Gość justyna_m 02.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 niemogę ... Myszko teraz Ty??? To jakieś fatum na forum czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mycha, proszę mię tu zaraz te linki powklejać, bo kurde nie będę latać jak kot z pęcherzem :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mycha, proszę mię tu zaraz te linki powklejać, bo kurde nie będę latać jak kot z pęcherzem :) :) no cóz, jakoś nie moge Ci sie oprzeć Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Widzę że Nefer jak zawsze umie przemówić ........................ do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 przez pęcherz do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nikt jej tego nie ujmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 W końcu i ja usunęłam swoje komentsy i dziennik.Przepraszam wszystkich , którzy się udzielali w moich komentarzach.Będę się spotykała z Wami w waszych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 W końcu i ja usunęłam swoje komentsy i dziennik.Przepraszam wszystkich , którzy się udzielali w moich komentarzach.Będę się spotykała z Wami w waszych wątkach to chyba żart????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 matko - co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mycha, proszę mię tu zaraz te linki powklejać, bo kurde nie będę latać jak kot z pęcherzem :) :) no cóz, jakoś nie moge Ci sie oprzeć Nefer http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziewczyny wy to robicie tak same z siebie, czy miałyście jakieś problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 W końcu i ja usunęłam swoje komentsy i dziennik.Przepraszam wszystkich , którzy się udzielali w moich komentarzach.Będę się spotykała z Wami w waszych wątkach Jakiś wirus ? A tu co znowu ? Kuźwa nie nadążam gasić pożarów !!!!!!!! POWŚCIEKAŁY SIĘ CZY COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziewczyny wy to robicie tak same z siebie, czy miałyście jakieś problemy Zaraz jedna będzie miała dopiero problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja tez zaraz usune, a co? Jak wszyscy to wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 W końcu i ja usunęłam swoje komentsy i dziennik.Przepraszam wszystkich , którzy się udzielali w moich komentarzach.Będę się spotykała z Wami w waszych wątkach to chyba żart????????? No właśnie, co tu się dzisiaj wyrabia? Czy może mi ktoś wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 W końcu i ja usunęłam swoje komentsy i dziennik.Przepraszam wszystkich , którzy się udzielali w moich komentarzach.Będę się spotykała z Wami w waszych wątkach to chyba żart????????? No właśnie, co tu się dzisiaj wyrabia? Czy może mi ktoś wytłumaczyć? mnie też - czy ja mam również usunąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kurcze, tak na dobre jeszcze się nie rozkręciłam a już miałbym usunąć no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Babiszony!!!! marcujecie się czy jak ? dawać mi tu wszystkie linki na powrót bo się zeźlę.... a zaskutkuje to tym, że skoro nie będzie zdjęć tu - to będę musiała se objazdówki robić... i po co Wam to, no po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 po prostu się okazało, że nawet w tym roku się do tego domu nie dam rady przeprowadzić... ale co tam... trzeba żyć dalej.... inaczej... niestety.. ale dalej jak to się w tym roku nie wprowadzisz co się dzieje????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Głowa do góry !!! Jeszcze będzie lepiej !!!! tylko troszkę przeczekajcie !!! a ja trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts