druga rzecze:- Ja podchodzę do pułapki, chwytam ja i ćwiczę sobie na niej bicepsy.. Trzecia mysz nie mówi nic i szykuje się do wyjścia.- A ty gdzie idziesz?- Do domu, pobzykać kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Byłam widziałam i wygląda pięknie. Na początku każdemu wydaje się, że jego domek jest mały, ale potem to wrażenie minie ja od początku miałam zupełnie inne wrażenie to uważaj, bo może się jeszcze odmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Stwierdziliśmy, ze najwyższa pora wybrac sie na łowy do domu. I tak oto wylądowaliśmy w dolinie dobra wszelakiego i tłoku- na bartyckiej. Bylismy w stocka-air, gdzie pogadaliśmy o rekuperacji i nie tylko. Okazało sie, ze ichni reku- bartosz nie bedzie takim chorendalnym kosztem jak myslelismy. Musimy się jeszcze wybrać do mistrala i porównać ze sobą oferty. Okazało sie, ze dobrze trafilismy , bo jesli chcielibysmy żwirowy gwc, to dobrze by go było wrzucic pod garaz, (mamy wysoki poziom wód). A zeby wrzucic żwir pod garaz, to nalezy to zrobic juz - zanim stanął ścianki . Tak wiec jest temat- jest zabawa. Trza sie zaznajomic dokladnie. Druga sprawa- w zasadzie tytułowa - brama. Mielismy zamawiac dopiero nie wiem kiedy, ale weszlismy, powiedzialam Tą prosze i złożylismy zamowienie w Hoermannie. To i dobrze bo ceny mają isc do góry (ponoc). Będe miała taka oto piękną brame: http://www.hormann.pl/daten/katalog/242x1024/pl/pl/katalog/garagentore/sectionaltore/stahltore_ein__und_doppelwandig/mittel_sicke/bild_upload_i.chraplak_20080410-103624.jpg Brama jest ocieplona pianką, kolor biały w powłoce silkgrain - czyli bez tłoczeń, gładziutka na 5 metrów szeroka, wysoka na 2.2m. do tego mamy pilociki, fotokomórki i przycisk na sciane zeby nie szukac namiętnie pilota po kieszeniach. Spodobały mi sie drzwi w hoermannie, takie o: http://www.hormann.krakow.pl/img/tc34.jpg+ doświetle boczne z gładkiej szyby i podobne do garazu, ale drogie są jak diabli. Widzial ktos cos podobnego w nowej lepszej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 wejdź na http://www.adeco.pl - oni robią wypełnienia i sprzedają też drzwi - mają adresy firm sprzedających ich produkty na stronie chyba. W zeszłym roku ktś z forum zabulił koło 7 tysi , czyli połowe tego co w Hormannie.DLa mnie to wciąż kupa kasy jak za drzwi wejścioe i szukam alternatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 wejdź na http://www.adeco.pl - oni robią wypełnienia i sprzedają też drzwi - mają adresy firm sprzedających ich produkty na stronie chyba. W zeszłym roku ktś z forum zabulił koło 7 tysi , czyli połowe tego co w Hormannie.DLa mnie to wciąż kupa kasy jak za drzwi wejścioe i szukam alternatyw bylam na adeco - musze sie do nich wybrac i pomacac te drzwi, mi zaproponowal za dyche hoermanna i za 1800 do takie same drzwi do garazu-oczywiscie bez klasy C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 dziś pół dnia sie włóczę po stronach z drzwiami , szukam inspiracji w necie , gdybyśmy jednak zlecali drzwi stolarzowi , ale wszędzie to samo. Większość jest dla mnie zbyt wydumana - a mają byc proste i szare Podobają mi się jak na razie tylko te z Hormanna i Adeco , ale chciałabym mniej zabulić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Jak u stolarza zamowisz to sama mozesz sobie wymyslec jakie maja byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Piękna brama garażowa - też taką będę chcieć (kiedyś....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Jak u stolarza zamowisz to sama mozesz sobie wymyslec jakie maja byc wiem..sęk w tym ,że najbardziej podobają mi się drzwi alu , a tu raczej nic po stolarzu I tak trzeba będzie zrobić wycenę u stolarza , porównać z ceną tych alu i zadecydować A mnie się głupiej wydawało , że większośc decyzji mam podjętych..Jak doszło do spoglądania na ceny , to mi się decyzje sypia jak domki z kart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 tylko stolarz zrobi drewnianie, a ja mam sceptyczny stosunek do bialych drewnianych drzwi. Jednak metal to metal - większa gładkosc, mniejsza przyczepnosc i chyba troche łatwiejsze czyszczenie. I podoba mi sie w tych adeco i hoermanna to ze mają fajny uchwyt a nie klamke i zamyka sie jez na trzask klik klak. Z drewniano aluminiowych fajne są dierre - mialam kiedys - naprawde akustycznie wyizolowane i chyba w cieplocie tyz im nie brakuje. Jest jeden "plaski" model za 5 tysi juz z ładnym doswietlem bocznym. A kawalek aluminum zawsze mozna na dól przykleic zeby nie brudzic drzwi kopaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mysle, ze akurat ten drag i zatrzask jest mozliwy do zamowienia ale faktycznie szare czy biale drzwi ladniejsze sa aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Markotko -aluminiowe drzwi napewno lepiej pasuja do aluminiowych okien - ktore tez mi spedzają sen z powiek(cena) . Dobros- przypilnuj mnie w przyszlym tygodniu- czas juz wysłac wyceny do pana S. Niech ktos nam w koncu zrobi dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts