IlonaS. 02.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Myszko piękną bramę będziesz miała ja też u siebie myślę nad białą bramą, drzwiami i okienkami, strasznie podobają mi się takie domki A ty okna też będziesz miała białe czy tak jak u Rasi, szare ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Myszko piękne te Twoje storczyki ja to trafiam ciągle na jakieś chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Myszko piękną bramę będziesz miała ja też u siebie myślę nad białą bramą, drzwiami i okienkami, strasznie podobają mi się takie domki A ty okna też będziesz miała białe czy tak jak u Rasi, szare ? szczerze to nie wiem czy cokolwiek bede miała. Planowalam szare.... Dziennika juz tez nie mam...a z marzen da sie wyleczyc...no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Co się stało Myszko? Gdzie twój dzienniczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 c'est la vie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 c'est la vie... \ Czemu tak piszesz, coś złego się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dzień dobry mamy piękne słonko, mamy piękne słonko Mycha ja tam prace na budowie ? no i fakt, kaj dziennik się zapodział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 myszko.... co tu się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kurcze Ty kolejna, co się z tymi dziennikami dzieje a komentarze zostaną chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kurcze Ty kolejna, co się z tymi dziennikami dzieje a komentarze zostaną chociaż chyba tez sie pozegnam....to przestaje miec sens i wsio. bede odwiedzac wasze komentsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 myszko - co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 I ja się tez zapytuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kurcze Ty kolejna, co się z tymi dziennikami dzieje a komentarze zostaną chociaż chyba tez sie pozegnam....to przestaje miec sens i wsio. bede odwiedzac wasze komentsy Mycha ty se jaj z nami nie rób... ino mów o co lata... jak się uda może pomożemy, rozgadamy, rozweselimy.... Mycha.... spójrz na mnie... a każdego bagna można wyjść.... powoli, ale jednak.... ja doła strasznego miałam w czwartek - jak se pomyslę to wciąż po prostu się okazało, że nawet w tym roku się do tego domu nie dam rady przeprowadzić... ale co tam... trzeba żyć dalej.... inaczej... niestety.. ale dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 myszko napiszże co jest grane. dopiero co wusia chciała zamykać podwoje a teraz Ty? Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 po prostu się okazało, że nawet w tym roku się do tego domu nie dam rady przeprowadzić... ale co tam... trzeba żyć dalej.... inaczej... niestety.. ale dalej jak to się w tym roku nie wprowadzisz co się dzieje????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 oj Dziewczynki kochane. Budowa nie stanowi zadnego problemu tutaj, niestety, bo z takim problemem dalabym sobie rade. Co tu wiecej mówic. Moja osobista porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 trzeba zgadywać... mąż? nic mi sensowniejszego nie przychodzi do głowy choć i mogłam trafić kulą w płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.03.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 trzeba zgadywać... mąż? nic mi sensowniejszego nie przychodzi do głowy choć i mogłam trafić kulą w płot oby to była kula w płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Myszka jaka znowu porażka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 oj Dziewczynki kochane. Budowa nie stanowi zadnego problemu tutaj, niestety, bo z takim problemem dalabym sobie rade. Co tu wiecej mówic. Moja osobista porażka Myszko ale chyba nie może być aż tak źle? Może jednak można ci jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts